ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 902
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
Не знам как хем да цитирам потребителя, хем всички в едно мнение. А и какво лошо има да са отделни мнения? Така според мен е доста по-ясно.
Всичко е възможно стига да имате желание.
"По-ясно" - форматиране на текст, размер на шрифта, цвят,...

А за отделните последователни мнения - излишен спам и трупане на мнения.

# 1 681
Здравейте. Не виждам подписите/лентичките и т.н. както на другите потребители така и своя. Това нещо от новата версия ли е или има някакъв проблем??

Благодаря предварително.

# 1 682
  • софия
От къде се търси (ник на) потребител?

# 1 683
# 1 684
  • софия
Благодаря! Аз търсих из форумите. Hug

# 1 685
Не знам как хем да цитирам потребителя, хем всички в едно мнение. А и какво лошо има да са отделни мнения? Така според мен е доста по-ясно.

Въпрос на мнение.

# 1 686

Въпрос на мнение.
Не на мнение, а на Правила! Би трябвало да си ги прочела когато си се регистрирала!
Аман вече от новорегистрирани, неориентирани и правещи се на интересни!  ooooh! Close

# 1 687

Въпрос на мнение.
Не на мнение, а на Правила! Би трябвало да си ги прочела когато си се регистрирала!
Аман вече от новорегистрирани, неориентирани и правещи се на интересни!  ooooh! Close

Еееее аман вече от заяждания бе. Като е въпрос на правила нали има модератори, да трият каквото нарушава правилата и толкова. Направо не мога да повярвам какво отношение виждам. Ама ако темата беше друга, дали толкова щяхте да се заяждате? Надали.

# 1 688
double_you, бихте ли се запознали с правилата и престанали да се възмущавате от прилагането им от страна на модераторите, както и от факта, че потребителите са запознати с правилата и сигнализират за нарушаването им?
Темата няма значение, а поведението.

# 1 689
# 1 690
  • ту тук, ту там
Откога мненията в Клюкарника се отчитат в броя публикации?  newsm78

Хм, даже и тази публикация ми се отброи!

# 1 691
  • Варна
Откога мненията в Клюкарника се отчитат в броя публикации?  newsm78

И аз влязох тук да питам за това? Днес постоянно ми се отброяват мнения? Та в кои раздели се отброяват ?

# 1 692
Откога мненията в Клюкарника се отчитат в броя публикации?  newsm78

Не знам за другите теми, но тази тема все пак не е в Клюкарника и в нея мненията винаги досега са се отброявали.

# 1 693
  • ту тук, ту там
Не са ми се отброявали мнения тук досега, но определено и за теми в Клюкарника важи!   Peace
Ето, и други са го забелязали!

# 1 694
А на мен винаги досега тук ми са се отброявали. Не пиша от днес тук.
Ако греша, моля нека някой ме поправи, ако е забелязал отпреди дали мненията тук в тази тема се броят или не или едва от днес е така.
Нали от днес стартира новата версия, може би и това има значение и е нова промяна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт