ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 820
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 695
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мненията тук никога не са се отброявали. За Клюкарника не знам, там не пиша. Peace
Явно днес има някакви променени опции, та се отброяват мнения и на други места освен описаните в правилата.

# 1 696
Включено е навсякъде отброяването. В новата версия ще се броят мненията във всички форуми, но ще има локален и глобален ранг.

Напр. аз мога да пиша само в Красива мама. Досега това означаваше, че ще си стоя с ранг Регистриран или Новак во веки.

Или друг казус - пиша в Бъдещи майки, там съм натрупала 10000 мнения, но това въобще не ме прави Ветеран в Красива мама, защото може въобще не съм писала там. И ако отида да пиша нещо в Красива мама - там съм абсолютен новак, а не Ветеран.

Има много такива случаи и от години оплаквания в тази връзка.

Сега ще има ранг както локално за дадения форум, така и за сайта като цяло.

Напр. имам 5 мнения в Красива мама и там съм новак, имам 5000 в Бебета и там съм пристрастен, имам 3000 в Хоби и там съм Редовен потребител, имам 9000 в Клюкарник, там съм Почетен потребител, а като цяло имам над 12000 мнения и съм Ветеран в сайта.

# 1 697
А какво се случва с мненията писани във форуми, които не са се отброявали досега?

# 1 698
  • КиТ
Аз туко що пробвах до сега имах 0 мнение и писах произволно в една тема и ми го отчете.Тоест от сега нататък явно ще се отброяват мненията,старите явно няма как да се четат  newsm78

# 1 699
Моите мнения пък са намалели с 2-3 броя  newsm78 , не че ме бърка особено де.

# 1 700
  • София
А какво се случва с мненията писани във форуми, които не са се отброявали досега?

И ще се отразят ли на новите рангове или те ще бъдат на база написано от тук нататък?

# 1 701

Независимо, че не са се отброявали, всеки ги има в общите статистики на профила си.
Моите "официални" мнения са 1923, а реалните - 9527. Не е като да няма информация  Mr. Green

# 1 702

Независимо, че не са се отброявали, всеки ги има в общите статистики на профила си.
Моите "официални" мнения са 1923, а реалните - 9527. Не е като да няма информация  Mr. Green

Не ми беше това питането. Не съм от вчера във форума. Ако съм искала да трупам мнения щях да се ръгам за щяло и нещяло из темите за децата.
milasara го е конкретизирала. Peace

# 1 703

Не ми беше това питането. Не съм от вчера във форума.
milasara го е конкретизирала. Peace

Не разбирам питането тогава  Thinking
От цитата на Мамма става ясно, че ще се броят всички мнения, направени до сега.

# 1 704
Здравейте, дори и с риск да стана досадна искам отново да попитам , защо не виждам подписите на другите, както и моя. Това от новата версия ли е? В смисъл премахнати ли са?

# 1 705
  • КиТ
Не просто при влизане на новия вид на сайта по подразбиране е чекнато да не виждаш подписите, както твоя,така и на другите  Peace
Влизаш в профила си -Настройки Изглед и Подредба-и премахваш чекнатото пред Не показвай подписите на другите потребители. Hug

# 1 706
Здравейте, дори и с риск да стана досадна искам отново да попитам , защо не виждам подписите на другите, както и моя. Това от новата версия ли е? В смисъл премахнати ли са?

Не са премахнати, трябва да оправите настройките на профила си - махнете тикчето пред "Не показвай подписите на другите потребители."

# 1 707
Тази тема не е на място в този подфорум http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=786792.0;topicrefid=6

# 1 708
Благодаря ви.  bouquet

# 1 709
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Има ли начин да се съберат аватарните теми в един подфорум? В момента са разпръснати в три съвсем разнородни, неудобно е.

Общи условия

Активация на акаунт