ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 006
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 800
Толкова мрънкане, изисквания и декларации "о, толко е гадно, аз напускам" прочетох тук тези дни, че направо не ми се влиза заради това, което чета непрекъснато, не за друго! Егати капризите и чудото! ooooh! Направо не знам как ви траят...
Половината потребители са толкова неграмотни, че и 100 пъти да им обясниш кое и как, и някоя праисторическа визия да им спретнеш, пак няма да се оправят, и ще пишат глупости тук. Така поне хептен некадърните, дето са мега досадни, няма да знаят как се ползва тази визия на форума и ще се разчисти малко от такива тук.

# 1 801
Новата визия - за начална страница е много прегледна. Peace
Предната, с падащото меню не ми допадаше.
Сега е ОК. Peace

Малко са ми в плюс шаренийките Sunglasses, но иначе е ясно и лесно.

# 1 802
  • София, България
Къде можем да видим как се определят ранговете и на колко мнения е следваш ранг? Гледам темата "Брой мнения, рангове..... и т.н." вече я няма.  Rolling Eyes

# 1 803
Скрита е в момента, тъй като редактирам. До около половин час ще бъде пусната нова тема, закачена, за ранговете.

# 1 804
  • София, България
Ааа добре. Благодаря отново. Явно съм уцелила точно този момент да я търся  Mr. Green

А това с личните съобщения как ще се смята, при положение, че в един форум да речем аз съм регистрирана, пък в друг съм ентусиаст? Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 18:31 от Purple_Peanut

# 1 805
  • на брега на морето
Защо така са пренесени думи от някои заглавия? Има дори по една буква?

# 1 806
Пиша в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=715921.765, а не съм член на групата за Продължаващо образование.
Това грешка ли е?
Излизат ми групи, в които съм писала еднократно, а в тази тема пиша редовно.

# 1 807
  • София
Аз имам такъв въпрос - като има опция -  Скриване на аватарите на другите потребители.
Скриване на подписите на другите потребители.
Това не значи ли да са точно на другите потребители, а моите да си ги виждам?

# 1 808
  • пловдив
наредих си темите по поредност на най често влизане и четене и си мислих, че логично в средата ще ми излизат първо коментарите от тези теми, щом пише моята група, а продължава да ми излизат теми, в които изобщо не са ми в групата... аз ли не правя нещо както трябва ?! и за да си задам този въпрос ми се наложи да мина през последните ми публикации.... не може ли "важно"... "правила"...  да са като "Препоръчано" и да може още при начално влизане въвфорума да се стига бързо до тях ?!

Толкова мрънкане, изисквания и декларации "о, толко е гадно, аз напускам" прочетох тук тези дни, че направо не ми се влиза заради това, което чета непрекъснато, не за друго! Егати капризите и чудото! ooooh! Направо не знам как ви траят...
Половината потребители са толкова неграмотни, че и 100 пъти да им обясниш кое и как, и някоя праисторическа визия да им спретнеш, пак няма да се оправят, и ще пишат глупости тук. Така поне хептен некадърните, дето са мега досадни, няма да знаят как се ползва тази визия на форума и ще се разчисти малко от такива тук.

Бижу понеже съм  определено част от неграмотните .... ще ми се да съм родена в по модерното време, да разполагах с повече лично време за доограмотяване, но.... уви... и съм дърта и ми се налага здраво да бачкам по доста часове и все пак отделяйки и малкото останало лично време с желание всеки ден влизам в бг мамма, защото тук от години съм намирала интересни идеи, намерила съм приятели, намерила съм начин и аз самата да бъда полезна с малкото, което умея... Новата визия определено ме затруднява, защото като не достатъчно грамотна губя доста време в търсене , тъй като местата, които съм посещавала не са на предишното място... това не ми пречи да проява разбиране, защото въпреки, че съм неграмотна, хептен некадърна и мега досадна разбирам, че всичко тече... всичко се променя...  и все пак, за да бъда полезна на приятелите си тук ще продължа да бъда досадна с въпрос, за което се извинявам за дискомфорта, който може би ти причинявам наред с останалите питащи, и благодаря за търпението на модераторите, че намират сили да отговарят и на такива малоумни като мен  Peace

# 1 809
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аntom,  newsm20
Дано най-сетне спрат да се преброяват интелигентните и грамотните.

Моят въпрос е защо тази стрелка нагоре понякога я виждам, а понякога- не? В повечето случаи не.

# 1 810
  • пловдив
Мамма открих си начина за намиране на тази тема Simple Smile можете да не губите време с отговор

# 1 811
Пиша в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=715921.765, а не съм член на групата за Продължаващо образование.
Това грешка ли е?
Излизат ми групи, в които съм писала еднократно, а в тази тема пиша редовно.
Присъединявани са членове с 2 и повече публикации или с поне 1 пусната тема, не само с по 1 мнение. Възможно е посочената тема да е била преместена впоследствие, след присъединяването на членовете. Все още продължава местенето на теми, като при преместването не се дава автоматично членство.

Аз имам такъв въпрос - като има опция -  Скриване на аватарите на другите потребители.
Скриване на подписите на другите потребители.
Това не значи ли да са точно на другите потребители, а моите да си ги виждам?
Тази функция е от началото на съществуването на форумите и винаги е работила по един и същи начин. Винаги крие в темите и мненията всички аватари или подписи. Функцията не е променяна.

наредих си темите по поредност на най често влизане и четене и си мислих, че логично в средата ще ми излизат първо коментарите от тези теми, щом пише моята група, а продължава да ми излизат теми, в които изобщо не са ми в групата...
В секцията От моите групи трябва да излизат само теми от групите, на които сте член. Възможно е браузерът да кешира информация. Току-що отново тествах с всичките ми налични браузери с нормален потребител. При излизане от групата и зареждане отново на начална страница - секция От моите групи, темите от групата, от която съм излезнала са изчезнали.

"важно"... "правила"...  да са като "Препоръчано" и да може още при начално влизане въвфорума да се стига бързо до тях ?!
Правилата са най-горе в списъка с форуми в страницата с навигация - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=explore
Има линк към Помощ и Правила и в дясната колона във всеки форум и тема.

Моят въпрос е защо тази стрелка нагоре понякога я виждам, а понякога- не? В повечето случаи не.
Стрелката е налична след преминаване на втори екран надолу.

# 1 812
  • София
Мамма - мерси, никога до сега не ми се е налагало и не съм имала желанието да променям нещо по изгледа, така че не съм запозната с функцията.
Тогава защо е това название "на другите потребители", много подвеждащо така...

# 1 813
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря Peace

# 1 814
  • гр. София
И вчера, и днес имам проблем с логването - не ми приема паролата и иска в добавка да изписвам и кода. Обаче не приема и кода и се налага по 4-5 пъти да опитвам, независимо че и код, и парола изписвам правилно.
Ще бъде ли оправен този проблем?

Общи условия

Активация на акаунт