ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 943
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 950
# 1 951
  • Телиш/Плевен
И аз ги откривам само през тази тема, затова онзи ден попитах има ли бърз достъп до тях (както и до именника и календара на бременността) от началната страница. Така и не получих отговор досега, но се надявам все пак някой да отговори. Peace

# 1 952
Лентичките са в Правила.
От начална страница - цъкаш на решетката, вляво от логото БГ Мамма и ти се отварят всички форуми. Peace

# 1 953
  • Варна
Много благодаря! Сега видях, че темата е закована, така че явно сега това се счита за бърз достъп, щом вече няма падащо меню. А именниците и всички неща, които бяха при лентичките пак ли там да търсим?(и за тях не намирам бърз достъп  newsm78)

# 1 954
Мненията ти се отброяват на всякъде където пишеш във форума, не както преди в конкретни подфоруми ....и ако към момента имаш 500 то те са толкова за целия форум бг мама и така се виждат в който и форум да се намираш.
Дали ме разбра  Rolling Eyes ила ако не съм права, нека модератор ме поправи.
     Вероятно все още не са коригирани статистиките на всички потребители.
     От статистиките в профила си виждам написани общо 5567 мнения (без това). От тях в Клюкарника - 2978. Публикувах повече от едно мнение в тази група след промените. Рангът ми е редовен потребител, но в темата под името ми броят на мненията стои на 769.
     Проверих ги точно преди настоящото. Сега ще разберем има ли промяна.
     ПП Броят на мненията ми под снимката се промени на 770, или поне аз това виждам.

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 13:15 от Хърмаяни

# 1 955
При зареждане на коя да е страница във форума тръгва да зарежда и блокира за 10-тина секунди, и чак тогава едвам - едвам дозарежда страницата. В други форуми и сайтове го няма това забавяне. При вас или при е мен е проблемът?

# 1 956
  • Телиш/Плевен
Лентичките са в Правила.
От начална страница - цъкаш на решетката, вляво от логото БГ Мамма и ти се отварят всички форуми. Peace
Да, точно по този начин съм написала, че ги откривам, но ме интересуваше няма ли бърз достъп до тях (+ именника и календара), както беше преди. И съответно ако няма (защото май така се оказва), планира ли се отново да бъдат избирани чрез падащо меню от началната страница.
Благодаря ти за отговора все пак. Поне да си знам, че не е в мене грешката, че не ги откривам по друг начин, освен в темата за тях. Peace

# 1 957
Мненията ти се отброяват на всякъде където пишеш във форума, не както преди в конкретни подфоруми ....и ако към момента имаш 500 то те са толкова за целия форум бг мама и така се виждат в който и форум да се намираш.
Дали ме разбра  Rolling Eyes ила ако не съм права, нека модератор ме поправи.
     Вероятно все още не са коригирани статистиките на всички потребители.
     От статистиките в профила си виждам написани общо 5567 мнения (без това). От тях в Клюкарника - 2978. Публикувах повече от едно мнение в тази група след промените. Рангът ми е редовен потребител, но в темата под името ми броят на мненията стои на 769.
     Проверих ги точно преди настоящото. Сега ще разберем има ли промяна.
     ПП Броят на мненията ми под снимката се промени на 770, или поне аз това виждам.

Аз не смятам, че някога ще се изпише целия брой мнения до сега т.е. тези които не са били отброявани преди това, така ще си останат (ще ги има само в статистиката на профила) а от тук нататък ще се отброява всяко написано.

# 1 958
1. Все още влизам след 3то или 4то въвеждане на паролата. Адски досадно.
2. Не може да се отварят теми и всякакви линкове с натискане на скрол, трябва с десен бутон. Също досадно. Навсякъде другаде може из нета, тук не може.
3. В известия ми стои една единичка, а нямам непрочетена тема.

Надявам се скоро да се разреши поне проблема с влизането.
Благодаря!

# 1 959
     mibobo, ако си права, получава се голямо противоречие между глобалния ранг на стар потребител и ранга му в групите, на които е член и в които пише. Затова допускам, че е въпрос на недовършени настройки.
     http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=786973.0  Първи пост, втори абзац.
     ПП Като се замисля, ако са премахнати рестрикциите за писане в някои от групите, рангът има значение само за броя ЛС.

# 1 960
Хърмаяни, радвам се да те видя! Hug

# 1 961
     mibobo, ако си права, получава се голямо противоречие между глобалния ранг на стар потребител и ранга му в групите, на които е член и в които пише. Затова допускам, че е въпрос на недовършени настройки.
     http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=786973.0  Първи пост, втори абзац.
     ПП Като се замисля, ако са премахнати рестрикциите за писане в някои от групите, рангът има значение само за броя ЛС.

А не знам дали съм права  Laughing, разсъждавам си, може наистина още да се донастройват нещата  Thinking

# 1 962
И аз теб Hug
И за да не е спам - има ли възможност от мнение в тема да напиша ЛС на потребител или задължително трябва да вляза в профила му. Може и да ми изневеряват очите, но не виждам бутон в мнението  (опитах се да ти благодаря на ЛС и това породи въпроса Laughing).

# 1 963
  • София
И аз теб Hug
И за да не е спам - има ли възможност от мнение в тема да напиша ЛС на потребител или задължително трябва да вляза в профила му. Може и да ми изневеряват очите, но не виждам бутон в мнението  (опитах се да ти благодаря на ЛС и това породи въпроса Laughing).
като кликнеш на ника ти се появява - профил или съобщение  Peace

# 1 964
И аз теб Hug
И за да не е спам - има ли възможност от мнение в тема да напиша ЛС на потребител или задължително трябва да вляза в профила му. Може и да ми изневеряват очите, но не виждам бутон в мнението  (опитах се да ти благодаря на ЛС и това породи въпроса Laughing).

Няма го онова бутонче за ЛС.
Трябва цъкнеш на профила. Peace

Общи условия

Активация на акаунт