ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 806
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Sofia
joy_r, в ужасяваща грешка сте.
Неприязнено отношение нямаме към никого. Всички потребители са абсолютно равнопоставени и ги приемаме точно така.
Ще повторя: Имаме правила, модератори и начин за известяване при съмнения за нарушения.
Много, много хора могат да ползват опцията за комуникация с администрацията на форума и не виждам да имат нужда от говорител.
Също така много хора са се уверили, че функцията "Информирай модератор" работи и я използват ежедневно и активно, без да са гръмогласни в темите, и на които много благодарим!
Собственото Ви възмущение бе чуто, констатирано и обработено.
Претенциите Ви за специално отношение и за вина са неоснователни и безпочвени. Вие имахте въпроси и обвинения към нас, а не обратното.
Размяната на последните реплики е безпредметна.

# 2 236
Имате отношения на неприязън към мен от както се вдигнах срещу промяната на визията на форума с темата си , след като много потребители ме последваха темата беше изтрита .От тогава все ви го напомням когато ми триете постовете . Но няма начин да си премълча и да не си изкажа мнението !
По въпроса с Лиляна и това че е с протекции в този форум няма какво да говорите със завъртания , това си е така . Цял форум (това което остана от него ) е на ясно с двойните стандарти на модериране ! Лично съм обидена на Татти и лично искам да му кажа че съм на ясно че ще ми изтрие профила или банне .На Лиляна не съм обидена , тя просто се възполва от единствената и дадена възможност да се изяви!

# 2 237
  • Ямбол
 rotfImbo

Моля, вече всички знаят за моите протекции, крайно време е да ми сложите някаква специална титла, че да се съобразяват и останалите, които още на са научили.

# 2 238
Ще ми се да вярвам, че наистина някой е обърнал внимание на многократните ми коменари относно екстремистките писания на потребителя plamenhk в Клюкарника, вече толкова много години.... Ама едва ли. Продължава да се държи като хитлеристки щурмовак необезпокояван в няколко теми.  Whistling

# 2 239
Оставам с впечатлението че и да коментираш и да не коментираш ,не използваш ли бутона "информирай модератор" няма кой да разбере .Хм ами по тази логика Джой е права ,че не се чете и Клюкарника е оставен на произвола на съдбата и модерирането куца  Thinking

# 2 240
  • Ямбол
Напротив модерирането тук е супер и не е вярно това което си написала за тук. Похвалила си се, че цитирам: "аз си го изкарвам в другия форум , зачесах ги наред под ножа ,модератори , Лиляни и разни такива дразнители .Е*ах им номерата от всякъде .Лиляна ме нарече магистралка в една тема за татуировките и ги псувам наред .Татита, Мамии изкарах си го на тях ."
Не, не си магистралка, нещо по-кофти си.

# 2 241
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ще ми се да вярвам, че наистина някой е обърнал внимание на многократните ми коменари относно екстремистките писания на потребителя plamenhk в Клюкарника, вече толкова много години.... Ама едва ли. Продължава да се държи като хитлеристки щурмовак необезпокояван в няколко теми.  Whistling
В темата за Израел възхвалява убийствата на деца и сипе екзалтирани емотикони Sick. Същата тема, в която една друга мила съфорумка ме сдоби с арабски деца (добре поне, че най-накрая научих, че съм майка Laughing) и обяви още сума потребителки за продаващи се срещу едни чорапогащи. Какво се очаква от нас, да седим с мишка на бутона "Извести модератор" през цялото време ли? Поне горещите теми няма ли кой да наглежда?

# 2 242
  • в сърцето на един мъж...
Добре де, темата е за въпроси и отговори Confused В крайна сметка тук почва да прилича на махленска седянка ooooh! Ясно е, че определени потребители няма да им се направи забележка, ясно е, че и на други не им издържат нервите... Ясно е, че и определени хора просто удариха дъното... Но поне една тема да остане чиста от такива неща, може ли?
Влязох да попитам има ли някакъв проблем с форума, защото зарежда бавно и страницата е до половината. Вместо това намирам тая красота... Tired Досадно е и дори и на човек, който няма нищо общо с конфликта му идва до  Sick

# 2 243
Лиле ти нали не четеше там  Thinking или ме следиш а ха ха хааааа много прозрачно  Joy я я бързо отвори ми профила и дай на участия там има още какво да докладваш на шефовете ти тук ,а и ще натрупаш точки  Joy

# 2 244
Marry Djane, само ще цитирам Вашия постинг и публикацията на Лиляна.
Мненията са изтрити и не са достъпни за потребителите, така че впечатленията може да се окажат погрешни и на база пристрастия.

Тази татуировка е правена точно в период на силно неравновесие. Това всъщност доказва моята теория, че хората си правят такива неща, когато са в емоционална дупка, когато искат някой да ги забележи, когато иначе имат проблеми. И котка на такова място пък би подхождала повече на някоя магистралка, ама щом се харесват хората да си се рисуват, като нямат друго с какво да се покажат.
Лилянчице , не ми пука какво мислиш ти или друга като теб която не може да приеме факта че остарява и тази мисъл я озлобява срещу всички .Съчувствам ти, но и аз отивам на там и всички сме на там, това е времето Лиле , никой няма вина че се е родил с 20 години по-рано или по-късно от друг .
Да кажа на някой който не запомних - да котка е,египетска  , и казах незавършена е на снимката, котката е черно- бяла , но няма да покажа другата снимка.
Не държа да ви ви обяснявам значението и ,и няма да го направя . Само ще кажа че не е в очакване с вирната опашка , а в поза дебнене и знаеш ли какво дебне Лиле ....мишчици ,да ги схруска за закуска  Joy  Знаеш сигурно , или поне ти е останал спомена   Joy Мястото е там ,защото там ми харесва.Депресия и психоза  и други такива нямам,а пък да търся внимание  Crazy абсурд ,имам го прекалено много ,чак ми е неудобно от този факт. . Не го твърдя аз това че съм психично здрава  ,а един от най-близките ми приятели който е детски психолог и отличен професионалист и редовно наглежда психическото здраве на мен и детето ми ,както и на много други.
Не познавам магистралки Лиле , не мога да кажа дали ще им подхожда .Ако се запозная ,лично ще ги питам и ще те информирам .Ако са красиви , с хубави кожи и татуировката бъде направена внимателно и качествено не виждам защо да не им подхожда . Магистралка не съм , няма да как да бъда .Голям , умен и отговорен човек  съм , а и не ме мързи да работя .Проституират тези които ги мързи .Но избора си е техен , никой не мога да съдя за това как е решил да си изживее живота.
Аз лично  никога няма да бъда такава ,както и учителка също  .Тях пък ги изчукват много здраво ,ама не къде да е ами в сърцето и душата .На тях живота им го начуква ,държавата също , заплатата им също ,  дори малките сополанковци също , ежедневно , ежечасно .Само мъжете им не го правят , защо ли  Thinking Е но това си е мое мнение .

Не смятам, че има нужда от повече коментари.

Желанието на агитката да опорочи И тази тема няма да го бъде.

Не тук и не в тази тема!
Ако някой има нещо на някого да си го изкарва, не е тук мястото!
Предполагам не смятате, че не знаем и не виждаме тенденциозното желание за опорочаването на не една тема тук от определен кръг потребители.
Ако модерацията бе тенденциозна и на база лично отношение, това отдавна нямаше да е възможно. Но никога не е късно да си поправим пропуска на база реални основания.

Жаве, за кои коментари става въпрос? Погледнах докладите отново, потърсих, не виждам да сте докладвали мнения на посочения потребител нито веднъж.
Докладите от Вас са 3 - на 15 октомври 2013, 3 април и 30 април 2014 и въобще не са за този потребител.

Гея, въпреки че съм извън София и с доста бавна връзка, нямам проблем със зареждането на сайта. Ще алармирам обаче на системния администратор да погледне дали има някакъв проблем.

# 2 245
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря много, вчера беше доста трудно влизането в сайта, днес е една идея по-добре. Въпреки това обаче зарежда понякога до половината, след рефреш се оправя.

# 2 246
ОООО Мамма благодаря ти ,сега ще има на какво да се смеем .Мерси че ги показа да си ги копирам !

# 2 247
Господа модератори в този форум има много
лица , която единствена цел е да влязат и
плюят по другите , а вие толерирате именно тях .
Хора избиващи комплекси , не казали и една мила дума към
някой , но винаги и навсякъде първа писта да обиждат .
Това се случва във Клюкарника .
Не печелите от това , напротив губите .
Четете повече там , където трябва и не толерирайте
болните мозъци .

# 2 248
  • Пловдив
Аз съм доволна от модерирането в Семейни отношения, добре работи.

Да добавя Simple Smile - новия вид не ми харесва, ама никак, обаче ще го ползвам, няма мърдане.

Ама докладвайте бе хора! Докладвайте, аз си докладвам редовно.

# 2 249
Благодаря много, вчера беше доста трудно влизането в сайта, днес е една идея по-добре. Въпреки това обаче зарежда понякога до половината, след рефреш се оправя.

Ще Ви пиша малко по-късно на лични, за да проверим и локализираме проблема.

Marry Djane и аз благодаря за офтопик включването! Радвам се, че има място, на което да се веселите и да се чувствате добре извън конфликтите тук.

Василена, не виждам да имате доклади за теми и мнения, които сте счели за недопустими.
Янтра, когато има доклади, се реагира при първа възможност. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт