ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 214
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 280
Много мило! Благодаря!   Hug

Извинявам се за оф-топика

# 2 281
  • Варна
Здравейте,не мога да получавам Л.С. от дооста време.Не съм правила настройки за дадени потребители или друго.От друга страна в кутията ми имам няколко,което значи,че все някога съм можела да получавам.Една потребителка ми писа,че "намало такъв адрес" или нещо подобно.
Моля,коригирайте проблема.
Благодаря Hug

# 2 282
Здравейте:) Не мога да си редактирам профила. А и не искам да ми се вижда e-mail-а от потребителите. Как да се включа в форума по дадена тема? Предварително Ви благодаря.

# 2 283
Мейлът Ви е скрит. Виждате го само Вие и модераторите на сайта. Другите потребители не го виждат.

Моля, пояснете какво искате да редактирате в профила си и какво се случва (т.е. какво по-точно значи "не мога").

Във всяка тема във форумите (стига да не е заключена), може да се включите така, както сте публикували тук - чрез бутона ОТГОВОР

# 2 284
Здравейте:) Не мога да си редактирам профила. Изписва ми следното: "При опит да бъдат запазени промените във вашия профил възникнаха следните грешки:
Паролата, която сте въвели е грешна."
А и не искам да ми се вижда e-mail-а от потребителите. Как да се включа в форума по дадена тема? Предварително Ви благодаря.

# 2 285
Мейлът Ви НЕ се вижда от останалите потребители.
Само Вие си го виждате.

Пише го и като пояснение на настройката в профила

Когато полето е маркирано, e-mail адресът Ви ще се вижда само от Вас и модераторите/администраторите - за останалите потребители той ще е скрит

Когато правите промени по профила, системата изисква да въведете паролата си. Ако не я въведете коректно, то тогава изписва "Паролата, която сте въвели, е грешна"

За това как да се включите с отговор по дадена тема, вече отговорих - с бутона ОТГОВОР - така, както сте публикували отговор и тук.

# 2 286
Благодаря Ви за бързия отговор:) Може ли да ми кажете при положение, че съм публикувала мнение, коментар или въпрос.Как мога да го редактирам.Както се случи преди малко.Писах едно съобщение, а след това писах още едно с допълнение.

# 2 287
Здравейте:) Как да стана член на група, за да виждам списък с теми спрямо моите интереси и да пиша мнения, въпроси и коментари по дадена тема.

# 2 288
Може ли да ми кажете при положение, че съм публикувала мнение, коментар или въпрос.Как мога да го редактирам.Както се случи преди малко.Писах едно съобщение, а след това писах още едно с допълнение.
Защо не поразгледаш темите в този подфорум?
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=450.0
Възможно е да откриеш отговор на повечето си въпроси.  Peace

# 2 289
  • на брега на морето
Моля ви, че искам да услужа на една майчица, която пътува за Украйна за лечение на детето си - дайте ми линк към темата за турскоговорящите.

# 2 290
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Котьо  Hug, каква е тая тема за турскоговорящи? newsm78
Има Истанбулска тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=785849.0;topicrefid=19
и тема за изучаващи турски език - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=590848.0;topicrefid=19
Не знам дали това ти трябва? Rolling Eyes

# 2 291
  • на брега на морето
Май второто ми трябва, мерси Профи, мила  Hug

# 2 292
Изпратих ви имейл, ще с ъм ви благодарна ако изтриете профила ми!!!

# 2 293
  • Пловдив
Как и къде мога да видя списъка на всички теми със съответните подфоруми (нещо като старата начална страница), а не само тези, в които вече съм писала

# 2 294
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Горе вляво до логото има наредени девет квадратчета, цъкни върху тях Peace.

Общи условия

Активация на акаунт