ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 042
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 355
Това май е невъзможно, но аз нямам сега тема с толкова непрочетени, за да направя опит.

В други форуми е възможно.  Wink 

Да, възможно е, точно затова питам дали и тук не може така. Peace

# 2 356
Здравейте, не мога да се регистрирам и затова влизам с Фейс-акаунта си. Когато дам адрес в gmail нямам никакво писмо за активация на акаунта, а когато е в mail.bg,  писмото за активация е празно. Защо така?

# 2 357
  • София
Циганската тема в клюкарника се превърна поле за изява на хора прокламиращи расизъм. Пълни се с измишльотини, целящи да подтикнат други потребители към омраза и расова нетърпимост. Моля да прегледате расистките мнения и да я заключите или поне да пуснете едно предупреждение.

# 2 358
Бих искала профилът ми да бъде изтрит, както и всички мнения, които е възможно да се премахнат. Благодаря!  Peace

# 2 359
  • София
Здравейте, не мога да се регистрирам и затова влизам с Фейс-акаунта си. Когато дам адрес в gmail нямам никакво писмо за активация на акаунта, а когато е в mail.bg,  писмото за активация е празно. Защо така?
Активирах профила ви.

# 2 360
  • София
Моля ви да обърнете внимание на темата "Къщи за циганите", преди 2 дни сигнализирах за постове в противоречие с правилата /не са премахнати/, но те вече се множат. Има и такива, които всяват етническа омраза - чрез публикуване на линкове с такива материали, или някакви неофициални данни с цел разпалване на омраза срещу етноса.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=790468.msg28695908#new

# 2 361
Бих искала профилът ми да бъде изтрит, както и всички мнения, които е възможно да се премахнат. Благодаря!  Peace

Не прочетохте ли правилата преди да се регистрирате? Профилът ви не може да бъде изтрит.

При желание на потребител да бъде изтрит профила му, не се изтриват направените през този профил публикации. Профилът се замразява.
Не се трият стари публикаци по желание на потребител (независимо дали желае да бъдат изтрити 1, няколко или всички публикации, които е направил). По изключение може да се изтрият публикации, които нямат последващи отговори, не са цитирани и по никакъв начин не влияят на дискусията в конкретната тема.

# 2 362
  • София
Моля ви да обърнете внимание на темата "Къщи за циганите", преди 2 дни сигнализирах за постове в противоречие с правилата /не са премахнати/, но те вече се множат. Има и такива, които всяват етническа омраза - чрез публикуване на линкове с такива материали, или някакви неофициални данни с цел разпалване на омраза срещу етноса.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=790468.msg28695908#new

Подкрепям! За тази тема говорех. Не само се множат, но стават все по-смели и агресивни.

# 2 363
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък не подкрепям! Дискусията за момента е що-годе в рамките на добрия тон, а насяване на етническа омраза и лъжливи данни аз поне не видях.

# 2 364
не ми се изпраща имейл до пощата при регистрация и затова се регнах с фейса. Доста изнервящо....Кодовете не са ясни и от 10 , 9 са грешни...

# 2 365
Получава ми се някакво "прескролване" - като бързо превъртане на страницата - или изведнъж се оказвам най-горе, или най-долу...
Тъй като и мишката, и екрана са ми с доста висока скорост на реакция, няма никакъв шанс да "хвана" при какво точно действие се случва, а за принт скрийн да не говорим. Но е много неприятно.

Със сигурност е от тук, защото работя с много сайтове и платформи, и само тук ми се случва - от днес сутринта, преди това не съм го виждала.

# 2 366
  • в огледалото на живота
Получава ми се някакво "прескролване" - като бързо превъртане на страницата - или изведнъж се оказвам най-горе, или най-долу...
Тъй като и мишката, и екрана са ми с доста висока скорост на реакция, няма никакъв шанс да "хвана" при какво точно действие се случва, а за принт скрийн да не говорим. Но е много неприятно.

Със сигурност е от тук, защото работя с много сайтове и платформи, и само тук ми се случва - от днес сутринта, преди това не съм го виждала.

При мен е абсоютно така както си го обяснила от 2,3 дни... Tired

# 2 367
И аз го имам този проблем, но си мислех че е в мен причината  Crazy, обикновено ме връща горе.

# 2 368
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А аз имам една от следените теми, в която, като натисна ново, никога не ме изпраща на първото непрочетено мнение, а в началото на последната страница. Само една е, чудя се защо се получава така.

# 2 369
  • в огледалото на живота
А аз имам една от следените теми, в която, като натисна ново, никога не ме изпраща на първото непрочетено мнение, а в началото на последната страница. Само една е, чудя се защо се получава така.
Само в една ли?
При мен се случваше на доста,но му хванах цаката....
Целта е да натиснеш точно в центъра на бутончето Ново...един инч по встрани и сначале... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт