ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 893
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 520
Може някой да намери отговор тук https://support.google.com/chrome/answer/113910?hl=bg

# 2 521
  • София, България
Аз също мисля като Лиляна, че проблемът се появява поради недостатъчно зареждане на страницата. Но мога и донякъде да отрека това с четенето в страниците, защото аз не пипам нищо и пак прескача. Сега ще обясня какво се случва като цъкна на "Нови отговори" и къде мисля, че е главния проблем. Цъкам Нови отговори, зарежда се, но първоначално не се зарежда точно онази лента отгоре, на която са наредени От моите групи От всички групи Нови отговори и Следени теми. В следващия момент се появява тази лента и точно тогава се случва прескачането. В тази лента е проблемът. Тя се зарежда приблизително 1 секунда по-късно. Вътре в темите прескачането се появява предполагам поради същата причина, че някоя лента отгоре не се зарежда веднага. Така, че нека ако наистина четат, да я проверят тази лента или да кажат как ние да си оправим компютрите ако проблемът е в нас...  Peace

# 2 522
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Може да си развиваме всякакви теории, и да се опитваме да се обясним нещата, но едва ли можем да ги оправим. Поне аз виждам следните причини да не можем да се справим сами:
1.Ползвам Мозила, като са ми отворени поне 15 подпрозореца, в един от които е заредена БГ-Мамма. Въпросното подскачане, превъртане и т.н. не ми се появява в нито един от останалите подпрозорци. Значи не е от браузъра. Peace
2.Вдигнах си от 1 август скоростта на интернета, като вече ползвам най-високата предлагана от доставчика -50 срещу досегашни 25 Mbps, като текущата в момента на компютъра е даже 100 Mbps. Проблемът с тройните аксели  Mr. Green на форума продължава, макар и леко приглушен, следователно не е от скоростта на нета. Peace
3.Не се бях оплаквала от проблема, защото си го бях обяснявала с това, че има времезабавяне докато Адблока ми разчисти всичко. Първите, които почнаха да сигнализират тук, обаче не бяха с добре кастриран  Mr. Green като при мен вид на форума, а ползваха пълната оригинална и девствена версия. Чак тогава доста късно си позволих и аз да кажа тук, че има такъв проблем. Следователно проблемът не е от блокиращите програми и филтри. Peace
4.Поне при мен проблемът се появява при:
- първоначално влизане в тема, на страницата на влизане. Като я изчета и мина на следващата, вече няма такъв проблем, или поне е по-малко забележим.
= няма значение дали съм влязла през розовко или светлосиньо правоъгълниче "ново", през заглавието на темата, през стрелкичката с последния отговор и т.н.
= няма значение дали съм влязла през списъка на подфорума, на нови или на следени теми.
- първоначално зареждане на начална страница, като най-често ползвам сиглите за Отговори и Известия в заглавната лента на форума
- на всеки бек с браузъра, който ми се е наложило да направя, в първата (не номер, а поредност на отваряне) отворена за четене страница от някоя тема, тогава когато съм разглеждала напр. снимки от темата, отваряйки ги в същия подпрозорец на браузъра. Същото и ако съм тръгнала да цитирам, но размисля и реша да се върна.
Щом този проблем го няма по-нататък при четене в същата тема и преминаване на следващи страници, до момента на излизане от темата, респ. излизане от форума, значи нямам проблем с някакви мои лични настройки, защото те биха влияли на всяка страница. Peace

Като гледам, видно от изброеното, не виждам аз като потребител да мога сама да оправя проблем, който не мога да определя на какво се дължи. Редно е поне някой от работещите и поддържащи този форум да ни каже от къде идва проблема, отстраним ли е, можем ли да подобрим нещо сами, ако ни се дадат насоки, или те ще направят нещо по въпроса. Peace

# 2 523
И при мен не е нито от браузъра, нито от компютъра, нито от скоростта.
Просто го има, еднакво.

# 2 524
  • София
Това, което казва Лиляна е вярно, но доколкото слабата връзка или машина просто подсилва "ефекта". При натискане на нови отговори за секунди виждам списъка с препоръчани (или актуални, не съм сигурна) теми и после се зареждат моите. При известията първо ми се зарежда долната част на списъка със следени теми и после се качва на тези, в които има нов отговор. У дома, където имам бърз интернет е за по- кратко, с мобилен нет сигурно и скрийншот мога да направя.

Въпросът ми от предната страница обаче е за мобилната версия и ужасно неприятното непрекъснато мигане на полетата с никовете, на моменти те изчезват и не мога да разбера кой потребител е написал поста.

# 2 525
  • София
Соник, аз за първи път я виждам, т.е. не съм обръщала внимание. Явно не ми е пречела. Не би трябвало по някакъв начин да ви пречи.

Аз мога да блокирам изображението с Ад блока, но остават само надписи.

http://scr.hu/0ws9/307lt
http://scr.hu/0ws9/ck1ly
Направо ми вади очите, чудя се как може някой да не го забелязва. Да не говорим, че ми скрива долната част от списъка с темите и стои много грозно. Но явно няма начин да се махне окончателно. Rolling Eyes Нямам инсталиран Ад блок и други такива и не ми се занимава да ги слагам.

# 2 526
Вече няколко пъти ми се случва -  имам лично съобщение, отварям го прочитам и натискам да отида на Нови отговори, и ми изкача пак съобщение че имам ново лично съобщение, влизам пак на съобщения и няма такова т.е. стои си последното получено и вече прочетено.

Соник и аз много й се дразня на тази лента долу, но мисля че е реклама и за това не съм го съобщавала защото смятам, че не може да се маха.

# 2 527
Соник, аз за първи път я виждам, т.е. не съм обръщала внимание. Явно не ми е пречела. Не би трябвало по някакъв начин да ви пречи.

Аз мога да блокирам изображението с Ад блока, но остават само надписи.

http://scr.hu/0ws9/307lt
http://scr.hu/0ws9/ck1ly
Направо ми вади очите, чудя се как може някой да не го забелязва. Да не говорим, че ми скрива долната част от списъка с темите и стои много грозно. Но явно няма начин да се махне окончателно. Rolling Eyes Нямам инсталиран Ад блок и други такива и не ми се занимава да ги слагам.

Да, отвратителна е тази лента. Напълно ненужна и много дразни, защото закрива доста от полето за четене.
Заради нея спрях да влизам в пофорума за бебетата, а имам такова и ми беше полезен.

# 2 528
  • София
Вече няколко пъти ми се случва -  имам лично съобщение, отварям го прочитам и натискам да отида на Нови отговори, и ми изкача пак съобщение че имам ново лично съобщение, влизам пак на съобщения и няма такова т.е. стои си последното получено и вече прочетено.

И при мен беше станало така. Отговорих на писмото, после го изтрих, но червената единица не се махна докато не получих ново съобщение след няколко дни.

# 2 529
  • София
При мен това с новото съобщение се отваря няколко пъти ако съм отворила няколко таба на форума. А аз отварям минимум по 10 Simple Smile
При рефреш се оправя.

# 2 530
Имам стар профил,който искам да ползвам,но нямам спомен парола и за какво точно иде реч!Моля за помощ!

# 2 531
Моля модератор да замрази профила ми. Благодаря предварително! Simple Smile

# 2 532
Здравейте,

В помента приключвам магистратурата си по маркетинг в Лондон и са тезата си трябва да направя проучване, което да ползвам за анализ. То е на тема дермокозметиката на българския пазар. Трябва да събера сериозен брой попълнени проучвания и се опитах да направя тема тук, но тя бе блокирана. Доколкото разбирам от правилата, нямам право да публикувам маркетинг проучвания, които ще се ползват от фирми. Моето е със строго академична цел и идеята не е да промотирам козметични марки...
Има ли възможност да позлвам БГ Мама като платформа за помощ за набиране  на участници в проучването?
Предварително благодаря и се извинявам, ако съм нарушила правилата на сайта.

Поздрави,
Диди

# 2 533
  • София
Имам стар профил,който искам да ползвам,но нямам спомен парола и за какво точно иде реч!Моля за помощ!
От профила ви е писано 20 мин. след публикацията на този пост.

didi.paunova, моля пишете на следния имейл.

# 2 534
  • Sofia
   Здравейте! Много странно – защо не мога да публикувам мнения в подфорум "Кулинарни рецепти"? newsm78 Изписва ми, че нямам право да правя публикации в съответния форум. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт