ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 771
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 730
  • София
и от мен една картинка

http://prikachi.com/images.php?images/530/7566530B.jpg

# 2 731
  • Ямбол
Може ли помощ с лентичките ми,защо 3-та е отрязана, ако трябва да се намали как и кое или...?

# 2 732
  • София
Може ли помощ с лентичките ми,защо 3-та е отрязана, ако трябва да се намали как и кое или...?

Ето линк за третата картинка   - намалила съм я и пасва идеално  Peace

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.pngf (отвори отговора ми като ''цитат'' и вземи целият линк, че в мнението ми, е съкратен и ще даде грешка)

# 2 733
Искам са питам "Защо има теми ,в които когато се опитвам да публикувам отговор ми дава,че той трябва да е под 80 символа?"Дори да се опитам да публикувам под тези 80 символа,пак не става.Става дума за раздела "Бъдещи майки"

# 2 734
  • София
Искам са питам "Защо има теми ,в които когато се опитвам да публикувам отговор ми дава,че той трябва да е под 80 символа?"Дори да се опитам да публикувам под тези 80 символа,пак не става.Става дума за раздела "Бъдещи майки"
става въпрос за заглавието на темата - по някога като е дълго и се появи отпред Re: и става над 80 символа - триеш малко от заглавието в отговора ти и си готова /заглавието се появява най-отгоре в прозореца за писане на отговор/ Peace

# 2 735
става въпрос за заглавието на темата - по някога като е дълго и се появи отпред Re: и става над 80 символа - триеш малко от заглавието в отговора ти и си готова /заглавието се появява най-отгоре в прозореца за писане на отговор/ Peace
Благодаря, ще пробвам  bouquet

# 2 736
Тази потребителка много явно рекламира според мен книги на издателство Колибри, вижте и преценете http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=477711

# 2 737
Искам да помоля Ан Мари да пусне нова тема в Недоносени, защото тази свърши, а никой не знае паролата.

# 2 738
  • София
Досега не съм се сещала да пиша, но проблема го имам вече няколко месеца. При използване на бутоните за вмъкване на изображение, на връзка, удебеляване на шрифта и т.н. курсорът не се позиционира точно между двете скоби, а с 2 символа надясно, т.е. след наклонената черта. Само при мен ли е така? Много е неприятно, защото често се усещам чак след като съм писала и се налага да трия и преправям. Държа да подчертая, че при мен няма никаква промяна - лаптопът е един и същ от години, браузерът също, не съм инсталирала нищо ново. Преди се позиционираше абсолютно точно.

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 12:51 от Тaня67

# 2 739
  • София
Досега не съм се сещала да пиша, но проблема го имам вече няколко месеца. При използване на бутоните за вмъкване на изображение, на връзка, удебеляване на шрифта и т.н. курсорът не се позиционира точно между двете скоби, а с 2 символа надясно, т.е. след наклонената черта. Само при мен ли е така? Много е неприятно, защото често се усещам чак след като съм писала и се налага да трия и преправям. Държа да подчертая, че при мен няма никаква промяна - лаптопа е един и същ от години, браузера също, не съм инсталирала нищо ново. Преди се позиционираше абсолютно точно.
Това не е само при теб - според мама е от ИЕ  Peace

# 2 740
  • София
А не трябва ли новата версия да е съобразена с всички браузъри? Някак не върви точно заради форума да го сменям.

# 2 741
А не трябва ли новата версия да е съобразена с всички браузъри? Някак не върви точно заради форума да го сменям.

Аз съм с ИЕ9 и нямам такъв проблем.

# 2 742
  • София
имам питане - наближава 15 септември, какво ще стане с отчетните теми по класове, които не са навъртяли 50 страници?

# 2 743
За последен път, но ако може простичък отговор с да или не съответно.
Ще престане ли да "подскача" форума

# 2 744
  • София
Искам да помоля Ан Мари да пусне нова тема в Недоносени, защото тази свърши, а никой не знае паролата.
А, чета си недоносените. Но нямах време да ви отговоря. Ще ти драсна паролата на лс. Не че я помня, улучих я Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт