ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 629
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 745
имам питане - наближава 15 септември, какво ще стане с отчетните теми по класове, които не са навъртяли 50 страници?
Помолете модератор да им смени заглавието.

# 2 746
  • Русе/София
За последен път, но ако може простичък отговор с да или не съответно.
Ще престане ли да "подскача" форума
Много хора се вълнуваме от отговора на този въпрос-но.......явно Мамма го счита за маловажен и незначителен.

# 2 747
  • Варна
Присъединявам се.

# 2 748
  • Ямбол

Mari_Mar    bouquet

# 2 749

Присъединявам се.

+1 Peace

Имам адблок и положението е същото! ooooh!

# 2 750
  • Варна
Няма да спре, щото нали разбирате, форумът си е ок, платформата е перфектна, работи идеално и няма какво да и се оправя, просто ние сме с кофти браузъри, кофти компютри, кофти настройки, с адблок, без адблок, с две думи сами сме си виновни за подскачането Tired

# 2 751
Предала съм на системния администратор и програмистите за проблема и съм настояла за по-бързо намиране на решение.

# 2 752
  • В сърцето на любимия човек
Според мен при мен подскачането при отваряне на "Нови отговори" е от по-бавното зареждане на избраните теми отгоре. Подскачане имам само при отварянето на "Нови отговори" и при първоначалното зареждане на дадена страница от тема, отново заради картинката отгоре.
Аз отварям няколко теми в нов прозорец едновременно и докато прегледам първата, втората вече се е заредила и не ме дразни "подскачане"-то.

# 2 753
Привет,

Преди два-три месеца питах каква е възможността за изтриване на рецепти от личните теми в любими рецепти (няма коментари, може да се премахват без проблем, но нямаме ние възможност за това). Тати каза да му пратя линковете. Пратих ги, но досега нямах отговори и изтриване.
Сега се опитах да ги пратя наново и видях, че уж директен линк ми отваря винаги само заглавната страница, а не конкретната рецепта. Някои от рецептите на първа страница отваря, други - само заглавната. Не зная как да го оправя, освен това е страшно много труд и май ще се откажа изобщо от темата. Може ли да ми кажете как да стане изтриването на част от рецептите и как сега с новата версия се получава директен линк на мнението, защото явно не е както преди? Ако мога ще се опитам да го оправя, ако не ще помоля за цялостно закриване.
Мерси много  Heart Eyes

# 2 754
Няма промени в кода и форматирането.
Линк към конкретна публикация е датата, часът и номерът на публикацията, както и подзаглавието - Re:......

Ако са изтрити конкретни публикации, то линковете, които са водели към тях, сега ще зареждат заглавната част на темата.
Както сте пожелали, са изтрити 11 публикации.
В първата публикация на темата обаче са останали линковете към тях, които може/трябва да премахнете.

# 2 755
Здравейте!

Имам две публикации. Едната е със снимка и лесно се забелязва - за конкурса на нивеа. Моля ви да изтриете другата ми публикация.

Благодаря предварително!

# 2 756
Привет,
желая едни същество да му се направи БАН, на тема на ПА
Едва ли аз съм първата, която го изисква,
Това е: www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=428661
Моля Ви, ние сме с много психични проблеми. Това  нещо не трябва да не публикува там.Ами какво да Ви кажа, поне я ограничете.

# 2 757
  • В сърцето на любимия човек
Привет,
желая едни същество да му се направи БАН, на тема на ПА
Едва ли аз съм първата, която го изисква,
Това е: www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=428661
Моля Ви, ние сме с много психични проблеми. Това  нещо не трябва да не публикува там.Ами какво да Ви кажа, поне я ограничете.

Въпросната персона се вихри из "здравния", представя се са фармацефт, който проклина съвременната фармация, не приема мнение различно от своето и насажда чувство за вина у останалите потребители, че по някакъв начин сами са предизвикали заболяванията си, което е крайно неуместно. Аз лично съм я срещала в темата за хашимото, където повечето потребители вече игнорират постовете и. Явно е решила да се ориентира към други теми, а предвид стила и на писане, наистина мястото и не е в темите за ПА, защото според мен би могла да навреди на потребителите в тази тема.

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 10:42 от пънче-мънче

# 2 758
Искрена пише навсякъде в здравния.
Просто не ѝ обръщайте внимание. Peace

# 2 759
Как да си пусна публикация  , че давам " частни уроци "!

Общи условия

Активация на акаунт