ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 633
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 775
При наличие на толкова различни варианти, както и при видното отделяне да достатъчно време, усилия и енергия за изписването на толкова дълги текстове, съжалявам, но наистина не мога да разбера нежеланието за 2 до 3 натискания на бутон с цел привеждане на текста в нормален читаем вид, което със сигурност ще позволи и на повече хора да го прочетат. Факт е, че изключително голям процент хора автоматично игнорират и не четат текстове, написани на латиница.

# 2 776
Мамма- тя неведнъж е казвала че се мъчи, но не може и не може да кирилизира/така ли се пише/.
Ясно е че веднъж прескочено правилото и други ще искат, но поне й махнете бана!
Ще го умуваме по натам.
  bouquet

# 2 777
  • София, Бургас
Аз сега видях, че тя пише доста в другия форум. Там намират начин да и помогнат. Явно там ще си я четем. Аз не знаех за съществуването му и че има подобни теми както тук...

# 2 778
Човек, който не е способен да се справи с кирилизатор, е способен да дава тонове безценна информация на цяла група потребители във форум? Егати феномена newsm78

# 2 779
  • София, Бургас
Жената пише от телефон в Индия и като кирилизира излизат разни йероглифи. Телефонът и е кодиран или нещо такова и затова кирилизаторите не работят. Иначе, ако прочетеш постовете и, ще разбереш защо сме толкова недоволни.

# 2 780
Ясно е че веднъж прескочено правилото и други ще искат, но поне й махнете бана!
Премахнат е вече, което не означава разрешене за писане на латиница.

Аз сега видях, че тя пише доста в другия форум.
kateto_85, правилата в който и да било от стотиците други форуми нямат отношение.
А доколкото кирилизирането - в някои от посочените по-горе сайтове има възможности за указване на кодирането.

# 2 781
# 2 782
Нека да ми пише на мейла (видим е в профила ми) и ще се опитам да помогна за техническото решение на казуса.

# 2 783
Да, точно така, проблемът й не е в това,че няма достъп до кирилизатор или,че не желае да го използва, а в това, че когато след  кирилизацията прехвърли текста тук, излиза ето така:
"Цветовете, бѺлката и кар�а
Забеляахме, че когато правеше опити да пуска кирилизираните поостове, дори заглавието на темата в постовете ни се промени с тези йероглифи, без да сме правили каквото и да е било, а когато започна да пише отново на латиница, заглавието на темата в постовете ни започна да си излиза на кирилица.
Има някакъв проблем, но никой от нас не е чак толкова вещ в занаята, за да го разреши. Надявам се това да сте вие! Wink

# 2 784
  • София
само да кажа, че от няколко дни, от време на време в заглавната страница, ми дава това антивирусната

# 2 785
Добре де ще спре ли някога това ПОДСКАЧАНЕ, ПРЕВЪРТАНЕ И Т.Н. на страниците?????
Отговор:
1. - ДА, ЩЕ СПРЕ - КОГА?
2. - НЕ, НЯМА ДА СПРЕ - ЗАЩО?

# 2 786
Мамма каза, че била предала на технически отдел за този проблем, но оттогава няма никаква промяна.

# 2 787
  • Sofia
Здравейте! От сутринта форума ми изглежда много досадно, бъгаво и аз не знам какво... много трудно се ориентирам! Виждам ги но не ми работят иконките, таговете, фрифтовете, цветовете...
Та се питам работи ли се нещо, та е така или...
Благодаря за вниманието!

# 2 788
Въпросът ми е при положение, че толкова потребители настояват Bandit Queen да пише, при положение, че никой не се дразни от постовете и на лътиница, защо пак не и е позволено? Може да пише в друг форум, но ще е хубаво да пише и тук, това, че пише някъде другаде не е решение на проблема, защото тук се дискутира най много темата за Индия и сериалите и нейните постове са полезни за темата. Имам и друг въпрос. Щом е премахнат бана, тогава може ли поне лични съобещия да праща на лътиница? Ако и това не може, тогава наистина не разбирам, какъв е проблема

# 2 789
  • Ямбол
латиница
Този форум предлага и проверка на правописа.
Аз не съм съгласна да се допускат потребители използващи латиница за писане на мнения.

Общи условия

Активация на акаунт