ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 645
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Sofia
Вече ми е ок форумът, благодаря!  Grinning
И така и така съм влязла... постове на латиница не чета, не си струва да си правя услието.

# 2 791
  • София
... постове на латиница не чета, не си струва да си правя услието.

И аз. Много ме дразнят.

# 2 792
Всеки, който желае, може да пише лични съобщения на латница.
Всеки, който желае, може да получава лични съобщения на латиница.
Администратори и модератори нямат достъп до личната кореспонденция на потребителите.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 16:32 от bubanka

# 2 793
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Искам да попитам защо е изтрит мой пост в тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=797966.0, който си беше по темата, в който с друго момиче от същата тема коментирахме качествата на една от актрисите, отношението на всяка от нас към нея и възприемането й изобщо в нет пространството и феновете.
Държа постът ми да бъде възстановен.

# 2 794
В кои теми пише тази потребителка? Rolling Eyes
Голямо застъпничество, голямо нещо...

Аз също не желая да се пише на латиница! Naughty

# 2 795
Разказва интересни неща за Индия, от които доста хора са интересуват.

# 2 796
  • София
Може ли да знам защо изтрихте само моите мнения от темата за потребителите и запазените марки, при условие, че цялата последна (и не само) страница е пълна с безсмислени забележки?
Благодаря.

# 2 797
  • Ямбол
Не знам Таис какви мнения е имала в тази тема, обаче букетната госпожа е с абсолютно неадекватни включвания и го прави нарочно.

# 2 798
Не знам Таис какви мнения е имала в тази тема, обаче букетната госпожа е с абсолютно неадекватни включвания и го прави нарочно.

Както обикновено. Може да откаже човек от всяка тема, дори от най-интересната. Тъкмо бях решила да пиша в нея, но ще се въздържа.

# 2 799
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Таис, доста мнения бяха разчистени. Аз лично помолих за метла на диалогчето, което си спретнаха Тумбето и Лиляна.

# 2 800
  • София
Джой, ОК  Peace

Бърдс, и аз не припадам по твоите мнения, но чак пък тук да се обяснявам.. Rolling Eyes
Със здраве.

# 2 801
Джой, ОК  Peace

Бърдс, и аз не припадам по твоите мнения, но чак пък тук да се обяснявам.. Rolling Eyes
Със здраве.

Четене с разбиране, нещо...?
Апелирам да се премахнат неадекватните постове на потребителката с непроизносимия аватар, която съсипва темата с бръщолевенията си.

# 2 802
  • Ямбол
Благодаря за почистването на темата. Не съм предполагала, че някога ще ми се случи да благодаря за такова нещо.

# 2 803
  • София
И аз благодаря!

Бърдс,  Hug

# 2 804
Как да закрия акаунта си?

Общи условия

Активация на акаунт