ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 763
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 075
С кого трябва да се свържа в такъв случай? Дори не виждам кой е модераторът на групата.

# 3 076
С Mamma или Tatti.

# 3 077
  • AMS
На вниманието на модераторите:  

Обръщам се към вас да информирам, че тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=796456.270;topicrefid=20
е създадена в противовес на правилата, с цел не да се  обсъжда филм, или сериал, а да се разпалва конфликт.
Списващите в нея, в 90% от постовете коментират съфорумки от друга тема.
Изписали са 20 страници и почти във всеки пост не пропускат да обидят, меко казано, другите.  
Доста от постовете вече са изтрити, но още се виждат такива изречения:

"Мале, мале... Само хейтърки се събрахме в тая тема."

За езика им на изразяване, за самите герои, не намирам думи. Цитирам само една част:

" ... ( той Курето направо педофил си пада), невинна по детски, още повече 100% турско възпитание, нямало кво да си говори Курето с нея, не го разбирала и му била и сексуална скука, та хайманосвал яко със забежки, Шурето на линия май била до едно време и накрай се гръмнал ..."

"бях нарекла Курт помияр ... но ми изтриха поста"

Сами се определят, като "хейтърки" и с това се гордеят:

"По- добре ми е да съм хейтърка ... Поне знам, че като такава може да си пиша каквото, когато и както си искам"
"... дайте да си "хейтваме" на воля, не се взирайте в чуждото мнение!"
"...изтриването на 2 от 3 поста не е особен проблем,..."
"... Провокация ще има"

Вижда се, че:
 - Не се впечатляват от нарушаването на правилата.
 - Не се впечатляват от намесата на модератор.
Питам:
Защо не затворите темата?
Защо не накажете, за нарушаване на правилата, нарушителите?

# 3 078
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Като не ви харесва темата и начина на писане в нея защо влизате да я четете?
Или смятате, че във форума трябва да пишат хора, чиито мнения съвпадат с вашето?
Нали се сещате, че последното не просто е непостижимо, а абсурдно!

# 3 079
Здравейте! Имам проблем с слагането на аватар. Реших да го сменя, изображението отговаря на зададените размери. Като го сложа го приема и като вляза след 5 минути пак нямам аватар. Пробвах дори със супер малки изображения, приема ми ги и след известно време се махат.

# 3 080
  • Ямбол
Здравейте! Имам проблем с слагането на аватар. Реших да го сменя, изображението отговаря на зададените размери. Като го сложа го приема и като вляза след 5 минути пак нямам аватар. Пробвах дори със супер малки изображения, приема ми ги и след известно време се махат.
Дай линк, най-вероятно не взимаш правилния.

# 3 081
На вниманието на модераторите:  

Прецених, че и двете теми имат място във форума. Моля за взаимна толерантност!

# 3 082
Дай линк, най-вероятно не взимаш правилния.
http://www.resize-photos.com/uploads/output/tumblr_ly2xihP3jL1r9 … 1493250_89931.jpg

# 3 083
  • Ямбол
Като не става на едно място, опитай на друго. Я виж от тук трябва да стане: http://prikachi.com/images/25/7624025V.jpg

# 3 084
Сега ще видим какво ще стане. Благодаря ти предварително! Simple Smile

# 3 085
  • Германия
Сайтовете за оразмеряване запазват снимките само временно. След това файловете биват изтривани, за да отворят място на други. Prikachi е сигурен вариант. Важното е обаче като взимаш линк от тях да използваш този адрес, който можеш да вземеш с десния бутон на мишката, а не от директно подадените в сайта.

# 3 086
  • Вече с постоянно местожителство на село...
  Здравейте, имам проблем с качването на аватар, все ми изписва грешки 
"При опит да бъдат запазени промените във вашия профил възникнаха следните грешки:
Аватарът, който сте избрали, е с по-голям размер и надвишава максимално допустимите стойности за ширина и/или височина."

Може ли да ми помогнете, пробвах с линковете които сте посочили, оразмерих снимката и пак не иска да я качи ?!?

# 3 087
Линк към снимката? Не намирам Ваш скорошен пост в темата.

# 3 088
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Не съм сигурна дали правя нещата правилно, от години не бях влизала във форума, а ето и линка:

http://prikachi.com/images.php?images/924/7624924U.jpg

# 3 089

Общи условия

Активация на акаунт