ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 690
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 315
  • Варна
Сега вижда ли се вече?

Да, мерси, вече се вижда! Peace

# 3 316
  • София
Защо я няма първата тема за носене в слинг и ергономична раница? Като се опитам да стигна до нея, ми изписва "Грешка: Темата или форумът, който търсите, не съществува или имате ограничени права."

Нямам линк, но така ми даде и за темата
Черен списък гр.София

# 3 317
Отварям сайта и ме посреща на 1/4 от екрана с голеееми букви "Микроклизма с нещо си"...Разбирам,че всеки има право да рекламира каквото си иска,ама някак не е приятно. Хайде,зимнина,магазин за дрешки,онлайн магазин,борса, това,онова,ама някак ми се струва...Това ли е най-големия проблем на съвременната българска майка?! От телевизиите ни заливат с реклами на превръзки,кървави храчки,пърхот,лош дъх,проблеми с чревната флора,грипове и температури,маргарин с вкус на масло и тем подобни...Не,че имам нещо против хората със запек,нуждаещи се от клизма,ама някак си сутрин сядам с чаша кафе да прочета нещо забавно,интересно,да започне добре деня ми, а тази реклама ми се озъбва още на заглавната страница...
 Rolling Eyes

# 3 318
  • София
Аз с друго оплакване. Вече няколко пъти отдолу, където пише "Още от..." и излизат разни линкове, се появяват стари теми - неактуални и с излишно стряскащо заглавие и съдържание. Примерно, темата "Усетихте ли земетресението?" или "Това земетресение ли беше?" - не помня точно заглавието, която в крайна сметка се оказа от 2009 година (или някъде там). Ами не е приятно. Няма ли някакъв филтър, който да не допуска теми от този род с такава давност да се появяват едва ли не като актуални и да плашат хората?!

# 3 319
  • София
Черен списък гр.София
Да, изтрита е.

# 3 320
# 3 321
  • София
Черен списък гр.София
Да, изтрита е.
Защо е изтрита?

# 3 322
# 3 323
  • София
Аз с друго оплакване.
Скрит текст:
Вече няколко пъти отдолу, където пише "Още от..." и излизат разни линкове, се появяват стари теми - неактуални и с излишно стряскащо заглавие и съдържание. Примерно, темата "Усетихте ли земетресението?" или "Това земетресение ли беше?" - не помня точно заглавието, която в крайна сметка се оказа от 2009 година (или някъде там). Ами не е приятно. Няма ли някакъв филтър, който да не допуска теми от този род с такава давност да се появяват едва ли не като актуални и да плашат хората?!
И аз преди време писах тук с подобно оплакване и предложение. Не бях отразена въобще.  Confused

# 3 324
  • София
Аз с друго оплакване.
Скрит текст:
Вече няколко пъти отдолу, където пише "Още от..." и излизат разни линкове, се появяват стари теми - неактуални и с излишно стряскащо заглавие и съдържание. Примерно, темата "Усетихте ли земетресението?" или "Това земетресение ли беше?" - не помня точно заглавието, която в крайна сметка се оказа от 2009 година (или някъде там). Ами не е приятно. Няма ли някакъв филтър, който да не допуска теми от този род с такава давност да се появяват едва ли не като актуални и да плашат хората?!
И аз преди време писах тук с подобно оплакване и предложение. Не бях отразена въобще.  Confused

Мда, май и мен ме отсвириха  Simple Smile

# 3 325
  • София
Защо заключвате всички теми свързани с изборите? Денят за размисъл мина вчера. Днес не е незаконно да се обсъжда. Не е незаконно дори да се пускат и обсъждат прогнозни резултати.

# 3 326
  • Ямбол
Защо заключвате всички теми свързани с изборите? Денят за размисъл мина вчера. Днес не е незаконно да се обсъжда. Не е незаконно дори да се пускат и обсъждат прогнозни резултати.
Докато не мине изборния ден е незаконно да се агитира.
И правилно беше заключена една тема, в която един призоваваше за някакви фалоси. Айде няма нужда...

# 3 327
  • София
 В една тема някой агитирал, но в другите, заключени заради денят за размисъл? Те защо още са заключени. Там никой не агитира, хората си обсъждат разумно нещата. Нека някой админ все пак да отговори - защо се заключват темите ДНЕС. И ако е заради агитацията - с какво е по-лоша тя от откиртите агитации към расизъм дето още си стоят на видно място за поколенията

# 3 328
  • София
http://offnews.bg/news/Избори_18760/ЦИК-глобява-три-сайта-за-публикуване-на-междинни-резултати-от-изборите_398693.html може би това отговаря на зададения по-горе въпрос

# 3 329
  • София
Не отговаря, защото забраната не важи за социални мрежи, форуми и лични блогове.

Ето по-подробно http://www.dnevnik.bg/izbori2014/2014/10/05/2393804_eto_kude_moj … zborni_rezultati/

Общи условия

Активация на акаунт