ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 540
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 450
Вместо поста на потребителя ти излиза съобщение, че си го игнорирал, и ако искаш да прочетеш поста, трябва да кликнеш на него.

# 3 451
  • София
Добре де, аз си признавам, че не съм особено адванснат юзър, ама не ми е ясно, как може да функционира тоя номер с блокирането в публична дискусия в публичен форум.  newsm78
Ако някой е регистриран във форум, където това чудо е възможно, може ли да ми обясните с практически примери, моля.
Може и на лични. Наистина ми е чудно...

Блокираш в собствените си настройки. Не го виждаш и не те дразни. Иначе си пише. Във Фейсбук съм блокирала всички "приятели", които бълват политически постове. Пак са ми в листата, не ми се сърдят, че са пренебрегнати, но не ми се показват на стената и не ги чета.  Wink

# 3 452
Ако блокираш някого във фейсбук, той не само, че не знае дали ти е още сред приятелите, но и въобще не може да ти намери/види профила.

# 3 453
  • София
Ако блокираш някого във фейсбук, той не само, че не знае дали ти е още сред приятелите, но и въобще не може да ти намери/види профила.

Не съм ги блокирала съвсем.  Wink Само да не им виждам публикациите в новините, за да не се дразня.  Laughing Те виждат моите.

# 3 454
Е, да ама тук не е като фейсбук и колкото и да рових в настройките май само може да блокираш писма от нежелани потребители, уви  Close

# 3 455
  • Ямбол
Е, да ама тук не е като фейсбук и колкото и да рових в настройките май само може да блокираш писма от нежелани потребители, уви  Close
Нали ти отговориха вече - няма такава опция и няма да има.
Като толкова не можеш да понасяш някого просто го превърташ, не е сложно. Защо ти е необходимо някой да ти скрива публикациите му, сама също може да си ги игнорираш или не можеш и искаш някой да го свърши вместо теб?

# 3 456
Зависимост, може би?
"Моля, спрете ме, че сама не мога!"  newsm78

# 3 457
  • София
Проблемът със застъпването на бутончетата за онлайн магазина и за новите отговори вече е оправен. Приятно писане!  Grinning

При мен продължават да се застъпват.

# 3 458
Моля някой модератор спешно да махне този телефонен номер -
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=802837.msg29207834#msg29207834

Щях да го изтрия, но пропуснах , а сега вече не мога да редактирам.

Благодаря предварително!

# 3 459
  • в морето до колене
Вместо поста на потребителя ти излиза съобщение, че си го игнорирал, и ако искаш да прочетеш поста, трябва да кликнеш на него.
Благодаря.
И все пак не е много надеждно това решение, струва ми се. Няма никакви гаранции, че в следващия пост някой няма да е цитирал на 100% това, което е написал игнорираният от теб потребител.

# 3 460
Все пак се предполага, че сме възрастни хора.  Laughing

# 3 461
  • Ямбол
Все пак се предполага, че сме възрастни хора.  Laughing
Така е, обаче щраусът тропа с крак и иска някой друг да му зарови главата.

# 3 462
  • Германия
Когато някой редактира мнение в тема, която следя и в "Нови отговори", и в "Известия", ми се появява червена единичка само в "Известия". Въпреки това обаче в самия списък с теми няма нито една със знака за нови съобщения и трябва да гадая коя е темата. Обикновено е тази с най-ново мнение в нея, но все пак...

# 3 463
  • в морето до колене
Това вече сме го коментирали - при редактиране на последно мнение, наистина не излиза индикация в списъка със следени теми на заглавната страница на форума.
Но този списък го има и в профила и оттам може да се идентифицира.
Като кликнеш на падащото меню на профила, влез в Известия - там има розовичка отметка Ново и за редактирани публикации.

# 3 464
  • Германия
Това вече сме го коментирали - при редактиране на последно мнение, наистина не излиза индикация в списъка със следени теми на заглавната страница на форума.
Но този списък го има и в профила и оттам може да се идентифицира.
Като кликнеш на падащото меню на профила, влез в Известия - там има розовичка отметка Ново и за редактирани публикации.
Помнех, че е коментирано и преди, но бях забравила за влизането през профила. Мерси за подсещането. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт