ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 442
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 510
Имаше тема за Безплатни прегледи за рак на гърдата в Пловдив и съответно бях писала в нея/защото се оказах една от излъганите,дето специално си взе почивен ден и загуби половин ден,за да отиде на преглед,за да се окаже че такъв няма и няма и да има,защото представилия се за доктор,даже не и такъв/,обаче днес няма нито мнението ми,нито темата.....Надявам се,че не е това начина по който се процедира вече тук.И,че оттук насетне,ще има някакъв контрол,за да няма подведени потребители.....особено,когато се касае за важни неща.

# 3 511
Наистина ли? Rolling Eyes

# 3 512
  • София
Някой в тази тема беше обяснявал, как да се изчисти вирус, но не го намирам. Проблемът ми е, че вече няколко пъти като кликна на големия надпис BG-MAMMA, за да влезна в главното меню, ме праща по други сайтове...

# 3 513
# 3 514
# 3 515
        Никой не е излъган за тази кампания,съществува си ама е преместена поради обстоятелства независещи от организаторите. Кампанията е преместена във Втора хирургия в УМБАЛ ''СВ.Георги'' Пловдив от 7.30 до 13.30 часа. А вече много хора вече са се възползвали. Simple Smile

# 3 516
Имаше тема за Безплатни прегледи за рак на гърдата в Пловдив и съответно бях писала в нея/защото се оказах една от излъганите,дето специално си взе почивен ден и загуби половин ден,за да отиде на преглед,за да се окаже че такъв няма и няма и да има,защото представилия се за доктор,даже не и такъв/,обаче днес няма нито мнението ми,нито темата.....Надявам се,че не е това начина по който се процедира вече тук.И,че оттук насетне,ще има някакъв контрол,за да няма подведени потребители.....особено,когато се касае за важни неща.

Здравейте!Аз съм една от посетили тази кампания.Кампания има и все още продължава.Преди деня, в който трябваше да отида на преглед се обадих на телефона, който беше посочен за да потвърдя посещението си и да попитам има ли някаква промяна.Човекът, който ми вдигна, каза че има промяна - мястото и лекарят,но часа си остава същия.Продиктува ми къде да отида и кого да потърся в уречения час.
И всичко беше както ми се обясни по телефона.Още 2 мои приятелки ходиха след мен и при тях всичко е минало както трябва- преглед от специалист в уреченото време,само мястото е било сменено,поради някакви междуличностни пречки,които не са ме засегнали  и не са моя работа.И наистина нищо не съм заплатила за този преглед.
Разбрах,че на човекът,който е публикувал темата за Безплатни прегледи за рак на гърдата в Пловдив- docsi ,му е баннат акаунта- моля Ви отблокирайте го ако сте го баннали заради коментара на тази жена.Потвърждавам,че такава кампания има и аз съм се възползвала от нея.Благодаря предварително!

# 3 517
Е,понеже темата я няма,ще трябва и аз тук да пиша: Значи,опитите ми да се обадя/аз/,на опосочения телефон бяха неуспешни-телефона беше изключен......а за бан-а на докси-не го мислете,явно има нов акаунт,в който съм сериозно "насметена" от него,че съм петнила името му........и в който няма нищо,което дори да напомня за извинение.......Съжалявам,че си загубих времето и че подведох доста мои приятелки,които лично се наложи да уведомявам,да не се разкарват.
И,наистина не е необходимо да ми пишете на ЛС/говоря за уважаемите потребители,които смятат,че така ще замажат положението.......особено пък новорегистрираните/.

# 3 518
  • Ямбол
А това тема от потребител на форума ли е била или от онези рекламни теми, които се пускат от специалните потребители или лекари?

# 3 519
Тъй,като не мога да пиша ЛС на  Мамма,бих искала да знам към кой от администраторите или модераторите бих могла да се обърна с молба да ми бъде изтрит профила?

# 3 520
А това тема от потребител на форума ли е била или от онези рекламни теми, които се пускат от специалните потребители или лекари?

Тема от обикновен потребител. Представя се за студент по медицина, но дали е такъв?
Студентите поне терминологията овладяват, докато следват...
Ако не се лъжа, цитирах заглавието на темата в "Шапчиците". "Профилактика на гърда", моля ти се.  Rolling Eyes

# 3 521
От Докси беше темата, потребител.

После и аз получих ЛС, че всъщност имало такава кампания, въпреки, че не съм се интересувала лично.
Само тук имах коментар към поста на Люба.
От новорегистиран потребител, явно новия акаунт на Докси.

# 3 522
  • Ямбол
...
Тема от обикновен потребител. Представя се за студент по медицина, но дали е такъв?
...
В такъв случай, каква вина имат администраторите и модераторите, че някой се е подвел?
Все още ли има такива наивни хора, които сляпо да се доверяват, че чак и отпуск си е пуснала. Ми поне да се беше обадила първо и тогава да действаш.

# 3 523
В такъв случай, каква вина имат администраторите и модераторите, че някой се е подвел?

Ами, нямат, кой е казал, че имат?
Ако кампанията е фалшива, потърпевшите могат да пуснат оплакване до болницата, спомената в обявата, и до Ректора на Медицинския университет в Пловдив. Ако се окаже някакво своеволие на техни студенти, да им направят по една профилактика на правото черво и да затегнат дисциплината.
А ако се окаже, че дори не са и студенти - да се заемат съответните служебни лица.

# 3 524
  • Ямбол

Ами, нямат, кой е казал, че имат?
...
Първият пост на Любар по тази тема ми остави впечатление за обвинение, че имат вина:
.....Надявам се,че не е това начина по който се процедира вече тук.И,че оттук насетне,ще има някакъв контрол,за да няма подведени потребители.....особено,когато се касае за важни неща.
За да няма подведени потребители - значи хората са ѝ виновни, че се е подвела, без да провери. Разбираш ли?

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 10:59 от Лилянa

Общи условия

Активация на акаунт