ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 445
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 525
Разбрах.
Искрено се надявам да е станало някакво недоразумение и да има реална кампания, макар и нескопосано представена.
Но ако няма и става въпрос за груба шега или откровена злоупотреба с форума, профилактиката на правото черво ще им е малко на "докторите".  Close

# 3 526
Обяснявам:
Скрит текст:
Имаше тема,която беше пусната от потребителя/който съм срещала и друг път из Пловдивските и здравни теми със съвети и най-често препоръчващ специалисти,като колега-т.е. останала съм с впечатлението,че е лекар/.Въпросната тема,я няма за да докажа,как бяха представени нещата.....Не съм разчитала обаче само на нея за да се информирам-същото съобщение го имаше в поне още няколко новинарски сайта в интернет.Записала съм си час още в средата на септември и поради факта,че даваха часове само за следобед/в определен часови интервал/,се наложи да взема почивен ден,за мога да отида.За да стигна до кабинета в който трябваше да бъде проведен прегледа се наложи да се карам с охраната на болницата/тъй като часът ми беше за 15 часа,а в интервала 14-16 часа външни лица не се допускат-което е обяснимо,предвид,че това е хирургично отделение-не поликлиника,не приемен кабинет/...........После,да се обяснявам с няколко човека от отделението,които ми обясниха,че човека пуснал рекламата не е лекар и не работи при тях.Докато разговаряхме,се опитах на няколко пъти да набера номера,който на който се бях записала/и оставила личните си данни/,но той беше изключен.Разбрах,че не съм единствената която е в това положение и не ми оставаше друго,освен да си тръгна.След което написах коментар в темата,където имаше и друга дама/която доколкото разбрах е пътувала от друго населено място/,която също беше възмутена.Мама се беше включила,като първоначално беше написала,че всичко с кампанията би трябвало да е ОК/т.е. нямаше и съмнение в истинността на съобщеното в темата,което ме навежда на мисълта,че се е знаело от нея,че такава кампания се рекламира тук/,но впоследствие беше редактирала поста си,защото се беше свързала с лечебното заведение и беше разбрала,каква е ситуацията-а именно,че такива прегледи там нямат право да провеждат,че не участват в тази програма и ,че човека рекламирал я,не е техен служител....След което темата изчезна/не просто бяха изтрити коментарите,а цялата тема изчезна.....и наистина съжалявам,че не успях да направя скрийн шот,че да имам нещо като доказателство.Неприятното в случая е,че никой не отреагира/да ми върне обаждане,да се свърже с мен,докато не писах в тази тема.....след това,вече получих ЛС и то не беше извинение....а по-скоро да кажа,коя съм и защо така съм писала.........последваха и още ЛС/вкл. и от новорегистрирана потребителка,която била много доволна от кампанията/,и въпреки че помолих да не ме занимават,се продължи с ЛС...Не,желая да бъда повече занимавана-за мен въпроса е приключил,но не желая повече да участвам във форум в който се трият теми,без обяснение,като поискаш такова ти отговарят дежурните редовни потребителки/не някой от змодераторите или администраторите/ и не можеш да пишеш ЛС на човек представящ се за собственик/администратор и лично ангажирал се с проверка на случая/което ми беше странно,защото тя не е модератор на Здравния,а с друг статут/. Предвид факта,че напоследък влизам рядко/основно,ако Гугъл ме препрати към някоя тема в Здравния и предвид факта,че това вече е магазин и информационна платформа,а не форум за взаимопомощ,в какъвто съм се регистрирала и участвала преди години,предпочитам да бъда заличена/и поради факта,че вече таргета и контингента е друг и всеки може да се възползва профила ми за да събере интересуващата го информация и да бъда притеснявана,какъвто случай вече съм имала/.

В резюме за Лиляна:проблема ми е ,че беше изтрита темата и то без обяснение,като в нея можеше да бъде обсъден случая и да се спести на още някой да се разкарва......Аз,пък имам против да бъда обсаждана на ЛС/не обвинявам човека,че иска да се защити,но няма как,щото е с бан и в момента ,нарушава правилата,за да ми пише,но това не е мой проблем,де/ и предвид факта,че вече съм си патила от откачалки,дето си нямат друга работа,а по-цял ден четат и интерпретират информацията както им изнася,прецених че е по-добре да помоля да ми затрият поне личните данни/които съм подавала при съвсем различни условия,от сегашните/.

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 17:18 от Анонимен

# 3 527
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Профили не се трият. Могат да бъдат замразени. Ако човек не иска да получава ЛС от някои акаунти, може да забрани това през настройките и опциите в профила си. Не е работа на админите и модовете да контролират ЛС-тата, освен ако не става въпрос за разпращане на реклами и спам. При такива проблеми се сигнализира или в тази тема, или Татти, до Мамма не могат да се пишат ЛС. Някъде имаше и мейл за връзка с екипа. Собствениците, админите и модовете не носят отговорност за съдържанието на пусканите теми. Всеки сам преценява да вярва или да не вярва на написаното. Почти всичко, което изредих е описано в Правилата. Peace
Иначе съм съгласна, че това отдавна не е стария форум. Sick

# 3 528
Темата беше пусната, след това изтрита.
Лично Докси пита тук къде му е темата и после я пусна отново, с благословията на админите. Peace

Лиляна да не се прави на най-компетентна!

# 3 529
  • София, България
Мога ли да направя така, че на e-mail-а да получавам известие само за конкретна тема?

# 3 530
  • Германия
Реклама? Човекът се е регистрирал 2 минути преди да пусне съобщението и е вдигнал 3-годишна тема, за да го направи...

# 3 531
  • Ямбол
...
Лиляна да не се прави на най-компетентна!
Аз не се правя на, аз съм компетентна. А дали съм най, няма значение.

Благодаря на ЛюбаР за дългия пост и за разясненията, от които не става ясно каква е вината на админите за подвеждането.

# 3 532
  • София
Тъй,като не мога да пиша ЛС на  Мамма,бих искала да знам към кой от администраторите или модераторите бих могла да се обърна с молба да ми бъде изтрит профила?
Както е писала profi_1 акаунтите не се трият, могат да бъдат замразени.
Администратор ще види молбата ви.

Мога ли да направя така, че на e-mail-а да получавам известие само за конкретна тема?
Профил, известия.
Включвате известия за дадена тема, която се отразява в "Текущи Известия на Теми". На мейла получавате известия за нови отговори по темата с линк.

Реклама? Човекът се е регистрирал 2 минути преди да пусне съобщението и е вдигнал 3-годишна тема, за да го направи...
Да, благодарим за сигнала.

# 3 533
Замразяването не ме устройва.Бих искала да разбера при какви условия може да бъде заличена,ако не цялата,то поне личната информация?

# 3 534
  • София
Замразяването не ме устройва.Бих искала да разбера при какви условия може да бъде заличена,ако не цялата,то поне личната информация?
С ЛС до админ с линкове към мненията, в които има лична информация и които искате да бъдат редактирани.

# 3 535
  • гр. София
От две седмици насам, когато се разлогвам ми излиза надпис This page can’t be displayed след натискане на "изход". И от домашния, и от служебния компютър се получава. На какво се дължи?

# 3 536
Не пиша активно във форумът, вече даже и не чета. Може ли и моят акаунт да бъде замразен. Благодаря !

# 3 537
# 3 538
Здравейте, опитах да вляза във темата Изследване на хормони - N8 , но ми изписва ето това: Темата или форумът, който търсите, не съществува или имате ограничени права.

Какъв е проблема, аз ли съм блокирана ( защо?) или темата е изтрита?

Благодаря.

# 3 539
Изтрита е.

Общи условия

Активация на акаунт