ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 402 738
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 675
Моля модератор да почисти тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=785442.105;topicrefid=20 , от 8-ма страница до крайната в момента 14-та, от всички постове представляващи цитати и само емотиконни низове след тях без мнения. Особено от тези представляващи заяждане с останалите потребители макар и само с емотикони. Моля след това темата да бъде заключена. Следващата щях да я пускам аз, но очевидно такава няма да има.
Предварително благодаря!
Аз моля темата да се заключи!Аз съм авторката на  последната тема и ви моля да я заключите ,тъй като смятам ,че е напълно безсмислена!

# 3 676

Цитат
Предполагам, че си гледала и 1001 нощ

Дори и никога не пропускам повторението! На екрана я бях "хванала" в последната третина. И останалото го "изгълтах" от и-нет. Този им сериал е като острие. С него те пробиват напред. Ето и сега при латиното, пак с него почват. Великолепен тандем. А и приказка с продължение в живота. Всекиму се харесва!

Не мога да поместя текста в темата за 1001 нощ. И един преди това. Помолих съфорумка, която го направи 1-ия път
Излиза ми съобщение, че не мога да сложа нещо си по-малко от 80 знака или нещо такова.!!!???

# 3 677

Излиза ми съобщение, че не мога да сложа нещо си по-малко от 80 знака или нещо такова.!!!???

Когато пишете поста, с който искате да отговорите, изтрийте няколко символа от заглавието след "Re: ... " и тогава го публикувайте.

# 3 678
  • София
Как мога да се свържа с бг-мама магазина на мейл, лични съобщения?
Фактурата е грешна, а пратката вече е дадена на куриер и я чакам в понеделник.

Първоначално поръчах книги на обща ст-ст - 106.85 лв. Обади ми се служител от магазина, че пет книги ги няма налични, те са на стойност 15.75 лв. Фактурата не бе коригирана оня ден и вчера, все стоеше 106.85 лв., при условие че трябва да се извадят 15 лв. и сумата да е 91 лв. и стотинки. Снощи писах съобщение  във формата долу вдясно. Не получих отговор.
Днес виждам, че имам фактура за 105.51 лв. 
Списъкът на книгите е верен, но общата сума е грешна. 
Опасявам се, че куриерът ще иска да се заплати сумата във фактурата, независимо че няма книги за такава сума в поръчката.

# 3 679
  • Пазете Гор
Няколко момичета са се захванали с организацията и изобщо с хамалогията по провежданите вече традиционно форумни номинации. Дали въпросното събитие носи допълнителни кликове и повишава интереса към форума - това знаете вие. Уверен съм обаче, че подобно занимание таи у себе си значителен пазарен потенциал и чрез него бихте могли да предложите на клиентите си - рекламодатели много по-добре услуга.

Ако произвеждах лакове за нокти, бих бил много доволен марката ми да се мъдри в шапката на винаги горещата тема за актуална форумна красавица, ако ме разбирате.

Дали ще се възползвате от тези възможности е категорично ваша работа. И все пак смятам, че хората, заели се  с организация бива да бъдат наградени - не за друго, но за да се покаже, че да опитваш да направиш нещо  - ти вече си успешен.

Мисля, че хората, които опитват да правят нещо трябва да бъдат поощрявани. Морално е примерът им да бъде отбелязан като добър. Малко на шега, но никак не на шала, обещах на инициативните да поискам да бъдат наградени с миксер. С не по-малко от 15 функции, естествено. Е, ако ви се откъсне от сърцето, или някой рекламодател се усети - защо не и кухненски робот.

Или спа-почивка. Ама да не изброявам, вие си знаете клиентите по-добре. Питайте ги, ако не ми вярвате.

И не смятам, че това са награди - това са сделки, в най-хубавия смисъл на тази дума. Въпрос на умение е да бъдат взаимоизгодни.

# 3 680
някакъв кукумицин се е вмъкнал в темата - пост 296 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=778473.msg29477932#new

# 3 681
  • София
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=761541.26565
При всяко рифрешване на темата Въпроси всякакви от телефона мистериозно се озовавам на тази страница, независимо че малко преди това съм чела/ писала на последната. Много ми писна! Има ли нещо по-особено в нея? Няма такъв проблем в никоя друга тема.

# 3 682
# 3 683
Как да кача тази снимка за новата тема Аблация на сърцето - 3?

Ето я снимката:

Скрит текст:

Искам да излиза като снимка на темата, а не в първия пост.

# 3 684
Качих я, но е малка и не изглежда добре.

# 3 685
Благодаря, bubanka!
А колко голяма трябва да е, да потърся друга?

# 3 686
900 х 300
като има възможност да се "намести" и да се отреже отгоре, отдолу и от двете страни, т. е. може и да е по-голяма, но тогава няма да се вижда цялата
снимката със сърцето е 276 х 183, което е много малко

# 3 687
900 х 300
като има възможност да се "намести" и да се отреже отгоре, отдолу и от двете страни, т. е. може и да е по-голяма, но тогава няма да се вижда цялата
снимката със сърцето е 276 х 183, което е много малко

Тази ще стане ли?

Скрит текст:

Или тази:
Скрит текст:

# 3 688
Deva, защо не използваш възможността на Google за "търсене по картинка" (search by image), за да намериш евентуално по-големи размери на изображенията, които те интересуват.
900 х 300 е размер в пиксели... твоите са доста по-малки.

https://www.google.com/search?q=heart+attack&tbm=isch&tb … =1536&bih=732

# 3 689
Как може да се премахне този полупрозрачен правоъгълник тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=810234.0;topicrefid=19

Общи условия

Активация на акаунт