ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 389
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 4 500
Добре, мерси, новак съм все пак Simple Smile

# 4 501
Здравейте. При мен възниква доста често следното неудобство. Когато включа опцията за известие за нови отговори, тя се изключва без моя намеса след известно време. Налага се да я подновявам непрекъснато, не ми е удобно това, бих искала да проверявам от имейла си за нови отговори.
Защо се получава така и как да го коригирам?  bouquet

# 4 502
Като пиша мнение и кликна отстрани на прозореца, страницата явно се рефрешва и мнението ми изчезва.
Случва ми се вече няколко пъти.

# 4 503
Здрвейте,
искам да попитам: има тема в раздела за детегледачки, в която се попълва файл от такива, които могат да поемат почасово или целодневно гледане. Въпросът ми е дали е възможно темата да бъде закована /като тема или само файла/ отгоре, за да не се губи назад и да може да е от полза и на майките, и на гледачките.
Поздрави!

# 4 504
Здравейте. При мен възниква доста често следното неудобство. Когато включа опцията за известие за нови отговори, тя се изключва без моя намеса след известно време. Налага се да я подновявам непрекъснато, не ми е удобно това, бих искала да проверявам от имейла си за нови отговори.
Защо се получава така и как да го коригирам?  bouquet

Имате отметка върху:
Изпращане на известия за отговори само за първия непрочетен отговор.
Коригирайте я и ще получавате имейл за всеки отговор.

# 4 505
 Hug Разбирам, много благодаря.

# 4 506
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Като пиша мнение и кликна отстрани на прозореца, страницата явно се рефрешва и мнението ми изчезва.
Случва ми се вече няколко пъти.
Същото  Peace
Случва се всеки път, когато се кликне отстрани.
Това започна от последните дни, когато правиха нещо по форума. Страшно неприятно е. Особено когато съм писала по-дълъг пост или ЛС, направо ми иде да се гръмна, защото не съм в състояние да повторя всичко. Да не говорим, че няма кой да ми компенсира двойно загубеното време.

# 4 507

Имате отметка върху:
Изпращане на известия за отговори само за първия непрочетен отговор.
Коригирайте я и ще получавате имейл за всеки отговор.

Всъщност явно не съм обяснила добре проблема.   bouquet
Да, отметката е за получаване на имейл за първи непрочетен отговор. Това напълно ме устройва.
Не искам да получавам известия за следващите непрочетени отговори.
Но:
Проблемът е, че веднъж включила опцията известяване, и след прочитане на новите отговори, тази отметка се самоизключва. Т.е вече не получавам известие за първи непрочетен отговор. Когато повторно натисна съответното бутонче (със знаменцето) излиза съобщението: Искате ли да включите известяване? Което означава, че то се е изключило само по някаква причина. Понякога ми излиза съобщението : Сигурни ли сте, че искате за изключите известяването ? - което означава, че в случая е било включено. Бих искала да ми се запазва настройката за включване на известията, след като я направя веднъж, и да не ми се налага да я въвеждам отново и отново.

# 4 508
Здравейте!
Бих искала да разговарям с някой, който би могъл да ми премахне профила с който съм влизала през фейсбук по-рано и да ми бъдат премахнати мненията, тъй като бива злопотребявано с тях. Ако не може да стане това, поне да не излизат в търсачката на гугъл, когато изпишат името ми. Опитах се да изтрия мненията си, но след това бях блокирана и нито мога да поствам, нито да изпращам съобщения.
Ще съм Ви благодарна, ако бихме могли да направите нещо.
Поздрави!

# 4 509
Здравейте, моля за спиране на профила, тъй като отскоро съм с втори.
Благодаря предварително.

# 4 510
  • в огледалото на живота
Здравейте, моля за спиране на профила, тъй като отскоро съм с втори.
Благодаря предварително.
А правилата не четеш ли .... Laughing

# 4 511
  • Once there was a Hushpuppy...
Пиша отговор. Сам изчезна току що.
Какво става пак #Cussing out
Мишката загражда текст.
Сам се прави мащаба различен.
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!Аз не трябва повече да влизам. Тове не се търпи.
Някой ще ми помогне ли, моля ви?

# 4 512
  • Ямбол
Пиша отговор. Сам изчезна току що.
Какво става пак #Cussing out
Мишката загражда текст.
Сам се прави мащаба различен.
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!Аз не трябва повече да влизам. Тове не се търпи.
Някой ще ми помогне ли, моля ви?
Не допускаш ли, че може би имаш проблем с клавиатурата, мишката, компютъра или всичко заедно?

# 4 513
  • Once there was a Hushpuppy...
Лили, не вярвам, но може.
Бях го спряла за малко. Сега го включих и не се случват онези работи.
Дано не е временно.
Възможно ли е да е външна намеса. Ставам мнителна.
Случи ми се вчера за пръв път. И днес, докато се опитвах да спра компютъра започнаха да се отварят един куп файлове без аз да ги пипам. Усетих, че трудно контролирам мишката, докато спирам компа Thinking Сякаш някой друг пипа в компютъра ми дистанционно. А, нямам такъв достъп разрешен. Освен към Мегалан....
Или вирус някакъв....

# 4 514
  • Оптимист по принуда
Пъпи, прилича на вирус, случвало ми се е.

Общи условия

Активация на акаунт