ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 618
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 4 905
  • гр. София
Някой модератор би ли попитал докога се очаква да продължава това бавене, незареждане и прочие и да информира потребителите?

+1, както и някаква информация за закриващата бутоните синя лента.

# 4 906
пробвай да си понастроиш малко картината.
при мен лентата не скрива бутоните , нямам книги отстрани , нямам и аддблок.

# 4 907
  • София
пробвай да си понастроиш малко картината.
при мен лентата не скрива бутоните , нямам книги отстрани , нямам и аддблок.

Да не си с по-голям монитор?

# 4 908
тц.  стандартен  4:3.
направил съм си по-голями да са ми буквите. така книгите излизат извън монитора.
а за лентата нищо не съм правил. има я , но не закрива нищо.

# 4 909
Лентата я разкарах с филтъра за theFasha още когато беше оранжева.
Тази сутрин установих, че филтърът за книгите, които се появяваха най-отгоре, ми деактивира средната част на страницата, когато съм в началната страница на форума. Махнах го и нещата се оправиха. Книгите горе ги няма. Да видим докога така.

# 4 910
  • гр. София
тц.  стандартен  4:3.
направил съм си по-голями да са ми буквите. така книгите излизат извън монитора.
а за лентата нищо не съм правил. има я , но не закрива нищо.

Книгите излизат извън рамката, но лентата продължава да си закрива наполовина бутоните. Просто всичко става по-едро заради увеличението.

# 4 911
при мен лентата не закрива нищо.

# 4 912
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
За Мозила в Адблокплюс:
Скрит текст:
за разкарване на синята лента, или в какъвто цвят е там, ако още я има - филтърът е
bg-mamma.com###theFasha
за разкарване на страничната книжна маса - филтърът е
bg-mamma.com##div.html_wall
А за Мозила каква е "цаката"?
...
Хем цитираш, хем питаш. Shocked newsm78 Колко повече да го напиша? Аз давам неща само за Мозилата. Нямам други браузъри и не знам при тях как може човек да се отърве от ... облъчването. Mr. Green

# 4 913
  • София
Горе, до потребителското ми име, изчезнаха бутоните за "Известия" и "Отговори". Стои само цифровата индикация, ако имам нови, разбира се.
Ето и нагледно:

Дали можете да ми помогнете? Извинете, ако е писано по-напред, не съм прочела последните страници.

# 4 914
Кодовете са същите и за Хром. Peace

# 4 915
  • София
Аз отстрани нямам книги, но в горната част на страницата има изпляскани колони от книжища - за тях ще стане ли този филтър?

# 4 916
Ето моите настройки за Адблок. Не показва никакви реклами, книжки, кремове за болящ задник и ленти с книжарници. С Хром съм.

www.bg-mamma.com##DIV[id="theFasha"]
www.bg-mamma.com##SPAN[class="on_sale"]
www.bg-mamma.com##SPAN[class="on_sale"]
www.bg-mamma.com##H2

Винаги съм се смятала за търпелив човек, който не мрънка и приема с удоволствие всички нови неща.
Но това тук, премина всякакви граници на търпение. Чувствам се като лабораторен плъх, върху когото някакви студенти-първокурсници си правят нескопосани експерименти.
И не, след "облъчването" никога няма да купя нищо от този магазин. Дори се замислям сериозно дали си струва нервите да продължавам да чета и да пиша в този форум, след като съм го правила в продължение на 10 години!

# 4 917
Аз отстрани нямам книги, но в горната част на страницата има изпляскани колони от книжища - за тях ще стане ли този филтър?

+10000000000000000000000000000000000  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Имам бонус  #2gunfire ПОДСКАЧАНЕТО СЕ ВЪРНА  ooooh!

И знам какъв е отговора: РАБОТИ СЕ ПО ВЪПРОСА

# 4 918
  • София
Ох. Горната изложба се скри, но отстрани се показаха книгите.  Crazy
П.п. Успях да ги махна с избор на елементи за скриване.

# 4 919
Кой филтър да добавя, кажете! Praynig

Код:
www.bg-mamma.com##DIV[class="html_wall"]
Много ти благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт