Празниците продължават, ЯНУАРЧЕТАТА на 2 годинки стават! (46)

• 30 686
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден на днешните рожденици Калин и Стаско!
Да са много здрави, весели, щастливи и все така чаровни!
newsm59
Аз да ви се оплача. Партито ни за РД се отменя контактни сме и ние с варицела. Вчера бяхме на гости на едно детенце, на което днес са му избили пъпките, прекалено скоро ни е РД-то и знам, че може и да не я хване, но то ще е само в сферата на догадките. Освен проваления празник, ще треперим и за баща и, че той милия не е карал варицела. Crazy ooooh!

Пепинка, браво на Райчето.

Елч, радвам се, че при Дара всичко е Ок. Това ми звучеше интересно , но аз нямам наблюдения коя ръка ползва повече Красито  newsm78 Така като се замисля и си говорихме с татито и май и тя еднакво и с двете ръце си служи  Rolling Eyes

# 136
  • Варна
Бенджи добре дошла/и в отбора Laughing Hug

# 137
Здравейте и от мен Hug

Честит 2-ри Рожден Ден на чаровниците - Стаско и Калинката!!! Да са здрави и послушни деца, да пораснат големи мъже и много да радват всички около тях!
Зая, Вал - за вас:

Еми - радвам се,че Сами се оправя! И зъбки, и вирус да е - важното е,че отминава!Целувки Heart Eyes

Елч - радвам се,че всичко е ОК при Дара! /май и аз ще прибегна до психолог ако не проговори Буба скоро Sad/

Адис
- дано от АБ да се оправи Ивайла Praynig. Къде е бактериалната инфекция - бъбречна история ли е?

Пепинка - вярно ли сте научили цялата азбука Shocked Браво на Рая!

Бенджи - има вече ваксина за варицелата. Аз лично,ако не я бях карала сигурно щях да си я сложа - малко тежичко се кара на "дърти години" Crazy Дано пък да не сте се заразили Praynig Peace

Hug

# 138
  • София
Честито на Стаско и Калин, да са здрави и усмихнати!

Елч, радвам се, че психоложката те е успокоила! изобщо не съм се съмнявала, че има проблем.
Боян от днес започва 3-ти антибиотик в рамките на 1 месец:(. Не беше боледувал до Коледа почти и от тогава 7 дена АБ - Аугментин, 5 без, после пак Т и отит - Клацид 7 дена, 5 дена пауза, сега парене докато пишка и Т - Зинат. Стерилната му урина излиза в понеделник, но той определено се влошава и подозирам, че пак го боли и ухото и не ми се чака. Какво му стана на това дете? Другият проблем е, че така и не му забелих пишката и не знам колко е стерилна урината и къде е инфекцията. В понеделник сигурно и това го чака.
Иначе от много време казва "аз" и "Боби", но пък кака му приказваше в пъти повече на тази възраст, а дълго си говореше в 3-то лице, така че не ми се струва основно.

# 139
  • Пазарджик
Честит рожден ден на днешните рожденици Калин и Стаско! Много здраве и усмивки им желая!

Честит празник и на  вас мамита  Hug

Болничките бързо да оздравяват Hug Praynig

За малината това което си спомням е ,че тя предизвиква обилно изпотяване и съответно понижава температурата,малиновите плодове и по-рядко листата,най добре действал сурово приготвения малинов сироп

# 140
  • София
Здравейте и от мен пак по късна доба Simple Smile

За имената - Тия знае на всички, на брат ми казва " буйчо Пе " ( от вуйчо Све ), а на себе - Тиянка, всички назовава с '' титлите " и после имената, напр. бабо Саше, тати Крумчо, само аз съм просто " мамо "  Flutter

Малката от 1 седмица не е спала следобеден сън, сутрин става към 9-10, вечер заспива в 23-24 ч., явно минава на еднократен сън окончателно, а хич не ми се иска, но насила никой не може да я накара да заспи  Rolling Eyes

Бенджи, и на Тия партито по същата причина го отменихме, мога да препоръчам ето този крем на всички опъпчени и чакащи опъпчване : http://apteka.framar.bg/30015597/%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%B6- … D1%80%D0%B5%D0%BC , на нас доста ни помогна  Peace

Бързо да оздравяват всички болнички мъници  Hug

Пепинка и аз за кашлицата нищо не давам, само пръскам физ. р-р в нослето от време на време, а док. ни беше изписала Вентолин преди празниците, аз не дадох   Whistling

# 141
  • Сливен
Добро Утро! Hug Честито на всички навършили 2 г. Hug Здраве,много щастие и усмивки! Hug
Минавам да ви почерпя,че днес ние сме наред.

Приятна неделя. Дано не ни затрупа снега Simple Smile

# 142
  • Пловдив
Благодаря Ви за поздравите и пожеланията  Hug

Празника мина добре - торти, морти , свещи Simple Smile
Но Стасчо не беше спал цял ден и в девет заспа прав Simple Smile
Много говори, казва че е Тттслав и повече Мъж Simple Smile Пее песни, прави изречения от 3 -4 думи.
Вече 2 седмици не е боледувал, та чакам скоро пак да се случи......
Много е палав, ама да е жив и здрав, надявам се че като порасне ще е по-спокоен.

Честит празник на Калин и ни всички пораснали дечица  Hug

Бенджи и таткото ще изкара варицелата, ММ я мина преди Стаско, Вивка я донесе от градината .

# 143
  • В две тъмни очички
Добро утро момичета.

Благодаря, че ме мислите - добре съм. Или поне много по-добре от колкото бях. Не мога да спазвам обаче заръките на докторите - малката не ме оставя на мира и само виси по мен иска да гледа през прозорците и т.н. Но иначе спрях лекарствата, силни болки нямам, обаче 4-ти ден (от случая) още не съм ходила по голяма нужда и това ме притеснява. Днес мисля да пийна един дуфалак.

Искрено се извинявам, че не честитих РД на двете прекрасни мои любими дечица - Стаско и Калин . Зая, Вал, да са ви живи и здрави изключително готините слънчица. Да ви радват всеки ден, да ви карат да се усмихвате и да бъдете много горди с тях.

В яслата на Влади положението е такова - всяка сутрин рев (напоследък малко по-поносим) , а след това Влади се превръща в най-доброто дете в групата. Това е по думите на госпожите. Алергията почти се изчисти - слагат я само на седалка. Нещо сополки влачим и някаква странна кашлица, ама и това ще мине.

Елч
, първо искам да ти кажа колко много се радвам за отговорите , които сте чули от психоложката. Надявам се , че сте се успокоили. Относно втората част, не искам да звуча като някоя луда лелка, ама според мен (а и според доста специалисти и книги) децата имат нужда от правила, които да спазват. Това с единността на родителите сочи същото - няма как да очакваме от едно дете да бъде дисциплинирано, след като му се подават различни "знаци". Да не ме разбереш погрешно, че Дара не е дисциплинирана. Просто си размишлявам по темата. Ама сега като си го чета това и изглеждам като Хитлер  Mr. Green , но определено това е моето мнение и го спазвам безотказно. Действа!

От вчера съм поела офанзива да оставям Влади да заспива сама на обяд. Ауууу какъв е манипулатор, просто не ми се говори. Отидохме в нейната стая, сложих  в кошарата, аз седнах на голямото легло, прочетох й една приказка, отидох да си я цункам , казах й , че е време да спи и излязох от стаята. Равносметката беше 20 минути рев , през които не спря да повтаря "Мамо, обичай ме" и "мамо, гушкай ме". Като видя, че не отивам и започна да вика баба си "Бабоооо, тук съм, ела". Отидох по едно време, за да й покажа, че съм в къщата и пак й пожелах лека нощ, след което порева още 5 мин легна, зави се , гушна си "Джери мишо" и заспа. Като се събуди ми беше малко сърдита ама бързо й мина. Днес пак ще действам по същия начин.

# 144
  • В две тъмни очички
М/у другото Елч да ти разкажа една случка от моето детство. Когато съм била на възрастта на нашите деца (малко по-малка 1.6г) съм била толкова ината , че ако не станело на моето съм започвала толкова много да рева, че съм посинявала цялата и дори съм спирала да дишам на моменти. Нашите притеснени , отишли на лекар и той ги посъветвал като се заинатя така , да ме оставят в детската стая да рева и да излизат. Никакво внимание и никой да не влиза докато не се успокоя. Заключвали са стаята обаче, защото брат ми като чуел , че плача идвал милия да ме вижда и да ме гушка  Heart Eyes Та месец по-късно по тази схема, тези кризи вече ги нямало.

# 145
Добро утро .

Болничките как са днес?

Честито на днешните рожденници. Да растат здрави , безгрижни и щастливи.   bouquet за мамите.

Нашите любови и двамата бяха на месеци когато изкараха някаква 6 та шарка. Каката през декември имаха скарлатина в градината, но тя отсъстваше.

Каката вчера ми вика : "Мамо, имам си една голяма мечта - искам да ми родиш една сестричка. Много искам да си имам сестричка. "  #Crazy  Mr. Green Дори не помня какво и отговорих. Свари ме неподготвена с тази и мечта.  Laughing

Хубав ден и здраве от нас.  Hug

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 11:04 от фея зловеща графиня

# 146
Здравейте, момичета!
Не съм ви чела цяла седмица и сега искам да поздравя всички пораснали дечица.

Бубе, дано да се оправиш бързо  Hug

Моята колежка от Варна ми каза, че в градината на синът и има варицела, бъзикахме се, че ще си чукнем среща на Обзор за да се отъркат децата  Grinning

После ще пиша пак, сега ставам, че ще водим каката на урок и ще ходим да гласуваме.

# 147
  • sofia
Фея, който има мечти да си ги сбъдва Simple Smile

Ч. Р. Д. на празнуващите, нека са здрави

# 148
Ехааа колко мили честитки!! С малко закъснение да почерпя за рожденият ден на Калинчо малинчо!!

Празника ми беше леко помрачен като си взехме Кали от свекър ми в Пловдив, Калинчо видимо отслабнал и един блед...е такъв скандал дръпнах  #Cussing out Не яли месо бла бла, те много екологино го дават с яденето тъпацииииии!

Прибрахме се в Смолян и като се опнахме на кюфтета, шишчета, салати торти морти, Калин яде като невидял бута, бута в устата...пфууу още ми е подпалено!

Ох Бубееее  Hug погал погал! Да минава бързо тоя ужас  Hug

Честит рожден ден на днешните дечица!!

Аделина на мама mariya_84
Петър на мама MAIA
Ванислава на мама krissia
Борисна мама kam4eto

Бъдете здрави мили дечица!!

# 149
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ЕМИЛИЯ и АН-МАРИ!
Пожелавам на порасналите красавици много здраве, късмет, щастливо и весело детство!

Момичета, давате ли витамини на децата и мислите ли, че има смисъл от такива? Сами много намали яденето, притеснявам се от това.

Днес е с Т. 37,1, но спрях даването на лекарства. Снощи пък какви гадости четох за парацетамола и ибупрофена....ужас! Ама как да разчитам само на компреси и народни илачи, като го гледам как се мъчи с висока Т?

Общи условия

Активация на акаунт