Празниците продължават, ЯНУАРЧЕТАТА на 2 годинки стават! (46)

• 30 696
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Ехоооооо!
Нашият термометър е Thermoval duo scan.Става и за чело и за ухо,мери за 1секунда,струваше около 50лева.Има 3 години гаранция.Много е удобен,не ме е подвеждал досега.Купуван е от аптеки"Ремедиум".
Честит празник на порасналите дечица!Здраве и късмет по пътя!
Мрм,много съжалявам!Споделям болката ти! Hug

# 181
Дейзи, ейприл,  Hug!

# 182
По-късно ще пробвам да пиша. Преди ясли бързам само да кажа на Буби, че в промоцията на "Лидл" има подобен инфрачервен термометър. Wink

# 183
Добро утро момичета! Hug

Как сте днес? Надявам се всички да са добре!  bouquet

мрмHug съжалявам много за загубата на баба ти. Моята любима баба загубих преди 20 години, ужасно ми липсва!

Аз също като Рал смятам, че откъсването от ежедневните грижи и прекарване на времето само с детето има положителна страна. Всички обожаваме децата си, това е ясно, но рутината и еднообразието ни изнервят, няма как. И аз преди да тръгна на работа вече се бях доста поизнервила, но сега макар да се изморявам на работа е съвсем различно. Пък и като виждам колко бързо порасна дъщеря ми, а доскоро и тя беше моето малко момиченце, което държах за ръчичка...се наслаждавам пълноценно на всяка минута с малчо...Няма по-спокойно време от това, децата да са малки.

Аз и Ти  Hug

Не са ме наказвали и няма да го правя и с децата си.

Тук ли някой беше чул от психолог, че оставянето само на детето да плаче в другата стая  и като му мине да дойде е шамар за душата? Много точно и хубаво казано!

newsm10

Със закъснение Честит Рожден Ден на Максим и Теодор! Да са живи и здрави, умни, палави и щастливи!

# 184
добро утро!

рал, то не знам ние доколко сме изнервени, ама и на децата им е изнервено от еднообразието вкъщи, лятото е друго, ама сега. ивайла като ходи на ясла, не че много е ходила де ,ето сега втора седмица е вкъщи, но ми прави впечатление, че вечерно време е много по-спокойна. та изнервянето май е двустранно, само че всеки го проявява по негов си начин  Simple Smile

момичета, трябва да ви кажа, при това стоене вкъщи, особено когато детето е болно, открих сладкарството като начин за отмаряне и успокояване на нервите. то не са разни сладки, торти и пр.  Crazy

какче, свикна ли вики вече?

# 185
Aдис Hug, мерси-добре сме, но нямам много време да пиша, но ви чета редовно.
Ан-Мари  говори всичко, много е смешна, започна с бисерите.
Като я питаш как се казва отговаря "Ан-Ми Петова Гогиева" Joy
За изнервянето, работата и децата не бива да се обобщава. Не че не се изнервям понякога, но категорично  смятам, че мястото ми е до детето на тази възраст.
За заспиването-винаги е спала при нас. За всички ни е страхотна емоция да се гушкаме. Но наближава момента, в който сама ще поиска да спи сама, замислили сме й страхотно легло.
Абсолютно против съм оставянето на детето само, да плаче и т.н. Наказавам я да сяда на дивана и да мирува минута -две.
Термометър ползвам за чело, но не съм много довлна, дава отклонение.

# 186
  • В две тъмни очички
Добро утро  Hug

Виждам, добра дискусия се е заформила  Mr. Green Обобщаващо бих добавила само - деца всякакви, родители различни, психологически мнения колкото щеш - не може да се слага всичко под общ знаменател. А това, което действа при едни - при други не дава резултат и обратното.  Peace

Малка кифличка си има вече завеси за стаята (остава само да ги сложим) и се надявам да не се притеснява вече от сенките навън.

В друга стая не наказвам - пред мен, да я виждам. Четох някъде, че мястото за наказване трябва да е едно и също

# 187
Благодаря на всички за милите пожелания.

Моето най- силно желание е да е здрав и да е преодолял алергията.

Вчера празнувахме и партито мина страхотно. Теодор се зарадва най- много на тортата защото до сега не беше ял торта, падна голямо мацане. Аз бях много щастлива, че успяхме да поръчаме торта без млечни продукти ( беше много трудно и получих много откази) за да го зарадваме. Поръчахме я в формата на калинка, 3 дни преди рождения ден се хвали на всички, че ще има торта калинка.

# 188
Здравейте момичета.  Hug

Нашата кака днес е на градина  newsm44 - ще отпочина някой и друг ден. Нати максимално се старае да компенсира отсъствието   Mr. Green.  Но по - друго е само с един терминатор в къщи де  Heart Eyes  Laughing .Напоследък той си поспиваше до 10ч че и след 10 е ставал, но днес стана в 7ч. Вчера по този повод не спа след обяд и от 19ч до 22ч няма нужда да ви обяснявам какъв хубавец беше Tired Аз пък сутринта се събудих в 5ч и повече не можах да заспя  Crazy

Хубав ден и здраве - до по-късно  Hug

# 189
  • София
Aдис, ами той нали след като 3 дни ходи се разболя, та вчера му беше малко като за първи път, но да чукна на дърво за сега напълно опровергава страховете ми, че много бавно ще свикне. Плаче само като го оставим, после бил весел, играел си, пеел, хранел се добре.  Party

# 190
Ха, здрасти и от нас!
Ние бяхме на консултация с малкия и се оказа, че си отглеждам слонче. Тежи цели 3900гр и е 50см, което ще рече 1610гр и 3см над рожденните показатели  Shocked . Това 40 дни след раждането.
Зоринка още е температурна, макар и не много висока. Нещо пуска и сополче...  Confused Дано мине леко.

Благодаря на всички за отговорите за термометрите. Набелязахме един, да видим...

# 191
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug
С малко закъснение да честия рождения ден на Теодор и Максим,много здраве и усмивки им желая!

Вчера цял ден се каня да се разпиша и все не успявам Embarassed Нещо ме е стегнала шапката и ми е много смотано,а и времето не помага.Така ми се ще да излезем на разходка и да се мотаме 2-3ч.на въздух.

Бубе това което ще кажа не искам да го приемаш като критика,просто изказвам мнение,а то е,че Влади в момента има достатъчно емоции с които да се бори(от детската градина,това,че се разделя с теб за известно време) изчакай малко с новите,на тази възраст се оформят и страховете , някои от тях остават за цял живот.Детската психика е изключително крехка, а ние възрастните много често се опитваме да приложим нашите стандарти върху малките човечета. Децата пречупват света и явленията в него през своя призма и понякога нещата, които са абсолютно незабележими за нас, за тях се оказват изключително впечатляващи.Правилата са много важно нещо,но трябва да бъдем много внимателни когато ги поставяме.И пак да припомня ,че не те критикувам  Hug

Адис готвенето е моето спасение,а сладкарството ми е новата страст.

# 192
  • В две тъмни очички
Тути  Hug Хиляди пъти съм повтаряла едно и също нещо - проблемите на малките деца, колкото и незначителни да изглеждат за нас, за тях са глобални. Така че пределно ясно те разбирам и не приемам това като критика , а като съвет, за което ти благодаря. И пак казвам, старая се да не стигам до крайности,нито пък да отпускам прекалено юздите. Като че търся "златната среда" , макар че за всеки един тя е много разтегливо понятие!  Hug

# 193
ну заяц, да знаеш че и на тях, не само на нас много им харесва гушкането и не очаквай скоро сама да поиска да се премести, било то и в хубаво легло  Simple Smile

тути, и мен нещо ме е стегнала шапката, не си само ти така  Hug

буби, я го гледай ти малкия мишок, колко бързо наддава, браво на детето, само на кърма ли е?

# 194
мрм, същалявам за баба ти, аз скоро се бях сетила за нея, но ми беше неудобно да питам Sad

адис, не се излагай, мила! на никого не се обиждам. на теб пък най-малко имам повод Simple Smile
я кажи какво майсториш в кухнята?
аз сега започнах работа и имам яко часове, ама все нещо може и да ми остане време да направя Simple Smile)))

буби, аз имам термометър за мерене на челото. http://www.bstaendig.at/.p3data/tmp/Thumb_fa3c206a313bcf8194ccf2 … cb7cd_300x300.jpg
общо взето това са 100 лв хвърлени на вятъра. изобщо не мери вярно! ама дори не мери близо! по-скоро вземете на зоринка докторски комлект-играчка или й дай някой стар термометър. дара обожава да й се мери температурата, защото знае, че после й давам термометъра за малко, дори си я мери и сама (редовно й намирам термометъра в бодито или в ръкава Simple Smile)))

за наказанията и аз знам, че не трябва да се отделят в други стаи и да се наказват да седят някъде. най-ефективно било наказанието с отнемане на нещо любимо, но според мен нашите са още малки за това.

Общи условия

Активация на акаунт