Празниците продължават, ЯНУАРЧЕТАТА на 2 годинки стават! (46)

• 30 851
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Аз влязох да питам пловдивските мами- дайте някакви връзки с Джамбазов, не мога да се доредя да си запазя час. Няма свързване с тази клиника

# 496
Добро утро мами  Hug

Скрит текст:

Ние спим втора нощ без пробуждане. Едва ли АБ -то е подействало толкова бързо , май капките го поуспокоиха. Пожелавам го на всички ви, че аз като не съм се наспала съм все едно болна. Hug

Здраве и хубав ден. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 10:42 от фея зловеща графиня

# 497
Поздрави, дами!
Благодаря ви че ви има  Hug . Онзи ден нещо бях изпаднала в мрачно настроение, нещо което по-принцип не си позволявам. И аз съм сигурна че всичко ще се нареди, винаги трябва да сме позитивни.
В интерес на истината и аз откакто съм се върнала на работа се чувствам по-добре, още по пълноценна.

Пепинка, радвам се, че вече се оправяте  Hug
Фея, и вие явно сте вече по-добре, дано по-бързо се възстановите.
И останалите бързичко да се оправяте.

KakaRala, как така в 15-15,30 ще взимате децата от яслата  #Crazy  Нашата ясла работи до 18,00 и препоръката е да не ходим да ги взимаме преди 16,30. Ние я взимаме около 17,30 и по-късно и има още дечица.

В петък ходих до яслата, гледам една голяма бележка че в горната група има варицела, изправи ми се косата, не че имам нещо против да я изкара по-рано, но отново да си е в къщи ми идва много. Мислех утре да я пускам на ясла, но днес сутринта пак се събуди с гурлясали очички  ooooh! Явно чак в четвъртък ще е на ясла.

И аз чакам вече с нетърпение лятото, ще са минали всички притеснения около кандидатстването на каката и ще мога да изпратя и двете при бабите.

Охх, улях се, хайде хубав ден!

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 16:29 от pepita1973

# 498
  • София
Како Рали, взимаме го към 17.30ч. и обикновено е един от последните. Миналия път като го взимахме едната учителка изръси- Е, най- накрая дойдоха да те вземат и теб! Shocked Ужас просто, мн са нахални, и то при положение, че работят до 19ч.

Рал, вярно си е супер на работа, вече съм мн по- спокойна, мн повече внимание обръщам и на малкия и на таткото! Mr. Green

# 499
  • София
Хей, момичета, как сте? Някой на протестите?
На мен ми е малко тъпо, че не излязох, вместо това ходих на среща с приятелка с детето, после приспах малката.
Отдавна не съм писала, не съм и чела, само мернах разказа на Какарала няколко страници назад. Рали,безкрайно се радвам, че имаш добри новини за себе си. Дано са такива и за близките ти в бъдеще. Hug Hug
Ние, да чукна на дърво, сме добре. Е, малката беше с ангина тая седмица, но това да е. Гледам да не ги мисля много тия боледувания. Все ме гложди, че взе да се разболява, защото в яслата не ги извеждат. Изкара 2 месеца без болести и от месец-два насам е през седмица-две болна. В тая връзка да ви питам, някой давал ли е Самбукус и какво мислите?
Аз съм против имуностимулантите, но педиатърката ми се накара, че за не знам кой път ми казва, а аз не давам. И накрая се предадох и почнахме тоя Самбукус. Друга педиатърка, на която имам доверие, ме беше предупредила да не давам такива неща в никакъв случай, каза най-много Инфлуцид, ако искам нещо за подсилване.

Какче, радвам се за Викчо, че бързичко е свикнал. Видя ли, направо е непредвидимо как ще реагират:) Пу-пу! Аз вземам малката около 17,30 и то със супер търчане и уговорки в работата. Реално работното ми време трябва да е до 6 (поне). Добре, че засега ме изтрайват.
Поздрави на всички мами и дечица!

# 500
  • Пазарджик
какаРала освен тел.на сайта на клиниката имам и този номер 0887750456-това е личният му номер,но по време на работа седи при сестрата му,само да ти кажа,че по тел.сестрата звучи доста дръпната,да не се изнервиш .

ние бяхме на протеста срещу ЕВН,не съм очаквала,че ще има толкова много хора

# 501
аз пък все повече започвам да с мисля, че протестите далеч не са само срещи чез, евн и сие...а дано де! Wink

възхищавам ви се откога сте запланували лятото. ние започваме да го мислим някъде към средата на лятото Laughing Laughing Laughing
сега сме се забатачили с малко промени из къщи, вече имаме диван, ама онзи секция се оказа бая пълна  с какво ли не и сега правим какви ли не преустройства из нас, за да ги съберем Laughing Laughing Laughing последната идея е да се затваря балкона. принципно хич не ме кефи това, ама на оживен булевард няма как да се ползва тераса по предназначение Sad

буби, как сте? днес не си дала отчет!
и бубето и тя къде изчезна!
и други ми се губят, да не ги назовавам поименно! Mr. Green

# 502
  • В две тъмни очички
Тук съм, тук съм ама само воайорствам  тези дни  Blush

Влади отново кашля, сополите текат на поразия, така че утре май пак няма да ходи на ясла, а ще ходим при доки.
Иначе относно страха (Елч, ти питаше) като че ли леко е понамалял , но в никакъв случай не е изчезнал или не е в границите на нормалното поне.

Аз вчера бях само на вода и през нощта и днес сутринта бях като предрусала. Не ме държаха краката, ръцете ми трепереха, баси ужаса. Хапнах един банан, че дава повече протеинки , пийнах едно мляко с нес (макар че трябваше да е минало обяд за да го направя второто) и се родих направо. Преди малко се връщам от фитнеса и се чувствам разглобенаааааааааа!!!!

Та това е покрай нас. Насявам се малката да не се влоши повече, макар че, за да стане това трябва да я държа в къщи, а това хич не ми се иска, че пусто му свикване с тая ясла....при нас хич не става. Здраве да е, всичко ще се нареди постепенно.

Како Рала, задавала съм си тези въпроси хиляди пъти и отговор не получавам. Баба ми почина от рак на дебелото черво, леля ми беше оперирана (преди 15 години) и днес е жива и здрава, а и даваха не повече от няколко месеца. Има и толкова силни хора, толкова позитивни, а отново си отиват....явно не е въпрос само на това да повярваш, макар, че да се откажеш пък е абсурдно. Все си мисля, че имаме някакъв предначертан път и това, което можем единствено да направим е да изберем по коя точно пътека да поемем, но това не би променило крайният резултат и крайната ни спирка. Мои разсъждения и виждания, разбира се Simple Smile

Хубав и позитивен ден на всички!

# 503
Леле Бубе, ти ще тупнеш някъде бе жена. Като ти гледам линийката съвсем си се окльощила, а си беше екстра. Защо така крайно Shocked

Аз пак се одух и се освиних, след като цял месец се вкаравах в хипотироидна фаза, за да мога да си направя сцинтиграфията. В момента ТСХ ми над 100, тези които имат проблеми с ЩЖ ще разберат. Само ще кажа, че нормалното е около1-2. Тоест метаболизма ми съвсем е заминал по дяволите и в лицето съм подпухнала като топка. Сега пак ще има месеци диети и спорт, ама нямаше как. В нормалните държави никой не подлага пациентите на това изтощение, бият им 2 инжекции и изкуствено ги вкарват в хипо фаза. Ама ние сме на светлинни години., добре, че съм млада и се интересувам. Ама с толкова възрастни хора се сблъсках, които никой за нищо не си прави труда да ги информира и да им обясни. Здравеопазването ни е трагедия пълна. Например туморния ми маркер, който ми е основното изследване си го плащам, защото касата не ми го покрива...........по-голям парадокс от това, не знам.

Тути, аз с клиниката се свързвам, но там постоянно ми обяснява, че за месеци напред няма дати за консултации, камо ли за операция. Намерих връзка с асистента му Димитров, но ако и той не успее да ми съдейства ще се отказвам. То 2 години вече не и идва ред на тая ринопластика. Лошото, е че тука нещо не мога да се насоча към софийски лекар

Пепита, те тука яслите са до 19 ч, но Мартин тръгна началото на януари на ясла и започна да боледува и те само ми обясняват как не е адаптиран, как трябва да го взимаме преди да са започнали др родители да идват, защото на всяко позвъняване тичал към вратата и плаче. Направо се измъчихме с тези взимания

# 504
  • sofia
Рали, този лекар в Пазарджик ли е, ако е този мога да съдействам

Елч, аз запазвам от сега, защото Турция след 2 месеца е с 200€ по- скъпо  Mr. Green , та в този ред на мисли вече резервирах и платих. Децата ще водим на Албена, там ранното записване също е с 20% минус.

# 505
  • Пазарджик
Любе в Пловдив е доцента

какаРала аз съм с две ръце за доц.Джамбазов,не знам дали си спомняш аз съм разказвала,но след първата ринопластика нещата бяха много критични и не само козметични.Той ми изгради на ново носът и ми присади ново връхче.Нямам по специални отношения с него и не мога да помогна

Бубе ако си решила да се чистиш с глад,по добре спазвай фазите на луната,по леко минава.Аз го правя това,даже днес от 22:31ч.-първа четвърт(аз гладувам 24ч.-само на вода и чайове)

# 506
  • sofia
А в Пазарджик кой е?
Една позната там ходи да и правят носа

# 507
  • В две тъмни очички
Леле Бубе, ти ще тупнеш някъде бе жена. Като ти гледам линийката съвсем си се окльощила, а си беше екстра. Защо така крайно Shocked
Нищо крайно, бе мацко. Последно като се виждахме с теб бях около 52 кг. Така че сега ако ме видиш няма да има голяма разлика. За съжаление празниците ми повлияха зле (станах 56 кг) и толкова целулит натрупах, че не е истина. Сега още не мога да го изчистя....въпреки, че паднах под 52 кила. Ама не се давам, ще го тормозя!!!

Тути, спазвам 90 Дневната Диета. Устройва ме перфектно! Хапвам от всичко по много, от време на време нарушавам по малко, воден ден карам за първи път...и хич не съм очарована, така че надали бих се съобразявала с луната.Като чета във форума мацките как се кефят след водния, колко добре се чувстват, а аз щях да се разпадна.  Whistling И все пак издържа се

# 508
Хелоу!

ЕлчHug! Днес не се отчетох, че гостувахме целият катун на нашите и чак привечер се прибрахме.
Иначе и аз си мисля, че протестите не са само срещу ЕРП-тата. Но просто това беше капката, която преля чашата... И тя българската чаша много дълбока бе...  ooooh! Много отдавна трябваше да се случи това.

Како Рала,
Скрит текст:
намерих това в един друг форум, виждам, че единият мобилен е различен, така че пробвай:
доц. д-р Карен Джамбазов, д.м. - УНГ специалист
Работи в: Медицински център "СинуМед"
тел.: (032) 642 223 (от 16:30 до 18:30 часа)
GSM: 0888 562 815
GSM за записвания за консултации: 0878181301

Бубе, толкова си хубава, моля ти се недей се престарава!  Hug Аз съм станала ужасно пренебрежителна към себе си в последните месеци, но докато кърмя едва ли ще бъде другояче...

А Митачето одеве такива "речи" ми дръпна - то усмивки, то гукане... Много яко, бях забравила.  Laughing А Зоринка иска да й държа ръчичката, докато заспива.  Heart Eyes Много са хубави дечицата!

# 509
Добро утро.

Благодаря ви, момичета! Много сте мили  Hug

За протестите е ясно, че не са това, което са. По-лошото е, че няма алтернатива (освен куфарите и зад граница, което не е никаква алтернатива  Sad )

Никакви ви няма тези дни. Хайде, идвайте да закусвате

Общи условия

Активация на акаунт