Празниците продължават, ЯНУАРЧЕТАТА на 2 годинки стават! (46)

• 30 848
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро мами. Не знам колко е достоверно, но ми "изправи косата "

БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ. За да се появят субтитрите, натисни знак "СС" в долния десен ъгъл на видеото и избери субтитрите

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Gdo9DUCtgis

# 511
Привет!
Фея,нищо лично,но хайде да не засягаме темата за ваксините.И идея си нямаш какви неща и оплювания са се изписали... Има както ЗА,така и ПРОТИВ.Лично мнение-както всяка ваксина си има и плюсове,и минуси.Аз лично бих се ваксинирала,но вече няма как.А за Калина-незнам ,има време дотогава.
Буби, Heart Eyes наистина са много мили моменти
Бубе,представям си какъв целулит имаш на тези килограми  Wink

# 512
Аз пак нещо не мога да се добера до компа сума ти време.

КакоРала, радвам се, че всичко е зад гърба ти и е наред. Голямо изпитание си преминала.

Бонболина, и при теб ще са наред нещата, ще видиш.

Пепинка, дръж се мила. Само като прочетох и се изморих.

Ние сме добре. Децата са здрави, което е най-важното. Като съм на път да изпуша си го напомням и ми става по-леко. Малката сладкишка ми  прави буцички по крачетата като й сложат ваксина. Някакви идеи как мога да го предотвратя?

Петър е с памперс още. Не му се занимава с гърнета на човека и туй-то. По-лесно в памперса. Ама до лятото, ако не влезе в крачка, ще го сваляме и ще почваме голямото бърсане и пране Grinning
Говори все повече, всеки ден чувам нови думи, прави изречения, но не е чак като бърбораната на Дейзи.
Вече спи на голямо легло, вчера занесохме сгъваемата кошара на село, така че и да поиска - няма вече.

# 513
Димара,компрес с риванол.Може и зелев лист пресен,но незная дали може при бебета. newsm78

# 514
Компрес с риванол й правих, като видях, че има буцички, ама много бавно минава, 2 седмици отнема. Много ми е досадно. Веднага след инжекцията й сложих и лепенка Куул пач, ама ефект нямаше, в смисъл не можа да предотврати буцата. Идеята ми е нещо, което да попречи въобще да се образува буца.???

# 515
  • Пазарджик
Привет и от мен

Димара и аз компрес от риванол и спирт разреден с вода 1:1 знам
Бубе аз знам,че спазваш 90 дневната,мисълта ми беше ,че в тези дни/фазите на луната/гладуването е по лесно ,аз не съм яла от вчера към 16-17ч. и до момента не изпитвам глад,трябва да изкарам до 22:31ч.
Буби мила ,ти си страхотна нямаш нужда от диети
Любе не знам ,кой е този доктор от Пазарджик,когато аз търсих мнение в Пз нямаше док на който да се доверя

Аз преди малко гледах един страхотен филм "Сърфист по душа"/по действителен случай/ и още съм под негово влияние,припомни ми,че човек е способен на чудеса,стига да вярва във себе си

# 516
Бонболина съжалявам - колебая се ( предстои ми един ден да взема решение относно каката )- до сега не съм се интересувала и знаех само  положителни отзиви за тази специално( на този материал попаднах случайно), исках повече мнения - за или против. 2-3 мами познати са ваксинирали дечицата си - те са по-големи от нас .

# 517
Днес получих неочаквано добра служебна новина Party

# 518
  • Пловдив
Како Рала, ако не успееш да се свържеш с проф. Джамбазов / от мин. год. е професор/ ми пиши, аз ще опитам чрез друг човек  Wink . Пиши ми ЛС.
Джамбазов е директор и на най-голямата болница УМБАЛ Св. Георги.
Аз съм ходила при баща му в Хасково - и той е УНГ, с Виолета по спешност. Стар, строг, но много добър лекар.

# 519
Добро утро момичета,

ние сме си в къщи, Ема някакъв вирус е лепнала и два дни е с темперетура и няква зверска кашлица. Такова нещо досега не беше имала, миналата вечер от 6 вечерта като се закашля, нямаше пауза от 1 минута, то на мен ми беше зле, незнам на нея..  #Crazy и през ноща като повърна яката от кашлица, направо беше страшно. Сутринта купих инхалатор, дето толкова време му се чудя. Ама още не съм го ползвала, сега я е страх от шума, макар че той е като панда и тя адски му се кефи, гуши го и го целува  Joy

Малко съм поизостанала, ще се пробвам да се зачета, да ви видя какви ги вършите  Wink

А сетих се, исках да ви питам за сладкото, в смисъл Ема преди не ядеше хич, но в последно време се научи на шоколад и всеки ден иска нещо, вие какви неща давате и по колко? аз се чудя, щото малко съм тра ла ла и все си мисля, да не прекалявам?

# 520
Добро утро момичета  Hug

Скрит текст:

Инка бързо да оздравявате.

Кака Рала чудесно - само такива да получаваш за напред.

Ние се позакрепихме. Praynig

Здраве и хубав ден  Hug

# 521
Привееет!

Днес е един от тези дни, които едва са почнали, а като че ли нямам търпение да свършат.  Mr. Green
Зорница пак се събужда с кански рев на два пъти през нощта и имам подозрение, че я мъчат кътници. Или поне само така мога да си обясня истеричното й поведение посред нощ.  newsm78
В следствие на което е супер вкисната днес.

Кака Рала, радвам се за хубавата новина!  Wink

Инка, да оздравява бързо Емата!  Hug
А за сладкото - аз не давам. Само под формата на бисквитка или кекс например, но другите - не. Шоколад е опитвала досега един - два пъти, хареса й, но като няма, не яде.  Mr. Green А торти и сладкиши не можеш посмъртно да я излъжеш да хапне...

# 522
  • sofia
Инка, първо - оздравявайте.

По принцип и за нас и за децата е добре да се яде чист шоколад, а не вафли.
Няма лошо в това да изяде 3-4 блокчета шоколад.

Аз не давам, защото не купувам, ако купя - 1 за двете  Mr. Green , лоша жена.

# 523
Зорница пак се събужда с кански рев на два пъти през нощта и имам подозрение, че я мъчат кътници. Или поне само така мога да си обясня истеричното й поведение посред нощ

Кака Рала, радвам се за хубавата новина!  Wink

Мартин беше по същия начин преди месец, аз го отдавах на стреса от започване на яслата, докато преди 1 седмица не видях 2 избили кътника и ми се изясни картината. Имам чувството, че тези последните кътници са особено мъчителни. Защото досега никога не е плакал от зъби

Сладко не давам, но пък за това винаги се намират " услужливи" баби и дядовци. Последно при едно от прибиранията ми от работа, Мартин директно започна да тършува в дамската ми чанта и накрая заключи: Няма нищо.
На учудения ми поглед, детето само си каза: Няма кокалад, няма бони............... no comment

А за новината, докато не си видя подписа черно на бяло, не смея да се радвам. Пък и колко е за радост ще видим, имаше един лаф ......не се радвай на нещо си, че не знаеш каква свиня ще излезе. Та ще видим
Вече на нищо не се радвам прекалено много, така си спестявам прекалените разочарования. Вече знам, че шефа отгоре с едната взима, с другата два, по едната буза те гали, по другата ти бие шамар ...........

# 524
Привет! Hug

От вчера съм в отпуска, но днес уж за малко дойдох да свърша нещо, и още съм тук на работа. Целия ден ми замина. Планувала съм доста неща да свърша тая отпуска, ама те мойте планове никога не стават както съм решила, затова и мразя да планувам. Wink

Инка, бързо да се оправя Ема. Няма по-гадно от това, децата да се болнички!
Ние дълго време пазехме Сами от сладко. Отскоро опита шоколад и го хареса много. Купуваме му тия Киндер-малките и на Милка също малките. Давала съм и бисквити - гледам да не са с хидрогенирани мазнини. Лошото е, че знае къде стоят тези неща и понякога като увисне пред шкафа и се почне едно мрънкане...ужас. Понякога забравя и може цял ден да не си поиска, в такива дни естествено не давам сладко. Mr. Green

Снощи заспа адски трудно. Изобщо откакто научи думата НЕ - и храненето и спането станаха мъчна работа. Вчера пък паднал в яслата и си ужулил яко бузата. Снощи на един ръб си удари главата, непрекъснато скача и тича. Най-новото е да се качва по диваните и леглата и да се хвърля от тях. Ама къде ще падне... Simple Smile изобщо не го е грижа младежа.

КакаРала  Hug радвам се, че си добре здравословно, и за хубавата новина в работата ти!

Фейче Hug за ваксината нямам особено мнение. По-скоро прочетох доста лоши неща, та май затова е най-добре всеки да прецени сам за себе си. Радвам се, че сте се закрепили, бъдете здрави! Praynig

Буби Hug дано да пробият зъбките и Зори да се успокои.

Дейзи Hug няколко пъти гледах вкъщи Дария, направо е страшно сладка. Да е жива и здрава малката бърборанка!

Хубав ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт