Празниците продължават, ЯНУАРЧЕТАТА на 2 годинки стават! (46)

• 30 847
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Шоколад започна да яде по Коледа - давам от детския на Милка. Като се присети деля едно блокче на три и давам една част.
Ние нещо започнахме да щурмуваме детските кътове, защото у нас му е скучно.

# 526
  • В две тъмни очички
Шоколад не давам, до сега не е и опитвала. (ЛОША МАМА Blush ) За сметка на това обаче, на ден изяжда поне по 2 бонбона Лакта 
Скрит текст:

Прибере ли се някой задължително трябва да й носи бонбонка. Това го научи от баба си докато аз работех...ама какво да правиш - няма пълно щастие. Обожава иначе торти, но рядко купувам, че само тях яде. Общо взето - същата кифла като майка си. Умира за сладко. Представям си какво ще стане като прояде шоколад  Whistling

Вчера и днес не е на ясла. Минахме през доки. Чисти гърди , чисто гърло, обаче ужасяващо много сополи, в които се дави. Днес пуснах гърлен секрет, че 3 деца от яслата са със стафилококи. Надявам се да изключим тази вероятност. Резултатите - в петък!

# 527
Аз много рядко давам шоколад. Ако има повод или ако ме види, че аз ям. Но, и ние имаме една мноооогооо услужлива баба, която счита, че е нейн дълг да нахрани детето , с каквото то пожелае.

# 528
Привет!
КакоРала, Hug
Шоколад давам.Лятото свекървата  #2gunfire естествено й натика едно парче шоколад в устата,щото видиш ли детето го било видяло/а тя даже и не обърна внимание/.Както и да е.Харесва й,давам само детска Милка,по едно редче,не всеки ден.Сладкиши,торти,пасти,вафли...хич не ги и търси.Виж обаче-солети,пръчки,чипс...мале,мале...като хала е.Слагам й малко в чинийка и толкова.Обожава да яде лук и моркови.

# 529
Сладко не давам, но пък за това винаги се намират " услужливи" баби и дядовци.
И ние така, но аз мога да добавя и разни познати, които незнайно защо винаги имат по джобовете бонбони  #Cussing out Напоследък любимото и място за ходене е моята работа, защото винаги отнася нещо.
Не се връзвам много, защото не отказва храната засега (само кремовете от кухнята), но определено няма ден без нищо сладко.

Буби, и аз си мисля, че са зъби, но понякога ми се струва, че са някакви сънища. А тя още не осъзнава, че сънува. Събужда се ревейки, а после хълца и ми вика "Мамо, не ме бий, гушкай ме" (никога не е бита и на ясла не ходи).

Емили  Hug мерси  Heart Eyes

# 530
  • София
Шоколад вкъщи се яде ежедневно - аз не мога да го откажа и не виждам защо да лишавам децата. Естествено гледам да ограничавам количествата до 1-2 редици за Боян. Разните торти, бонбони и т.н. ми се струват по-зле и не купувам.
Боян също реве насън и е кисел през деня - дано и при него да са зъби. А по цял ден ми се тръшка и мрънка, когато е с баща си - не.

# 531
 wavey

И аз втори ден не съм на работа - ползвам отпуска,каката ми е болна и от вчера е на АБ Tired Мъчих я десет дни със сиропи и витамини,ама пусто не минава тая кашлица и нямаше как,стигна до хрипове и АБ. Гаден вирус #Cussing out
Така, оплаках се Blush

Сладко - давам,ама гледам да не се прекалява. За разлика от кака си /която въобще не обича нито шоколади,нито разни други сладки неща/ Бубата ги обожава. И цял шоколад да й дам ще си го хапне като стой та гледай Crazy Ама и аз съм същата Mr. Green Все гледам нещо сладичко...

КакоРали - само хубави предложения да имаш занапред! Hug

Фея - за ваксината и аз съм в чудене. Ще се консултирам и с АГ-то,като му дойде времето. Засега са малки още,ама то времето летииии...

Буби - и мойта много трудно ги вади тези последните кътници. Засега са пробили 1 и 1/2 Laughing Неспяща и мрънкаща е Whistling

Хубав ден от мен Hug

# 532
  • София
Аз се възползвам от това, че засега и двамата са по ясли и училища и обикалям магазините. Все още има намаления, вчера купих на Ади много хубав анцуг за 7.50 лв.
Ще споделиш ли подробности?  Wink

Аз и ти, в кварталния магазин на Бокал има голямо намаление Simple Smile. Накупих и разни блузки, които също бяха намалени, въобще обновихме малко гардероба за яслата.

Шоколад давам, и аз не виждам причина да не давам, просто ограничавам количеството и гледам да не яде следобед, че се превъзбужда и трудно заспива, но това може и да си го внушавам.

И Ади има страхотни проблеми със заспиването, обикновено заспива след около час рев Sad, през нощта се буди и пак реве. Иначе през деня е много спокойно и усмихнато дете, но през нощта сякаш някой ми подменя детето!

Всички болнички скоро да оздравяват!

Много се радвам и за всички хубави новини, които прочетох!

# 533
Оффф, значи проблемът не е в нашия "телевизор" - май всичките "телевизори" имат зорове с кътници, кошмари и нощно реване...  Laughing

И да поздравим една рожденичка днес:

ВАЛ, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! МНОГО ЩАСТИЕ И ОБИЧ С ПЪЛНИ ШЕПИ!

# 534
Не съм се вясвала от векове, пропуснах дори януарските партита  Embarassed Да ги нацелувате всички безобразно много от нас, да ги намачкате и нагъделичкате  Hug

Тази нощ правих малко снимки, та около 3 сутринта стигнах и до форумските ни бебоци, майките им да си ги спомнят какви са мушмули само преди 9 мес Wink
http://photographybyspl.com/forumbgmamma
парола/access code    forumbgmamma
(това са малките уеб размери; разрешила съм даунлоада; който иска голям файл за печат да ми пише на ЛБ)

Иначе "бейби Крис" вече не прилича изобщо на бебе Sad
http://www.flickr.com/photos/snezhana/8472856435/in/set-72157625841947762/
А кака му ми се кара "не ми викай "бебчето ми"":
http://www.flickr.com/photos/snezhana/8475037822/in/photostream/

# 535
буби, и дара тази нощ се буди и си доспа при нас. аз вече съм почти убедена, че са сънища, защото вече на няколко пъти я хващам, че като дойде при нас след известно време започва страхотен смях насън, час се засинява от смях. мм снощи решил, че я гъделичкам. все едно ще тръгва да я гъделичка посред нощ Laughing Laughing Laughing

фея, в първия момент, в който навърши годинита ще ваксинирам дара срещу рак на шийката на матката. папилома вирус(който е причинителят на този вид рак) имат 80% от хората в европа, това за мен е твърде голям риск. предпазването не помага, казвам го от опит, защото когато ме диагностицираха с папилома вирус не бях прави никога секс без презерватив в живота си и бях наистина стриктна в това.
а и от толкова малко видове рак мога да я предпазя, защо да не го направя? и аз самата ако можех бих се ваксинирала, но е твърде късно. повярвай ми, да живееш с мисълта, че всеки момент можеш да развиеш рак не е никак приятно, нито пък да не знаеш в кой момент ще престанеш да можеш да имаш деца, да ходиш със свито сърце на 3-месечните си профилактични прегледи също. за това какви мисли ти минават през главата, когато ти го открият да не говорим. не, аз не искам дара да преживява това!

агентче, снимките са уникалнииии! с огромен кеф ги разгледах!

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 17:10 от Елч

# 536
  • В две тъмни очички
Искам да се изкажа по темата с ваксините, но съм сигурна, че ще възникне спор. Така че по-скоро смятам, че ще е добре да си замълча  Blush

Агентке, толкова се радвам , че се разписа! Липсваш ни да знаеш!!! Както и прекрасните малки сладури, които действително са толкова пораснали. А Крис е с нова прическа и е заприличал толкова много на голямо момче  Heart Eyes Анджи - прекрасна както винаги!

# 537
вал, Честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастие и късмет!   bouquet

агентке, как си? много целувки на децата, страхотни са  Heart Eyes

какорали, много се радвам за добрите резултати, много  Hug

бонболина, силно се надявам притесненията да се окажат напразни, кураж мила  Hug

елч, много неприятно това с дг, искрено ви пожелавам да ви приемат на есен, точно днес слушах премиера отново да се изказва колко нови дг, колко ремонтирани у-ща и т.н. и т.н.  ooooh! разпитай и сред приятели и познати, дали не може някой да съдейства, защото нещата се случват и по този начин. Започна ли да казва по нещичко Дара? Ивайла вчера ми обяснява нещо, аз й казвам "добре", защото понякога се ядосва като не я разбирам, но явно не съм била убедителна, защото в следващия момент ми носи една книжка и ми показва тамън на две места, нарисуван октопод и ми повтаря същата дума, която дори не мога в момента да възпроизведа  Laughing
За ваксините съм и аз, ако мога да направя нещо с което да предпазя детето, ще го направя  Peace

Ивайла също се буди с рев нощно време, но си мисля, че е от сънища, още повече че понякога бълнува, а и като я събудя престава и си заспива наново.

Сладко давам, в повечето случаи е когато аз съм правила нещо, но понякога давам и готови кексчета.

Зън, аз имам много отпуска, в началото шефката не ми позволи да си я пусна цялата, но тя така или иначе е доста и трябва да я взема, няма как да ми я изплатят, та сега съм в отпуск. В общи линии, колкото е на дг, толкова е и вкъщи Ивайла, нещо което очаквах, така че този вариант е предпочитан от мен, т.к. няма на кого да разчитам за гледане.
За яслата само да кажа, че днес взех първата рисунка на Ивайла, а то е мартеница  Simple Smile Макар и да познавам творческите способности на детето  Laughing и да знам че няма как да го е нарисувала сама, ми стана много мило.

Рал, бързо оздравяване на вас  Hug

# 538
адис, шанс за приемане няма и се чудя какво ще правим. иначе мм има съученик общински съветник, но ние много-много не си падаме по тези неща...

дара продължава да не говори, казва си 10-те думички и това е, но аз се уморих да се притеснявам, а и в момента не ми остава време да се занимавам систематично с нея, каквото направят бабите - това е! единственият напредък е, че има желание да повтаря...понякога. проблемът е, че като осъзнае, че не може да повтори дадената дума и дори не се и опитва, не я съкращава. ерго повтаря само кратки думички Sad

шоколад избягвам да давам и много се карам на хората като й подаряват, шкафът ни е пълен с шоколади за нея. аз затова станах 100 кила пак Laughing Laughing Laughing
иначе не мисля, че сладкото превъзбужда, определено не съм видяла зависимост, но е факт, че давам сладко много рядко де. говоря за готови неща, иначе грис и мляко с ориз яде редовно на обяд.

# 539
  • Пазарджик
Привет и от мен
ВАЛ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!

Бонболина продължавам да стискам палци   Hug
Елч и аз не обичам такива неща,но след като не искат да приемат детето ми по нормален начин в дя се наложи да се обадим на някого.Интересното е ,че нямаше никакъв проблем,даже имало още 6 свободни места

И Нелката много сънува и плаче посред нощ,това при нас е от доста време,надявам се да отшуми с времето,че все съм  Tired

Шоколад давам,не всеки ден и не в големи количества,някак си не е честно аз да ям и да се крия от нея.По този повод ще ви разкажа за детенце на моя приятелка,та тя я ограничаваше много не и даваше нищо сладко,гледаше си я сама ,нямаше опасност някоя баба да и даде.Та в един момент когато можеше да иде в магазина да си купи сама си беше взела кола и шоколад.

Агентке беше  ми изключително приятно да гледам снимките ти

Общи условия

Активация на акаунт