Ние нещо започнахме да щурмуваме детските кътове, защото у нас му е скучно.
) За сметка на това обаче, на ден изяжда поне по 2 бонбона Лакта 

естествено й натика едно парче шоколад в устата,щото видиш ли детето го било видяло/а тя даже и не обърна внимание/.Както и да е.Харесва й,давам само детска Милка,по едно редче,не всеки ден.Сладкиши,торти,пасти,вафли...хич не ги и търси.Виж обаче-солети,пръчки,чипс...мале,мале...като хала е.Слагам й малко в чинийка и толкова.Обожава да яде лук и моркови.
Напоследък любимото и място за ходене е моята работа, защото винаги отнася нещо.
мерси

Мъчих я десет дни със сиропи и витамини,ама пусто не минава тая кашлица и нямаше как,стигна до хрипове и АБ. Гаден вирус 

Ама и аз съм същата 

. Накупих и разни блузки, които също бяха намалени, въобще обновихме малко гардероба за яслата.
, през нощта се буди и пак реве. Иначе през деня е много спокойно и усмихнато дете, но през нощта сякаш някой ми подменя детето!

Анджи - прекрасна както винаги! 

разпитай и сред приятели и познати, дали не може някой да съдейства, защото нещата се случват и по този начин. Започна ли да казва по нещичко Дара? Ивайла вчера ми обяснява нещо, аз й казвам "добре", защото понякога се ядосва като не я разбирам, но явно не съм била убедителна, защото в следващия момент ми носи една книжка и ми показва тамън на две места, нарисуван октопод и ми повтаря същата дума, която дори не мога в момента да възпроизведа 
Макар и да познавам творческите способности на детето 

Препоръчани теми