Кой имаше инхалатор, абе тия в нашата аптека дето ми го продадоха са кухи лейки, нищо не ми разясниха. Какво използвате за почистването му, четох че трябват таблетки за студена дезинфекция, но не намирам такива, виждали ли сте някъде? и какъв физиологичен разтвор използвате, четох, че не бил този в малките ампулки, дето ги купувам за да капя в нослето, ама и това не намирам, в аптеката ме гледат като индианец??? 

Кога ли ще се поспи непробудно? Ходя си на автопилот вече и не ми прави впечатление (предполагам , че и повечето от вас са така ).

снимките са прекрасни, винаги съм се възхищавала от изкуството, което създаваш. И моделите са страхотни, разбира се!
Пиши, липсваш!!!
ако имате възможност някой да ви помогне, защо да не го направите. И аз не обичам такива неща, но когато е за децата, а и в крайна сметка нито крадеш, нито правиш нещо гадно...Просто искаш детето ти да посещава ясла, за да можете спокойно да си ходите на работа. Което е нормалното, а не това другото...да няма места.
бързо оздравяване, а на теб да остане и време за почивка! 
пожелавам скорошно спане по цяла нощ...наистина е трудно с недоспиването...Аз хич не издържам без сън...
пожелавам на ТМ скоро да си намери добра и доходна работа!

мога да си представя колко се радваш, че вашите вече имат билети и ще си дойдат...Радвам се на твоето щастие!
по принцип Сами винаги си е лягал към 19,30 -20,00 часа. Лягаме заедно на спалнята, гушваме се, пеем си, разказвам му някоя приказка, върти се, но в един момент заспива. Сега става от леглото, започва да си маха чувала, и само да вика "Не,не, не..." Изморява се, той не се спира и за минута. Няма такъв момент в който да седне и да стои, да рисува, да играе с нещо. Всичко при него е движение. Снощи си личеше, че вече му се спи, очичките му започват да плуват, но той само вика "не, не, не..." до безкрайност. Баща му вече две вечери го приспива единствено като го гушне и го поноси малко.
по принцип Сами винаги си е лягал към 19,30 -20,00 часа. Лягаме заедно на спалнята, гушваме се, пеем си, разказвам му някоя приказка, върти се, но в един момент заспива. Сега става от леглото, започва да си маха чувала, и само да вика "Не,не, не..." Изморява се, той не се спира и за минута. Няма такъв момент в който да седне и да стои, да рисува, да играе с нещо. Всичко при него е движение. Снощи си личеше, че вече му се спи, очичките му започват да плуват, но той само вика "не, не, не..." до безкрайност. Баща му вече две вечери го приспива единствено като го гушне и го поноси малко.
Нати защото не знае още думичката не , иначе и ние имаме такива вечери , което е неприятно. 
Препоръчани теми