Празниците продължават, ЯНУАРЧЕТАТА на 2 годинки стават! (46)

• 30 836
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
днес съм силно политически ангажирана, ама тук и дума няма да ви кажа, обещавам! Simple Smile

И аз, и аз, но по принуда, а не, че ми е много зор Laughing Тука 3то правителство сменям и всичките са абсолютно като под калъп
Абе като цяло не са хубави тия работи, алтернатива няма, какво насилват събитията

# 556
Туй сладко ми е малко болна тема. Аз почти не му давам, но едните баба и дядо не виждат нищо лошо. (Дават му и разни колбаси, с което също не съм съгласна, но това е друга тема) Лакомствата, които събра от Коледа едни раздадох, други изядох и малко и той намаза - предимно детските шоколадчета на Милка. Не мога да разбера защо учат детето да яде боклуци, като то, като не знае какво е това, не го и иска. Нямаше представа какво е бонбон, защо му бутат. Като искате толкоз да го храните с нещо, давайте му плодове някакви. Даже и солети не държа вкъщи, макар че няма лошо. Просто не искам да свиква да гъчи непрекъснато нещо в устата. И много ме е яд по парковете, всеки яде нещо и детето гледа и иска. А най-ми е неприятно, че дават на детето ми, без да ме попитат дали съм съгласна. Ами пък може да е алергично.

А периодът с нощното реване премина при нас. Сега спи без да се събужда по цяла нощ. И вода не пие.

# 557
Ох, Димара, помня с тая вода как се наводнявахте нощем...  Laughing Хубаво е, че е отвикнал. А за приучването към сладко и даването на разни салами и тем подобни, аз съм много против. Изобщо имам много стриктни изисквания към храненето на детето и съм инструктирала бабите, за да си нямаме проблеми. На свекито й се налага чат пат да й припомням, но като цяло слуша...

Тути, вашите от колко години вече са в Щатите? Много е гадно да са толкова далеч, знам какво е. Аз като учех във Франция и направо полудявах месеци без нашите, хем Европа е лесно прибирането. Но много ми липсваха. Хубаво е, че вече знаеш кога да ги чакаш.  Hug

Елч, аз днес съм политически раздразнителна, но и аз се въздържам, доколкото мога, пък и във фейсбука вече ми преля, така че...  Whistling 
А да ти кажа, май и Зорница е от Варна.  hahaha

# 558
Да ви кажа и аз съм политически ангажирана и в голяма степен както какарали го е казала по принуда  Simple Smile

тути, много ми става мило всеки път когато пишеш за вашите или за брат ти и си давам сметка как не винаги оценяваме родителите си и помощта им, независимо дали е ежедневна или не  Hug

Ивайла пък вместо "тука", което използва много често, казва "кука" и все се сещам за Мариян Вълев  Simple Smile

# 559
Днес се пробваме без памперс. Равносметката: 3 пъти я изпишкахме и един път се наака в обедния памперс + пет пъти се напика в гащите (редактирам се - 7 пъти) и един път се наака  Whistling две от напишкванията бяха по време на разходката, та се прибирахме на прибежки...веселба

Димара, ако знаеш колко добре те разбирам. Баба й редовно я водеше на село, като използва, че ме няма наоколо да съскам и дава бонбони, вафли, салам, газирано  #2gunfire А тя пък всичко си казва.
Сега напъват да сме им я пратили април да постои там. И аз така си мисля  Twisted Evil

Бонболина,  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Пуснала съм си Диема и гледам филмчета. Не искам да слушам нищо за политика. Както казва Бай Ганьо "Всичките са маскари".

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 21:21 от Дейзи-

# 560
  • Пазарджик
момичета благодаря ви  Hug много ми е хубаво днес,ако не ме е срам като ходя ще си подскачам  Embarassed
Буби от 1997г. са там и всяка година ми липсват все повече и повече,имат още 5г. да навършат пенсионна възраст /за да си вземат пълната пенсия която са си изработили/ и се прибират за винаги.Много мина,малко остана.

Дейзи
търпение ,ще стане Hug
Бонболина как си мила?

# 561
Мами с по - големи каки, днес дъщеря ми ме попита как се появяват бебетата в корема на мама? Зациклих и не знам какво да отговоря, съответно смених темата. Но тя ще я поднови много скоро. Дайте идея, вие какво им казахте? Ако са ви задавали този въпрос - тя е на 6 год.  newsm78

Направо ме изумява. Един ден както си играе се обръща и ми вика : "Мамо аз като порасна ако момчето , което си харесвам не ме хареса , какво ще правя?" И някакви такива ги ръси непрекъснато.

# 562
  • sofia
Аз да се обадя, че Лия заспива в 20.30 и става в 8ч , когато не е на ясла ляга в 21.30.

Тути, радам се !

Елч, аз съм възмутена от тези дето подкрепят мизерията. Може да са маскари всички, но се съгласете, че при предишните поне хората не гладуваха и имаха за сметки и хляб. Съжалявам, но е факт. Хората са на улицата озверели, 'щото глада е по-силен от тока.

# 563
Добър вечер!
Вал, ЧРД на патерица, пожелавам ти много здраве, късмет и щастие и да си все така усмихната!

Кали от утре е на ясла, а аз на работа.
Ляга към 20,30-21,00 и става в 7,45 за яслата, когато не е на ясла, съответно ляга по-късно и става по-късно. За сравнение каката си лягаше в 20,00 дълги години.

За ваксината: ще я сложим на каката, а след време и на Кали. Само ме е яд, че голямата не е набор 2000, а е 1999 и няма да се възползваме от безплатната ваксина.

От сладко не лишавам, давам шоколад, вафли, бисквити и др., естествено в умерени количества. Давам и газирано, но от друга страна, аз лекувам гърлото на каката със студена Кола с лед, така че за мен е нормално малката да пие газирано от време на време.

Елч, възползвай се от "връзките", да знаеш, че другите нямат скрупули да го направят, дори и да не де нуждаят от тях.

Тути, радвам се с теб  Hug

Фея, когато каката за първи път попита и казахме, че таткото поставя семенце в коремчето на майката и от него пораства бебето, тогава не ни попита за метода на поставянето  Mr. Green  Попита ни как се раждат бебетата  и аз и казах, че се прави операция на коремчето на майката и така се вади бебето. След няколко седмици беше гледала филм по Дискавъри и ми обясни, че бебетата се раждат и от "дудата" на майката.

Болничките бързичко да се оправят!

Имаше още нещо, нооо.....  newsm78 , така че,  хубава вечер!

# 564
# 565
Пепита, добре че е детето да ти обясни!  Joy

Елч, аз съм възмутена от тези дето подкрепят мизерията. Може да са маскари всички, но се съгласете, че при предишните поне хората не гладуваха и имаха за сметки и хляб. Съжалявам, но е факт. Хората са на улицата озверели, 'щото глада е по-силен от тока.

202uu

Люба, искам да идвам на обучение при теб!  Mr. Green Зорница заспива най-рано към 22ч и мнооого рядко става след 7 сутринта. А към 8ч е просто празник у нас!

# 566
Bonbolina,  Hug с теб сме! HugГоре главата. Peace
Вики яде сладко от малък(благодарение на баба си) Яде всичко което не одобрявям всъщност...От как ни изписаха съвсем загърби готвеното и супите.Голям зор сме с менюто му- само кебапчета, кърначета, кюфтета,салам и чат-пат някоя краставица за цвят.Общо взето месарче го дава, за разлика от кака му вегетарианска.
С поведението имахме също големи проблеми.Не съм подозирала, че ще ми е толкова трудно с него.Но се радвам ,че и в най-трудните моменти за един родител си отстоявахме позициите и сега (след месец) вече жънем положителни резултати. bowuu
Политическата обстановка не ми се обсъжда, по скоро бих повърнала Sick
Прозвуча много кофти като за лека нощ Confused

# 567
  • sofia
Буби, да ти казвам ли, че заспива сама или да не прекалявам  Mr. Green  
Едно шише с мляко, целувки и гася лампата, в коридора свети и вратата е открехната. В началото лягах на детското легло до кошарата, после й казвах, че отивам да пишкам и ако викне се показвах строга на вратата без да свтвам и дудня  hahaha

Онзи ден в 9.25 крещи ' Мааааамоооо, искам долуууу вечеее'
Смятай кога е станала , в 8 сигурно, но ме оставя душичката да спинкам въпреки, че съм в др стая.

Буби, идвайте на гости. Аз с тези три деца ако не ги строявам трябва да се изнасям.

# 568
Аз да се обадя, че Лия заспива в 20.30 и става в 8ч , когато не е на ясла ляга в 21.30.

Аз няма да идвам на обучение, ще ти пратя зет ти, който още не е заспал

А за глада моята теория е, че при предишното правителство имаше много хора, които работеха в Италия, Испания и Гърция и вкарваха пари отвън, но понеже там кризата яко хвана последните 4-5 години и това много се отрази и на икономиката тук и съответно това рефлектира и върху сегашното правителство. Наблюденията са ми от моята родна Враца, която се крепеше само на такива приходи, а градовете като Враца са десетки в бг

# 569
Добро утро! И ние сме от късно лягащите - лягаме към 22, заспива винаги след 23. Но така си върви от бебе. Къпехме я около 20 часа и после я приспивахме по 2 часа, накрая и двамата бяхме супер изнервени. Като започнахме да я къпем около 22, заспиваше веднага. Докато беше малка ставаше около 9, сега може и по-късно да се събуди, даже се случва да ходя да я будя след 10.30.

ТутиHeart Eyes, а дано  Hug

Една година бях класна на 10 клас (26 момчета) и в час на класа имахме някаква сексуална беседа. Те винаги бучаха, че били много напред, само им губя времето с неща, които са знаели в 5 клас и т.н. Та аз им казах, че съм на 6 години, а те излизаха по двойки, все едно родители, и аз им задавах все такива въпроси - как точно излиза бебето, как бащата го слага в майката, какво точно правят големите и т.н. След втората двойка никой вече не искаше да излезе  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт