Празниците продължават, ЯНУАРЧЕТАТА на 2 годинки стават! (46)

• 30 836
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро! Hug

Доволни от Назик+? И от Хустагил? Май това сме си предписали... Mr. Green

Доволна съм от Назик - сега като бяхме с гной в ушето за носа ни го дадоха още след първото впръскване му отпуши нослето.

# 586
  може ли някой да ми припомни рецептата на еления за чай за кашлица помня че се слагаше ябълка орехи локум и още нещо имаше

200-300гр вода
1 средна ябълка разделена на 4 равни парчета
4 ореха сцепени на 2(с корите)
4 парченца локум
3-4 листа индрише(свежи)
Всичко това се слага в тенджерката и се запарва 1-2 мин, прецежда се през цедка и се пие.Приятно е на вкус, нещо между чай и сироп.. Пие се на малки глътки(ако се дава на децата)За големи до 2 чаши на ден.

# 587
  • Варна
Мерси Peace

# 588
  • Пазарджик
Привет и от мен

Фея
,когато родителят изпитва притеснение да обясни тези неща(за бебетата и секса), детето получава сигнал, че те са срамни. И понеже детето вече знае, че е срамно да се краде, лъже и т.н. - един от най-естествените жизнени процеси (размножаването) се причислява към кражбата и лъжата.Не е нужно да влизаш в подробности за самия акт,ти познаваш най добре детето си и знаеш с кои думи по детски да обясниш.Аз бих ти предложила да си помогнеш с тази книга http://detstvoto.net/index.php?newsid=720 и стр.която те интересува
Скрит текст:

Бонболина извинявай мила,но аз бях разбрала,че резултат ще има на 20.02,за това попитах  Hug Ще видиш ,че всичко ще е наред  Hug Praynig

Емили не се настройвай така,спри да мислиш,че като си в отпуска Сами ще се разболее и ще видиш,че няма да става така. Hug

Любе желязна си ти,искрено ти се възхищавам  Hug  bouquet

и срам,не срам да питам:oops:решавам една задача на Таня,стигам до резултата,но не съм сигурна,че е така,моля за помощ:

((х+3):5).7–3=25

та аз така мисля:
х=((25+3):7).5-3
х=((28:7).5)-3
х=(4.5)-3
х=20-3
х=17
и Таня ме гледа така Shocked

# 589
Тути, така е, но ти правиш много действия още на първия ред и детето нищо не разбира. Карай по едно: преписваш целите скоби =25+3; после пак преписваш скобите =28; пак преписваш =28:7 и така до края

# 590
  • Пазарджик
Тути, така е, но ти правиш много действия още на първия ред и детето нищо не разбира. Карай по едно: преписваш целите скоби =25+3; после пак преписваш скобите =28; пак преписваш =28:7 и така до края
Дейзи благодаря ти  Hug

# 591
  • София
((х+3):5).7–3=25
((х+3):5).7 = 25+3
(х+3):5=28:7
х+3 = 4.5
х=20-3
Едно след друго ги пишеш отзад с обратен знак Simple Smile
А, изпревариха ме Simple Smile

# 592
  • Пазарджик
мрм благодаря и на тебе Hug  bouquet
задачата е разбрана
ей много съм смотана ooooh!

# 593
С молба за помощ, който може да помогне на таткото на моя приятелка! Ето я темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=703904.0

# 594
Тути,имам неофициален/бях писала по-напред-умерена дисплазия/

# 595
Тути супер си - благодаря. Не бях притеснена , а исках така да и го кажа , че да и се изясни до колкото е възможно. Така и бях казала че таткото поставя семенце в мама , а там има друго семенце от мама , двете се събират в едно и се образува бебето. Последва въпроса - а таткото как поставя семенцето - така че ме улесни - благодаря ти.  Hug

# 596
Все си мисля, че съм човек и имам нужда от малко почивка, ама не - както в онази картинка - не човек, а мама. Wink

И аз така. Чакам някой да ме съжали да си подремна, ама нейсе.... след 20 год. И мама е далече да си порева на рамото и. Сега и двете деца спят, а аз свърших куп неща и стоя на компютъра - луда жена. А това май не ми се е случвало досега. Но се радвам, че сме здрави пък уморени или не - нали сме щастливи.

# 597
Все си мисля, че съм човек и имам нужда от малко почивка, ама не - както в онази картинка - не човек, а мама. Wink
... Но се радвам, че сме здрави пък уморени или не - нали сме щастливи.

Тази вечер ги бях гушнала и двамата, а те се натискаха да се глезят и целуват и мен и взаимно и точно това си мислех- дали всички оценяват колко са щастливи всъщност!

# 598
Добро утро! Hug

Пепинка Hug

АгенткеHug едва ли има нормална майка, която макар и уморена да не осъзнава колко е щастлива...с това, че има най-голямото богатство! Heart Eyes
А аз със сигурност оценявам колко съм щастлива!

Тази нощ Сами спа по-спокойно. Днес продължаваме с лекарствата и се надявам, до понеделник да е здравичък.

Хайде хубав ден!

# 599
Добро утро!

Днес незнайно защо имам страшна нужда от много кафе, за това:

Емили, малко късно, но при Кали Назик не даде резултат, по-добре и действа Виброцил - капки. Много хубаво, че Сами вече се оправя.

Пепинка,  Hug

Бубе, не знам какво да ти кажа, затова  Hug  

А Кали нещо напоследък отказва да яде домашната храна, независимо дали яхния или скара. Докато беше болна отворих едно пюре на DM, което бях взела за пътуванията около Коледа, и диването го изяде. 250гр. ги омете за отрицателно време. Реших че защото е ситно смляно и дом. храна я наситних, даже веднъж и пасирах. Да, ама не.... хапва две лъжички и я бута настрана. Поне си хапва хляб, да не е гладна. А в яслата си изяжда всичко, а иди я разбери  Grinning

Пожелавам ви хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт