Празниците продължават, ЯНУАРЧЕТАТА на 2 годинки стават! (46)

• 30 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро!
Калина към 21я мия и най-късно до 22 е заспала,ама то е щото се борят винаги с баща си.Сутрин става около 8,рядко след това.От няколко нощи отново е в отбора на събуждащите се с плач през нощта,двата долни кътника са мнооого надути,единия почти дере.
Тути,направо ми сви сърцето-моята мама есента емигрира и смята да стои до пенсия там.Като гледам вашите от колко години ги няма и още колко им остава... Cry
За политиката-хм,аз съм на мнение,че сегашните са по-малкото зло.Не искам ББ да си ходи,а дадени министри.
Скрит текст:
Мерси,добре съм.засега съм спокойна,на моменти ме удря паниката,ще видим в четвъртък

# 571
Добро утро!
Една закусчица?

Кали от тази сутрин е на ясла, никакви драми, с удоволствие влезе вътре. Яд ме е само, че сме изпуснали снимките за 8-ми март.

БонболинаHug 
Скрит текст:
Днес или другият четвъртък?

Искам да пожелая хубав и усмихнат ден на всички!

# 572
# 573
# 574
Добро утро. Благодаря за съдействието. Тя нагледно знае че момчетата имат пишка , а момиченцата  шушка. И за раждането сме говорили че лекаря оперира мама и вади бебето от там а за другия вид раждане за сега съм го оставила за часовете по биология.

Бонболина  Praynig Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed   Hug

Пепита нямате ли две дати за снимки?

Здраве и хубав ден от нас.  Hug

# 575
Добро утро!

За лягането и ние лягаме рано, Ивайла в 20ч. е в леглото, Мартин малко след нея, към 20-30- 21ч. най-късно вече са заспали и двамата. Не приспивам, но си мисля, че това е до дете, малката е много по-различна и някак по-оправна от батко си в много отношения  Simple Smile
Люба, и Ивайла започва да вика "долу" ако се забавя сутрин да я извадя от леглото  Laughing

За ситуацията в страната и аз съм учудена от реакцията на хората и подкрепата която продължава да получава това правителство, да всички са един дол дренки, но все пак...А и вчера си мислех, понеже и аз трето правителство сменям на това работно място, еми такава масова подмяна на ръководни длъжности и не само на такива, а на всякакво ниво и толкова "парашутисти" не е имало май при други  Whistling извинявам се, че засягам темата, ама се подпалих нещо рано-рано тази сутрин  Hug

дейзи, все забравям да ти кажа че си имаш голяма сладурана, че и приказки разказва вече  Simple Smile

пепита, успех в намирането на работа на тм  Hug

бонболина,  Hug

# 576
  • В две тъмни очички
Влизам с едно голямо мрън  ooooh!

Гърленият секрет на Влади се оказа положителен! Отглежда си Стрептококи. Най-лошото е , че дори да я излекувам няма да си решим проблемите. Тя е 4-тото дете в яслата, което има тази бактерия, а мерки не могат да се вземат. Говорих току що с човек от ХЕИ (приятел), който каза, че не го водят в графа "заразни" , т.к. всеки 3-4 човек го носи и няма как да се спре инфекцията. Дори всички деца да се изследват и да се определи кой какво носи, то трябва и родителите да се изследват и всички роднини и т.н. по веригата, а това няма как да стане. Заразяването става по въздушно капков път , чрез докосване на мебели, кихане , кашляне и т.н. По негови думи - има деца, които просто са предразположени към заболяването и докато не изградят добър имунитет срещу него няма какво да направиш освен периодично да ги изследваш и да лекуваш ако излезе бактерия. Спирането от ясла е по-лошият вариант, защото така не гради имунитет, а стои в стерилна среда и при следващата среща с дете, което има бактерията (на полянката да кажем), веднага ще се зарази.........
Баси........чувствам се безсилна. Най-лошото е , че трябва да бъкам детето с АБ и да се моля бързо да изгради имунитет  ooooh!

# 577
  може ли някой да ми припомни рецептата на еления за чай за кашлица помня че се слагаше ябълка орехи локум и още нещо имаше

# 578
Добро утро! Hug

Снощи ММ като взел Сами от яслата и му казали, че цял следобяд кашлял и бил с хрема. Сутринта си отиде добре, но тази нощ не спахме. Цяла нощ се дави в сополи и кашля, Т 37,4. Водих го при ЛЛ, каза че гърдите са чисти, леко зачервено гърло. Да даваме противоТ., нещо против кашлица и капки за нос. Тя не казва вече наименования - каквото си преценим. Simple Smile

Доволни от Назик+? И от Хустагил? Май това сме си предписали... Mr. Green

Забелязвам обаче, че всеки път като изляза в отпуска и Сами се разболява. Така чакам тези отпуски, малко да отдъхна, че нито на почивки съм ходила откакто се е родил, ни никъде. Все си мисля, че съм човек и имам нужда от малко почивка, ама не - както в онази картинка - не човек, а мама. Wink

Пепита Hug

Бубе Hug много гадно!

# 579
  • В две тъмни очички
Аз пак да се включа, че да си доизкажа мъката.
Най-лошото е , че си давам сметка за това, че 90% от децата или леко покашлят или са със сополи, което може да значи, че имат бактерия. Ето на, ако не ми бяха казали 2-те майки, че лекуват стафилококи, аз нямаш да поискам гърлен секрет за детето и щяхме да си лекуваме сополите със обичайните неща....... И какво излиза, че аз трябва да си бъкам детето с АБ и да се тревожа и какво ли още не и да знам, че при следващото отиване в яслата е почти сигурно, че тя отново ще се зарази  ooooh!
Уфффффф, сори на всички, ама бълвам гадости, че ми е толкова криво и действително се чувствам толкова безсилна  Tired Днес ще ходим с Боби и със свеки да пускаме секрет и на нас! И НИКАКВИ целувки по устата повече .... макар че доста се стремях това да не се случва, но пък и се е случвало

# 580
Бубе, съчувствам ти, но това е положението-и затова ги "обичам" градините . В България стафилококи, мораксела и т.н. не се лекуват, защото колко от педиатрите пускат изследвания при "сополи"? И да изследват, колко дават хомеопатия за лечение на бактерии? Колко изследват близкото обкръжение, семейството? Аз не съм чувала за такъв педиатър.
Емили, доволна съм от Назик, имала съм случай на спиране на секрета след 3 впръсквания.

# 581
  • Варна
Здравейте момичета
И аз в кюпа с болните,гръмнала съм цялата и яко кашлям.
dimara рецептата за чая е накрая на статията(по спомен мисля,че е това).Има и други интересни бабини илачи Peace ЦЪКСтатията е на Д-р Михайлив
Аз съм правила сиропчето с лимон и т.н.-наистина действа.Чайчето смятам да пробвам също,че и дребният малко кашлюка.Поне обича да пие чай и няма да е проблем даването.

# 582
Емили, и друг път съм препоръчвала Назик за деца.  Hug При нас не е спирал секрета за няколко впръсквания, но съм го ползвала вечер, за да се отпуши носът и да може да спи.

Тази вечер и ние в кюпа на събудилите се, според мен се беше понаспал, защото тихо ме викаше, и наче друг път направо реве. Та, си будувахме от 3.30 - 5.30.

Тихичко да се похваля, все повече говори, постоянно и има изречения от 3 думи.  Heart Eyes

# 583
 гали мерси за статията това не е рецептата която търся тази съм я правила сега ми се искаше другата да пробвам

# 584
  • Варна
Значи и аз,ще чакам с теб рецептата  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт