Париж 6

• 62 024
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
stella-che-bella ето едно кратичко на английски:
http://guides.tripomatic.com/download/tripomatic-free-city-guide-paris.pdf

ако ползваш английски препоръчвам LONELY PLANET, за мен те са най-добрите, почти нямат картинки, но информацията е много добре написана и подредена

Има го и като е-книга. Тук може да се поръча.

да, аз .лично (гузно) си свалям нелегално от торентите

А сега, негузно кажи в кой торент го има.  Laughing

# 646
stella-che-bella ето едно кратичко на английски:
http://guides.tripomatic.com/download/tripomatic-free-city-guide-paris.pdf

ако ползваш английски препоръчвам LONELY PLANET, за мен те са най-добрите, почти нямат картинки, но информацията е много добре написана и подредена

Има го и като е-книга. Тук може да се поръча.

А сега, негузно кажи в кой торент го има.  Laughing

rutracker обновяват непрекъснато, даже гледам, че точно за Париж има и epub от 2013

иначе PDF-и те им ги има в почти всички тракери, но повечето са стари версии от преди няколко години, което не е голям проблем в повечете случаи, но не може да се разчита за цените на музеи , транспорт и подобни неща, които често се менят...

аз лично само LONELY PLANET ползвам, разпечатвал съм доста често гайдове за Испания, Франция, Италия, Германия, Швеция....

# 647
  • София
Благодаря ви пак   bouquet Лана, ако можеш да ми го пратиш, много ще ти бъда признателна Simple Smile

Прати ми мейл на лично съобщение и ти го пускам Simple Smile

И аз, и хич не ми е гузно  Blush

# 648
stella-che-bella , проверих в НДК, но Егмонт нямат щанд(винаги са присъствали, защото съм купувала от тях с панаирна отстъпка).  Embarassed 

# 649
stella-che-bella, мога да предложа този на Софтпрес

# 650
Мили момичета и момчета, много съм ви признателна на всички Hug. Набавих си няколко електронни издания и вече се поуспокоих, макар че друго е да си държиш книжката в ръка:) От някъде ми казаха днес, че се препечатва в Румъния .... доколко е вярно, не смея да коментирам, важното е че ще има Simple Smile Още веднъж благодаря на всички, които лично се ангажираха да проверяват, да дават съвети и да ми изпращат електронни издания.
Пожелавам на всички хубави дни   bouquet Heart Eyes hahaha, а на себе си един незабравим Париж   bouquet

# 651
stella-che-bella, пожелавам ти слънчеви и незабравими дни и като се върнеш да споделиш с нас Hug

# 652
Здравейте,
Преи 10 часа кацнах от Париж и съм мнооооого впечатлена, споделям само че е доста хладно и задължително си взимете и топли дрехи, както чадър и/или дъждобран, утре ще споделя повече, че съм уморена!

# 653
Здравейте! Другият четвъртък ни предстой пътуване и трансфера ни е в Париж. Кацаме на Шарл Де Гол на терминал 2D в 09:20 сутринта и следващия ни полет е в 16:30. Въпросът ми е за времето, с което разполагаме ще можем ли да отидел до Айфеловата кула и да се върнем на време за полета? И ако можем с какво точно да отидем и какви пари да си приготвим за трансфера до там?  Rolling Eyes Praynig

# 654
10 eвро е в едната посока автобуса Roissybus http://www.ratp.fr/en/upload/docs/application/pdf/2010-11/depliant_roissybus.pdf от летището до операта, пътува се около час, после взимате метро 8, посока Balard за 4 спирки, 1,70 евро май е цената в момента.
предполагам багажът ви ще е чекиран за следващата дестинация, така че ако кацнете навреме, може би ще успеете в 10:30 ч вече да сте в автобуса за града, към 12 най-късно ще сте при айфеловата кула.
за следващия полет предполагам ще трябва най-късно в 15:00 ч да сте на летището, значи в 14:00 ч най-късно трябва пак да сте се качили на Roissybus от операта. Автобусите са през 15 минути  Peace

реално за час и половина - два в Париж, ще пътувате около два часа

# 655
  • Пловдив
А автобусите от Бове за Париж и обратно(от Париж за Бове) през колко минути са

# 656
А автобусите от Бове за Париж и обратно(от Париж за Бове) през колко минути са

доста по-нарядко са, съобразени са с излитащите и кацащите полети

http://aeroportbeauvais.getaticket.com/Information.aspx

# 657
Вилиана, и на теб пожелавам слънчево време и много положителни емоции в Дисни. Пиши като се завърнете Hug

# 658
Казаха, че ще се стопли най-накрая към края на седмицата, така че се надявам наистина да ви е слънчево Simple Smile

# 659
  • Пловдив
Благодаря,дано наистина времето да хубаво,за да се насладим на разходката.Ние летим във вторник следобед.Приятно прекарване на всички,на които им предстои скоро екскурзия в Париж

Общи условия

Активация на акаунт