Париж 6

• 62 045
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Обръщам се с една огромна молба към всички. Тръгвам след няколко дни. За последния момент оставих да си купя пътеводителя на Егмонт и Нешънал географик за Париж..... за съжаление абсолютно никъде не го откривам....изчерпан е навсякъде.

Влез http://egmontbulgaria.com/ има най-долу на сайта "За контакти", пиши им на хората ще ти го изпратят. На мене ми отговориха до 24ч.

Мимии, кулата е хотела Holuwood, точно е асансьора дето върви стремглаво на горе надолу и ти се размотават призраците Simple Smile
И аз не си падам по такива адреналини  ooooh!

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 22:29 от smehulka

# 631
за съжаление през azola дава че е наличен и след това връзката е в реконструкция, мъчих го цял ден Sad
за егмонт пише че е изчерпан и във всички книжарници ми казват че са ги предупредили че няма да има ново издание или допечатка.... ако директно се обадя най-много да ми потвърдят че не е наличен Sad

# 632
Здравейте, момичета! И аз се записвам в темата за Париж! Огромна благодарност за Мими, Роца и всички които са дали толкова полезна и систематизирана информация   Grinning. Много ми помогнахте. Благодаря от сърце! Купих билети от Wizz за периода 08 -12 октомври, капарирах и студио в 4-ти район (Мaре) и нямам търпение за пътешествието.

# 633
Стела, ако си в София, преди седмица го имаше в Ориндж и Бууктрейдинг в мол Сердика, и е Ориндж в Д Мол.

Роца, това за влакчето добре, че го разбрах едва сега  Mr. Green

# 634
Ох и в Ориндж и в Буктрейдинг е изчерпан. Вчера го търсих в Ориндж книжарниците, оказа се че само една бройка имало , но тя била фиктивноводеща се в един от обектите им.... Все пак благодаря ти за идеята.
Момичета, ако все пак на някой не му трябва пътеводителя - готова съм да купя или пък да го взема под наем за 10 дни  Shocked
Благодаря!

# 635
stella-che-bella, от вчера има панаир на книгата в НДК. Ще мина днес или утре на щанда на Егмонд да проверя дали няма да намерят нещо.

# 636
stella-che-bella, обаждах се в Хеликон, защото си мислех, че преди няколко седмици бях виждала Пътеводителя в книжарницата им на Цар Освободител, но от там ми казаха, че в цялата им търговска мрежа е изчерпан. Същото ми отговориха и от Егмонт.
На страницата на Техномаркет ми излиза, че го имат наличен в ограничено количество, но не можах да се свържа с техен сътрудник за повече информация. Ако имащ наблизо магазин на Техномаркет провери или пробвай да го поръчаш онлайн от сайта им.
Аз имах пътеводителя на Нешънъл Джеографик и на Софтпрес, но за съжаление ги дадох на една роднина, която в момента не е в страната и няма как да ги поискам. Успех!

# 637
Мили хора, много благодарности за отзивчивостта. Говорих с Егмонт и ми обясниха, че имат заложено във финансовия план отпечатване на пътеводителя след неговата актуализация. В Техномаркет дава, че го има, но при поръчка пристига мейл, че е изчерпан.
Ако все пак на някой не му е необходим ... Simple Smile аз съм в София и мога да отреагирам мигновено. Продължавам търсенето и на английски език:)
Още веднъж благодаря Simple Smile  bouquet

# 638
E, на английски можеш да си го купиш в Париж навсякъде Simple Smile

# 639
  • София
Мога да ти изпратя файл с DK Eyewitness Travel Guide, може да си го качиш на телефона (ако има такава опция). Не е най-удобният вариант, но пак е нещо.

# 640
  • UK
на ДК гайда е много добър  Peace

# 641
ако ползваш английски препоръчвам LONELY PLANET, за мен те са най-добрите, почти нямат картинки, но информацията е много добре написана и подредена

# 642
Благодаря ви пак   bouquet Лана, ако можеш да ми го пратиш, много ще ти бъда признателна Simple Smile
Благодаря за съветите  за пътеводител  bouquet
Наистина благодаря че ви има  Hug

# 643
stella-che-bella ето едно кратичко на английски:
http://guides.tripomatic.com/download/tripomatic-free-city-guide-paris.pdf

ако ползваш английски препоръчвам LONELY PLANET, за мен те са най-добрите, почти нямат картинки, но информацията е много добре написана и подредена

Има го и като е-книга. Тук може да се поръча.

# 644
stella-che-bella ето едно кратичко на английски:
http://guides.tripomatic.com/download/tripomatic-free-city-guide-paris.pdf

Има го и като е-книга. Тук може да се поръча.

да, аз .лично (гузно) си свалям нелегално от торентите

Общи условия

Активация на акаунт