Париж 6

• 62 212
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Във форима на Wizz момичетата казват, че в ръчен багаж не е възможно кремообразни храни, дори за кашкавал са правили проблеми.
Някой носил ли си е френски сирена в ръчния багаж? Дали ще минат? Не че си нямаме, ама ...да си вземем неще френско за хапване. Grinning

# 196
Не, не минават.
На свекър ми на два пъти му ги взимаха.

# 197
  • Варна
Мерси Ивенце, казах на мъжа ми, че ще ядем сирене и ще пием френско вино колкото можем за 1 седмица и това е!
А прогнозата за времето в Париж следващата седмица хич не е хубава за съжаление... Cry

# 198
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Уф ... за сирената и на мен ми беше зор Simple Smile Аз много, много не обичам, ама открих едно козе ... уау ... прекарахме си 3 парчета в куфара, който не е салонен багаж  Embarassed Ами кеф си беше тук да ги хапнем, ама бързо свърши ...

# 199
  • София
Да попитам нещо за шоуто във Версай! Например на 14.09 има дневно: http://goparis.about.com/gi/o.htm?zi=1/XJ&zTi=1&sdn=gopa … al-fountains-show и вечерно: http://www.chateauversailles-spectacles.fr/en/spectacles/2013/fo … ntains-night-show
За всяко се плаща поотделно. Ако решим да останем за нощното шоу ще има ли с какво да се приберем до Париж? Знаете ли колко е продължителността на нощното шоу?

# 200
Да попитам нещо за шоуто във Версай! Например на 14.09 има дневно: http://goparis.about.com/gi/o.htm?zi=1/XJ&zTi=1&sdn=gopa … al-fountains-show и вечерно: http://www.chateauversailles-spectacles.fr/en/spectacles/2013/fo … ntains-night-show
За всяко се плаща поотделно. Ако решим да останем за нощното шоу ще има ли с какво да се приберем до Париж? Знаете ли колко е продължителността на нощното шоу?

Не съм го посещавала, но някой е писал тук, че трябва да се изнисите доста бързо към гарата, за да хванете последното влакче.
Дано този, който го е писал да следи темата и да се включи отново.

# 201
Записвам се за темата. Купих билети Wizz за 4/06 за семейството ми и приятели - 8 човека, от които 3 деца. Резервирах 2 нощувки на в хотел Секвоя на Дисни + входни билети. Сега ми остана да намеря хотел за 2 нощувки в Париж и да огледам за трансферите.  Намерих една фирма www.prestigeprivatetransfer.com. Ползвал ли ги е някой. Дават добри цени за всичките ни трансефри. Започвам да мисля и за програмата. Този път 2 дни в Париж, но децата едва ли ще издържат повече. Нямам търпение Simple Smile Wink

# 202
Здравейте,

Препоръчайте ми подходящ хотел близо до Нац.опера, който да не е толкова скъп, но поносим. Търсех сайтове с апартаменти под наем, но за периода 10-15 април всичко, което ми хареса в този район е заето. Точно в тези дни синът ми има концерт там в зала Росини /В 9 район, близо до орерата / и търсим нещо наблизо.

# 203
  • Варна
Пристигнахме, ама такова посрещане - на Бове снежна виелица, в Париж дъжд, поне няма сняг. А утре сме на Дисни Sad.
Пътя от Бове беше от 19,30 до 22 часа.

# 204
ilianagm, как стигнахте от Бове до Дисни след като кацнахте? И ние пристигаме с Wizz и търся фирма за трансфер за 8 човека до хотела в Дисни вечерта ?

# 205
  • Варна
СПЕШНА НУЖДА ОТ ПОМОЩ
Днес имам билети за Дисни, но RER не работи. Кака да стигна до там?
 Ако не мога как да сменя билетите? Купила съм за район Ил дьо Франс 2х45, детето е безплатно.
Може ли някой да ми напише какво да кажа на касата. В кой ден мога да отида? Утре възможно ли е или в четвъртък може?

Имам тези билети 1 ден 2 парка:
https://www.booktickets.disneylandparis.com/tnsa6/live/shop/1idf … duid=32454335543R

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 11:07 от ilianagm

# 206
За жалост аз не мога да съм ти в помощ.Само да ти пожелая успех !
Защо не работи РЕР а ?

# 207
СПЕШНА НУЖДА ОТ ПОМОЩ
 Ако не мога как да сменя билетите? Купила съм за район Ил дьо Франс 2х45, детето е безплатно.
Може ли някой да ми напише какво да кажа на касата. В кой ден мога да отида? Утре възможно ли е?

Пиши на лични на някое от момичетата, които живеят там. Роца или Ивенце например.

# 208
СПЕШНА НУЖДА ОТ ПОМОЩ
Може ли някой да ми напише какво да кажа на касата. В кой ден мога да отида? Утре възможно ли е?

Как така не работи?
Няма ли автобуси, които да го сменят?

Не виждам проблеми поне на сайта.
Вие с линия РЕР А пътувате, нали?
От къде тръгвате?

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 11:05 от Ивенце

# 209
  • Варна
СПЕШНА НУЖДА ОТ ПОМОЩ

Как така не работи?
Няма ли автобуси, които да го сменят?

Не виждам проблеми поне на сайта.
Вие с линия РЕР А пътувате, нали?
От къде тръгвате?

Отидохме на спирката на рер до операта и ни казаха че не работи, утре можело. Моля те дай телефон да звънна, че незная какво да правя. Ако някой може да помогне телефона ми е +359898356799 . Аз отивам на Халите да пробвам пак.
И ми пишете да видя като се върна.

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 11:44 от ilianagm

Общи условия

Активация на акаунт