И аз ако бях, щях да се скъсам да рева, напълно те разбирам. Но наистина опитай в името на дечицата поне пред тях да си спокойна. Много е важно!
Силни прегръдки 
Жули, в началото на седмица Андреа получи страшен запек (няколко дни след страшно разстройство...
Хари, дъвчи се, аз за това написах, че Софи ще си я хруска с кеф.
Няма да се занимаваш да разтваряш в млека и т.н. Имат няколко вкуса. Анди харесва всички, май само черешата не й беше особено любим.Глупи, разбира се. Значи Коластра , Сироп от черен бъз без захар, със Сироп от черен бъз със захар (последният път нямаше без захар и поръчах този) , Витамини
А в случай, че на някой би му било интересно много съм доволна и от тези две неща, които взимам от сайта за Анди:
Много вкусна паста за зъби без флуорид Xiliwhite
Органик шампоан Avalon Organics прави й косата страхотна, най-вече плътна. Става и за тяло.
Дани, като цъкна на линка ти ми излизат някакви малинови капки за отслабване.
Сега като го отварям от "любими" където съм го запаметила се отваря и на мен малиновите капки,а вчера я четох статията,сигурна съм
Стискам ти палци утре нещата да са много по-добре и поста ти да е усмихнат(естествено,че тук е мястото да си споделиш мъката и болката,не се и замисляй занапред,но дано не се налага