АВГУСТИНЧЕ истинско бъди, в тема 32 се разпиши!

• 71 408
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Дундла, ох ужас... Горката беба и горката ти.  cry И аз ако бях, щях да се скъсам да рева, напълно те разбирам. Но наистина опитай в името на дечицата поне пред тях да си спокойна. Много е важно!  Praynig spoko Силни прегръдки  Hug

Жули, в началото на седмица Андреа получи страшен запек (няколко дни след страшно разстройство...  Rolling Eyes ) . Все още се въздържам да опиша през какво минахме докато едната вечер й излезе (или по-точно й извадим) камъка от д... Това, което на сутринта подейства безотказно беше топло мляко с мед. С 300 зора я накарах да изяде и една мандарина, но определено млякото оправи нещата, дори и без мед да е, но да е топло. До обяд успя да се изходи, а следобяд имаше и втори път. И супички, разбира се. Все това се опитвам да повтарям на Анди. Супи, плодове и салатки. А на нея напоследък са й омръзнали плодовете и вкъщи въобше не иска да ги яде. Надявам се, че поне в градината хапва.

Хари, дъвчи се, аз за това написах, че Софи ще си я хруска с кеф. Simple Smile Няма да се занимаваш да разтваряш в млека и т.н. Имат няколко вкуса. Анди харесва всички, май само черешата не й беше особено любим.

Глупи, разбира се. Значи Коластра , Сироп от черен бъз без захар,  със Сироп от черен бъз със захар (последният път нямаше без захар и поръчах този) , Витамини

А в случай, че на някой би му било интересно много съм доволна и от тези две неща, които взимам от сайта за Анди:
Много вкусна паста за зъби без флуорид Xiliwhite
Органик шампоан Avalon Organics прави й косата страхотна, най-вече плътна. Става и за тяло.

Дани, като цъкна на линка ти ми излизат някакви малинови капки за отслабване.  Laughing Но тамън започнха да пия едни малинови кетони (пак от айхърб) за отслабване, та благодаря за интересното инфо.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 23:39 от ♥Пандичка♥

# 106
  • На плажа
Хахаха Янче без да искам съм улучила в десятката Mr. Green

Странно обаче защо не се отваря сайта newsm78 Сега като го отварям от "любими" където съм го запаметила се отваря и на мен малиновите капки,а вчера я четох статията,сигурна съм  newsm78
Като се прибера от работа ще видя какво се случва,понеже сега бързам да не закъснея.
Лек и спорен ден на всички ,а на Диндла скорошно оздравяване и да си се прибират в къщи  Hug

# 107
  • София
Здр. мамчета. Ние сме малко по-добре. Бебето малко живна. Баткото обаче ей сега преди лягане нещо оклюма. И премерих температурата тя 39.5. Направо вече не знам какво става. И майка ми пипнала същия вирус с вис. темп. и кашлица. Понеже тя е на годинки и не е добре със сърцето и една по-вис. темп. я сваля на легло.  През нощта даже милата паднала и не може да стане.Та чак днес по обед мъж ми я намерил.Направо ми идваше да си тръгна от болницата. Ох само се оплаквам. Сигурно ВИ писна от моите  писания, но ми се ще да споделя с някого.

# 108
Dyndla-една огромна Hug от мен.Много ти се насъбра,болни деца,а сега и мама CryСтискам ти палци утре нещата да са много по-добре и поста ти да е усмихнат(естествено,че тук е мястото да си споделиш мъката и болката,не се и замисляй занапред,но дано не се налага Praynig)Не забравяй да се усмихваш напук на гадния вирус Simple Smile
Такаааа Славенчето нещо ми се губи от погледа,къде ли е newsm78,надявам се че е започнала работа и е заета,а не да се е обидила от нещо и да е спряла да пише?
Утре ако Митко отиде на градинка ще се включа пак.Исках само да питам колко често миете косата на мънъците?
До утре!Болните да се оправят,а здравите да се пазях Praynig

# 109
  • На плажа
Славенчето и аз не съм я мяркала скоро,че и във фейса не се вижда никаква  newsm78

Рибке два пъти седмично му мия главата,е...понякога го забравям и оставаме само с неделното къпане  Laughing

# 110
  • Кърджали
Аз се предавам. Кати е с някакъв обрив - много ситни пъпки, направо една до друга. По корема, по лицето. Гледам я от сутринта че се чеше, ама обрива не го бях видяла. Утре ще се ходи на лекар. Какво пък ще е това. Единствено което е яла беше един пудинг на д- р Йоткер, то бяха две лъжички, че не го одобри.

# 111
Благодаря Янче, ще ги прегледам и поръчам. Трябва да е нещо вкусно и марти веднага да го хареса, иначе няма шанс да го пие.
Ние от 3 дни пием Аериус по 1 път вечер и или си въобразявам или диша че чисто. И не е кашлял.
Само дето при мен нищо не помага и пак не спах цяла нощ от кашлицата.

Днес бях на преглед и докато лекаря ме гледаше на ехографа бебето се обърна към монитора и ни помаха. Направоо се изумих, умрях от кеф и цял ден се чувствам невероятно готино.

Алекс, и ние сме със ситни пъпчици по лицето, но аз си мисля че е от мръсно. Нали съм лоша и си мисля, че през деня баба му и дядо му не му мият често и хубаво устата и затова се е обринал. Или е пипал пода и после устата. Около брадичката и устата му е нещо страшно. Направо не знам с какво да го мажа. От петък вечер го мажа с бочко. Иска ми се да му купя обаче хубав овлажняваш крем за тяло който да става и за лице и да го мажа и с него, че нещо ми се струва суха кожата му.
Помня, че много от нашите дечица имаха атопичен дермит и хвалехте  лосионите на Авен или нещо такова. Може ли да споделите мнения. Аз последно купувах Клоран, много си го харесвам, но ми се иска да е нещо още по-хубаво.
И ново 20, отгоре на главата му са се появили плешиви петънца, едно по-голямо и едно по-малко. Четох че може да е автоимунно заболяване и да атакува фоликулите на косата. Мажа с Алое, свекърва ми препоръчва и чесън. На някой друг случвало ли му се е. е ми се ходи до педиатърката, нещо ме дразни напоследък.

Хайде до скоро от мен и болните да се оправят бързо.

# 112
Привет на всички!
Много сте изписали, не знам кога ще смогна да ви изчета!:)

Надявам се, че всички сте добре! Много целувки! Hug

# 113
Глупче, незнам какво може да е това, но колкото и да не ти се ходи при педито, може би е по-добре да я посетиш. А бебчето как се е обърнало и помахало - разтопи ми се сърцето и ми се прииска и на мен  Joy Joy Joy  Mr. Green Mr. Green Крем не мога да ти препоръчам, понеже не мажа децата с нищо! И откак престанах да ги мажа, престанаха да имат проблеми с кожата, екземи и подобни  Rolling Eyes Rolling Eyes И двамата имаха атопична екзема, на Дани доктор му я опредени, мазахме кортикостероиди за 5 дена, после реших, че няма да му го причинявам, започнах да мажа с какви ли не кремове, накрая просто плюх на всички кремове и спрях да мажа и екземите изчезнаха. Томи също имаше по едно време на крачетата, но и на него му изчезнаха буквално след като спрях да ги мажа с каквото и да било!

Алекс, дано не е нещо сериозно. И Томи има пъпчици около устата, но то е защото постоянно се ближе, незнам с какво да го мажа и затова не го мажа  hahaha

Славенче, включи се повече като имаш време!

Диндла, как са днес дечицата? Дано вече са добре и двамцата!

Рибке, косата я мием на всеки трети ден. Все още се къпем всяка вечер, голямо забавление им е и не смятам да ги лишавам поне засега от него. Миенето на косата не е от най-приятните неща, особено за Дани, но вече поне не са писъци и ревове като се мием, само малко помрънкване.

Аз днес го дадох вече на градина, оправиха очите, дано нямаме повече проблеми занапред.

Как са всички? Ани???? Как е Алекс?

# 114
  • Кърджали
Обрива изчезна тази сутрин. Снощи имаше малко по крачетата и гърба, тази сутрин я огледах добре, никъде нищо не се забеляза. Затова си я пуснах и на детска, иначе се бях насочила към лекарката, ако продължаваше. Пък щом не се забелязва обрив, реших да си спестя ходенето до кабинета, че и без това е пълно с болни... Братовчедчето на Кати е болно и то, вдига температура, вчера го караха в бърза помощ - леко му било зачервено гърлото, ама му изписали антибиотик, щото града бил пламнал от този вирус, та за всеки случай... Тия лекари верно антибиотиците за бонбони ги имат... Дано пък Кати вземе, че го пропусне тоя вирус, викам аз...
Косата и я миям през два - три дена. Но всяка вечер си минава през душа. Е, случва се да пропуснем някоя вечер, но е по - скоро изключение.

# 115
  • София
Трейс, тук съм вече. Малчо тъкмо започна да оздравява и в събота сутринта си седеше на стола пред компютъра, пресегна се да вземе нещо и падна по чело на земята. Гушнах го, вдигнах го, а той припадна в ръцете ми. С отворени и абсолютно безжизнени очи, като парцалена кукла. Мъжът ми го взе, бръкна му в устата и след малко ревна. На бегом в Пирогов, прегледаха го 100 вида специалисти и ни пуснаха, на наша отговорност, да си ходим. Детето си беше супер, скачаше, играеше, тичаше, спа, ходихме на разходка и по едно време, вече вкъщи, каза "нещо ми стана" и  пак се свлече на земята. Пак в Пирогов, този път изобщо не стана дума да остава или не, ами го приеха в болница за наблюдение. Будехме го с лекарите на всеки час- час и половина да проверим дали е добре, за щастие нищо повече не се е случвало и днес ни изписаха. Оказа се сътресение на мозъка, беше пълно с дечица като него в отделението, че и доста по-лошо пострадали и така. Сега се прибрахме, изкъпахме, той заспа и аз влизам да наваксвам Simple Smile

Диндла,  Hug

Глупи, завидях ти за бебето! Simple Smile Аз не съм ходила от не знам колко време, но сега голямо бебе е с предимство, малкото ще чака Simple Smile

# 116
  • Кърджали
terpsyhora, и вие сте имали приключение... Дано повече не се повтаря такова чудо...

# 117
  • София
Леле, Ани, много ми домъчня... милото детенце. Стискам палци да не се повтаря и да е добре. Както и ти, че много ти се събра. Цунки на пупата и на Алекс.

Aлекcандрa , и аз така бих постъпила. Като няма повече обрив нито по доктори да я водиш, нито в къщи да си седи. Може да е моментна реакция към нещо, но за д-р Йоткер не ми се вярва.. Все забравям да ти пиша, че бях в Кърджали ноември месец май. Общината имат европроекти и ходихме на една проверка, тази година също се очертава ходене до там.

Трейси, и аз така правя. Като не мажа и минават, като  почна да мажа няма край. Спомням си така едни пъпчици на Ивка лекувах.

Ние пък сме безкрайната хрема. Какво му стана, 3 месеца нямаше нищо, сега наваксва, не може да му мине.

# 118
леле момичета, какво става ...
Ани, не свършиха и вашите беди. Милото, не знам ако Марти ми припадне в ръцете как ще реагирам, но вече съм достатъчно побеляла. Хайде дано да се оправи бързо и да не си спомня за лошата случка. За бебето, аз гледам веднъж месечно да минавам да го виждам. Ти усещаш ли го вече?

Трейска, ще помажа още седмица с Алое и чесън и ако не стане... искам не искам ще го водя. Лошото е че, още нямам заместник и ми е трудно да излизам от работа. Направих гуакамолето, много се хареса у дома, та тази седмица ще правя пак.
За мазилата и аз от бебе не съм го мазала, но забелязвам че доста често му е суха кожата и взех за всеки слуай един лосион на мустела за тяло и на авен за лице. Да видим как ще е и дали ще ми даде да го мажа Simple Smile Накупих и витамини и фалирах в аптеката .. Ужас.

Янче, видях желираните мечета дето предложи в аптеката и ги взех да ги започвам. Забравих да попитам и за сироп от черен бъз. Че пазаруването от чуждите сайтове ми е малко по-сложно.

Ние косата мием може би веднъж седмично, нещо започна много да се пазари като се къпем и не мога да го разбера. Но като тръгна да го къпя аз никога не се противи. Явно е в момент на тотално отричане от баща си. Него го иска само да играят игри на компютъра, а мама е за всичко останало Simple Smile)

Хайде сладурчета до скоро Simple Smile

# 119
  • Кърджали
Сънчо,като идваш насам, може да пишеш... Може пък да се видим, ако имаш свободно време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт