Диндла, не се притеснявай да пишеш, ако така се разтоварваш. Дано са по-добре децата и майка ти.
Глупи, много яко това с помахването. Как няма да ти е готино след такъв поздрав.

Хубава седмица на всички, на мен много ми се спи и много ме мързии

Дано това да е всичко и от сега само на хубави моменти да се наслаждавате 

Знам какво си преживяла,но ти като майка трябва да даваш сила на всички
Да се пази мамченцето и да расте здраво 
,ох спирам с тази болна тема.Другата ни болна тема е постояния запек на Митачко.Знам,ще ми кажете супи,плодове,вода.От всичко това яде и пие по-много,сега му давам Дуфалак и пак се запича
Вчера като се върна и седна на гърнето и така седя на него до 21 часа,направоооо незнам.
Милата...
Ужасии сте преживели...
Дано никога повече не ви се случват и на никого да не се случват. То не да ти обелеят косите, ами не знам какво...
Често си мисля за вас и какво ти е с двамата в болницата... Нужни са ти страшно много сили и търпение, за да се справиш с всичко. Че и майка ти се разболяла... А децата по-добре ли са все пак? Ти даваш ли им някакви имуностимуланти? Моята приятелка, след като детето й изкара две пневмонии една след друга и беше със страшно паднал имунитет, се беше видяла в чудо от болести и антибиотици. Премина към хомеопатия и самият доктор й беше казал, че детето е с ужасно разбито здраве, още повече поразии са направили шепите антибиотици, които е изпило. Та ако твоите дечица боледуват често, както пишеш за беба и се налагат често АБ, защо не помислиш и за този вариант? Не те навивам за нищо, просто трябва да опиташ от всичко. Не се знае кое ще се окаже правилното решение при вас. Изпращам ти прегръдки и много много сили!

С Аничка се чухме, че направо ръцете ми се изпотиха като я прочетох... Дундла много ми е мъчно за вас.
Просто не искам да мисля какво е да си в болница, където и двете ти дечица са с пневмония.
Много силни прегръдки, дано, дано вече се махат тези болести!

Марти при баба си ли спи, че пишеш, че и за вечеря не сте заедно?
Аз напоследък нямам никакво време, а и сили за готвене, но когато готвя, наблягам на супите. Топчета, спаначена (или с някакво друго зеленище), телешко варено, картофено-морковена/тиквена крем супа. Идеята ми е хем да се топлим зимата, хем да ни влиза нещо течно в коремите. Правим и салати с основа марула или айсберг + разнообразявам другите добавки. Е, не винаги яде това, което направя и понякога за да има мир й давам тооолкова любимия й корнфлейс.
Пак е горе-долу полезен и има добър ефект върху акото.
Дали да не потърсиш съвет от лекар или дори от детски психолог как да преборите проблема? Че хич не е маловажен.

Ние пък си имаме неидващо ако. Като беше запечена преди десетина дни, седнала на гърнето, напъва и от другата стая чувам "оооффф хайде бе акоооо, тръгвайййй". Отивам при нея, ядосано ми заявява "мамо, акито не иска да тръгне" и обидено стана, вдигна си гащите и се фръцна нанякъде. 
и отивам при мъжа и му викам може ли да приказваш такива глупости на дъщеря си, а той ме пита кви глупости съм ѝ говорил и аз на Соня - кажи на баща си какво си имаш ма, а тя милата ми показва някакво си парченце от нещо и пак ми казва ми пиченце бе