АВГУСТИНЧЕ истинско бъди, в тема 32 се разпиши!

• 71 441
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Ние пак не сме на градина. Писна ми вече. Sad Снощи много я боля ухото. Миналата седмица на УНГ док видя някаква инфекция в едното уше и цяла седмица капем капки. Но явно се е влошило и днес пак ще ходим. Освен това най-накрая ще я заведа на хомеопата, на който отдавна се каня. Добре че съм почивка два дни, че да свърша малко важни неща...

Жули, интересуват се, инересуват се  Mr. Green Много, много отдавна започна да задава въпроси. Май в началото всичко тръгна от "мамо, а пък момчетата си имат пишки". Аз тази дума не я долюбвам и определено не я беше научила от вкъщи, но в детската е неизбежно да се научат всякакви такива думички. То пък и как да го нарекат по друг начин де... Но аз половите органи пред нея наричам универсално 'пиша' и още когато тя подхвана темата обясних разликите между момиченцата и момченцата. Известно време й беше много забавно да нахлува в банята докато баща й се къпе и да иска да го изучава. И дето викаш ти голямо криене падаше (пък и все още пада). Но не след дълго тя вече спря да обръща внимание. Също съм твърдо ЗА нещата да се казват както са, а не да се учат, при това грешно, от другате. Моите дорители до ден днешен мнооого се притесняват да говорят пред мен и сестра ми на разни теми. Винаги ми се е искало това да не е така.

Деси СТЗ, здравей! Вярно от години май вече не пишеш.  Crossing Arms Добре си се завърнала! Разкажи как е детенце.  Hug

# 136
  • Sofia
Панди, и ние сме така - два дни я боля корем, мина й и тъкмо днес да я пусна на ДГ, тя пък вчера ми вдигна Т. Цял ден беше с 38градуса и чак през нощта я свали. Ужас значи. Имам чувството, че никога няма да спре да боледува това дете.  Twisted Evil Де що има като вирус, тя всичко прихваща. Ама че лепка...

По повод темата, която сте захванали София все повтаря "Мамо, момченцата имат патки, а ние момиченцата имаме писи. " И като я попитам кой ти го каза това и тя "Ами лелите в детската градина."

Джули, ама това с папките много ме разсмя.  Joy Joy

Деси Стз, добре завърнала се отново!  Hug

Глупи, за яденето и аз като Пандичка наблягам повече на супите. На обяд задължително ядат супа. Правя различни, слагам в тях броколи, зелен фасул, карфиол, тиквички, тиква, картофи, грах, червено цвекло, пащърнак, като от всичко съм си замразила във фризера, винаги лук и морков, спанак, коприва, лапад. Изобщо добре съм си напълнила фризера и съм се подготвила. Към тях добавям заешко/телешко/пилешко/пуешко месо. Правя разбира се и любимата супа-топчета, разни крем супи и леща. Сгъстявам ги с булгур/елда/кус-кус/просо/киноа или овесени/ръжени/ечемичени/пшеничени ядки, фиде слагам много рядко. Вечеря ядат това, което сме приготвили за нас.

Сетих се да ви питам нещо - Колко често давате на децата си да ядат храни, които не са полезни за тях и които ние не одобряваме, като шоколади, вафли, царевични пръчици от типа Зайо байо, сухи пасти, разни видове бонбони и т.н.? София напоследък все по-често ми иска такива работи и аз кога отбивам нещата и успявам да й отвлека вниманието и да забрави, кога не, но все по-трудно устоявам. Особено като й носят хора разни лакомства.

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 13:41 от Hariela

# 137
  • София
Привет мами!

Първо да пожелая на Ани и на Веси лека бременност! Помахалото бебче ме накара да се усмихна силно  Hug

На болничките пожелавам, бързо и безлекарствено оправяне!

Ние вкъщи също отнесохме бая вируси последните месеци. Боби носи от градината, после бебата се разболява, после ние се гътаме. Баба им чак до болница с пневмония стигна, бая ме изплаши тя. В един момент отиваше до тоалетна и не можеше да стане...а тя с инсулти, синфаркти, абе луда работа. Добре, че я вдигнаха на крака докторите.

Малчовците и моите все подкашлят, подсмръкват. Ако ги водех на педиатъра им сигурно торба антибиотици щяха да изгълтат. Добре, че резервният им лекар много си я разбира работата. Преди беше във Вита, ама сега в тая новата клиника Сити нещо си започна и там пък едни цени от 60 лв за преглед имат... Но и двамата бяха с бронхиолит, девойката даже и спазъм си имаше и ги оправи без антибиотик. Е вентолин инхалации имаше (да е жив и здрав инхалатора) и един доста силен сироп, но стана. Аз направо не вярвах.

Иначе за температурите: 3 ръце за ваната от мен.
Другото, което действа безотказно са МАЛИНИ - каквото имате: компот, сок, замразени, на сладко. Напоследък купувам замразени, вадя една шепа, бутам ги в цедката и им пускам вода да се поизмият и ги оставям в цедката да се размразят над купичка. Вълшебни са просто. А гледам и кашлицата повлияват добре. Малката си ги харесва и вчера на 38.5 само тях искаше - айде после да не ги усещат и те нещата...

Иначе Ади зъбите с 40-ки ги вади обикновено и е имало моменти, в които и аз нурофен давам, ама хич не съм му фенка (бронхиолита след такова даване го изкара, като не ми удържаха нервите да я оставя с висока температура и нали все ми дудне майка ми на главата)
А панадол дори не съм купувала, че аз няколко пъти съм ви казвала, че с Фервекси съм се предозирала и сега съм алергична към парацетамола. А е лесно да се предозират тия лекарства, ама пустите компании все пари правят и колко неща ги пускат масови, въпреки че знаят че не е съвсем безопасно...пишат листовка дето никой не я поглежда.

И айде нещо весело да споделя, че то стана като оплакване моето.
Боби го питаме онзи ден: "тати хубав ли е?" и той вика: "Не, грозен е".
А мама хубава ли е и той пак: "не, грозна е".  И  в същото време идва един супер усмихнат и щастлив и вика: Мамо, обичам те!

А за момиченцата и момченцата, на бебка й е много любопитно да гледа батко си как пишка и като го види гол все иска да му дърпа атрибутите  Laughing
Иначе вкъщи шанс да си затвориш вратата на тоалетната много няма - все някой иска да ти прави компания от малките, та вече установих, че дори не правя опити да я затварям.  ooooh!

Хайде хубав ден от мен!
Отивам за чайче, че май и новия вирус няма да ме подмине...

# 138
  • Кърджали
Кати още не проявява интерес към разлики между момчета и момичета. Но тя и за много други неща не проявав интерес. Това роднински връзки /братовчедчето и ги е разнищило до девето коляно, тя няма такъв интерес/. Та така, и този момент ще дойде...
Хариела...За неполезните храни. Кати не е ограничавана в това отношение май. Аз в началото пробвах, ама баща и обича да и угажда. Не знам, от детството му идва някъде, не дава и дума да стане за забрани на каквото и да е за ядене. Нейната слабост са вафлите... Е, не яде сутрин, обед и вечер, но през ден - два изяжда по една вафличка. Сестра ми и е изпратила една голяма торба желиарни бонбонки и сега е заета тях да унищожава...
Аз се опитвам да се разболея. Два - три дена кашлям зверски, от снощи ме парят жестоко очите..... Опитвам се да оправям, да видим кога. И Кати тази сутрин реши да кашля .... Няколко дена пробвахме едни капки от Германия /принципно за инхалатор, но лекаря там обяснил на сетра ми че може да се капнат някъде просто около детето/, и почти беше спряла да кашля. Снощи реших да не ги ползвам, че уж беше добре и пак почна да кашля.
Няма ли да се свърши този сезон на болести, да му се не види... Де що има вируси ги хвана дете...

# 139
  • София
Силви, отдавна не си писала.   Hug
Деси, ти също. Не чети толкоз, пиши повече. И мен ту ме има ту ме нема, май гледам повече да дудна отколкото да чета.

Хариелка, ти си страшна. Какви супи, леле мале, браво на теб.

Ивайла обожава пилешка супа, с друга май рядко може да я спечелиш - от супите. Баща ми често и носи, измуйва по 2 купи на вечеря. Калоян вечер въобще не яде, голяма е гъга, май щото повече иска да щъка.
Забранени храни повече Стоян купува на Калоян след градина, но той Калоян повече иска отколкото яде. Иначе аз все му буча да спре да купува всеки ден, но кой да чуе. После се чудя що не вечеря.
Иначе тя в раницата за училище има мандарини, банан, моркови, но и бисквити, че от много плодове да не и стърже. Пари за лавка даваме рядко, основно за чай. Имат стол с разнообразна храна, твърди, че яде, яде ли един Господ знае.

Мен са ми много странни родителите дето си крият голотиите от децата, но всеки пък си има своите разбирания. То сигурно затова и никой не се впечатлява у нас на темата.

За неразбирането на думи отиваме на ДГ с Калоян и той ми вика - Мамо приличаш на пацета ли, нещо такова каза. Аз го питам какво - на прасета ли? А то било на принцеса.

А онзи ден на леля ми беше казал - след като станали и двамата от сън , че прилича на идиот. Кой знае какво е чул и видял.

# 140
Янче, все се каня да те питам как е Анди с художествената гимнастика?
Белослава вече ми проглуши ушите с този балет и гимнастика, но аз повече се замислям за плуване Thinking.

# 141
Здравейте мимичета Simple Smile
Не свършват тия болести и това си е.

Джули аз обожавам да готвя, дори онзи ден в 11 и 30 кюфтета си пекох, просто сега Марти го гледат свекъра и свекървата. И на закуска, на обяд и на вечеря ядем там, защото и дума не може да стане да си се приберем да ядем у дома защото "аз съм била уморена" без да ме пита... все тая.
Сега ни смениха работното време и съм до 5 и 30 та ще ходя аз да го прибирам и после ще си готвим и хапваме. За супите и на мен ми харесва идеята, но да са разнообразни, телешко, спанак, коприва, леща, а тя само супа топчета и дай да прави. Ама на свекървата дума не мога да и кажа.. камо ли да и се меся какво да дава за хранене. Марти започна да се запича и да ака веднъж на 3 дни и много се ядосвам и хванали тя и мъжа ми да се карат на мен защо не бил акал, как било много лошо.. ми 3 дни той беше при нея и при нея яде, ми да му даде нещо бе .. на 4 тия ден си останах у дома и да видиш как в 11 вече беше готов.

Луда работа са тия бабички ..

Джули не мога още да излезна болнични, защото няма мкой да ме замества още, а и така щеми бърка парите. Ще видя другата седмица ми идва заместничката и какво ще се договря със шефката. Живи и здрави.

Хариелка, ти направо ми скри шапката с тези гозби Simple Smile) аз за Марти отделно не готвя, защото той винаги иска да яде това което и ние хапваме, но винаги гледам да разнообразявам нещата. Обожава салата от айсберг, доматки, спанак и рукола. Омита ги за секунди. За моя голяма радост успях да го науча да яде салати. Малко с плодовете се дърпа, но като си остана у дома и това ще стане.

Силви, радвам се че писа, че напоследъки във фейсбука не съм виждала нови неща за вас Simple Smile

Ние като сме голи гледаме да го правим в другите стаи, като се влиза в банята се заключваме, но аз не се притеснявам да пишкам пред Марти, той не ме е питал нищо досега. Само един път ми вика искам да пипам бемките, т,е за гърдите ми, бемки били Simple Smile)
Какво правят в детската градина почти не разказва, но аз си го обяснявам на това че той не е свикнал и като си е у дома не иска да се говори за там.

За забранените храни, аз го пазя мъжа ми също се опитва да го пази, но той по често му взима бонбони. Лошото е че мъжа ми много обича сладко и уж го крие, ама марти е като херлок холмс и като го добара става страшно. По трудно ни е да контролираме бабите, свекърва ми 100 пъти и казах да не му взимат киндер шоколади, те пак вчера му взели и той изял цялата кутия, не ме питайте после кога и колко вечеря. Аз съм против, до колкото можем да ги опазим.

Да се похваля за последно, обадиха ми се че ми е готова новата кухня и направо летя от щастие, сега малко зор, докато махнем старата, нооо после ще се скъсам да готвя Simple Smile) )

Хайде поздрави на всички и оздравявайте бързо

# 142
Хариелка, ама ти готвиш отделно за децата и отделно за вас ли?  Shocked Малеее, как имаш толкова мерак и сили, не знам. А защо? Нали Лизи вече е на около годинка и половина и може да яде и храна за големи, е предполагам стига да е на по-малки парченца... А самите деца не искат ли от вашите манджи?  newsm78 И така не рискуваш ли да станат капризни откъм храна, да свикнат да им готвиш отделно и определени неща? Знам ли, разсъждавам си.  newsm78 Относно не толкова полезните храни. Не сме крайни в ограниченията, от време на време даваме примерно бисквитка-две Орео/Белвита, бонбончета Милкинис, парченце шоколад. Чипсове и Зайо байо не. Най-много лятото когато някое дете я почерпи... Ние самите гледаме да не ядем такива неща пред нея или пък да не са на видно и достъпно за нея място. Нещата са по-хлабави, когато е при моите родители, но вече малко или много се примирих, а и вече не е чак толкова зле положението.

Сънчо, то и аз не бях много 'за' да се крием, но мъжо е малко по-срамежлив. Дето пише и Силви, трудна работа да останеш сам където и да е и винаги този, който е в 00 си има компания  Grinning но мъжо пак слага една ръка пред атрибутите като я види/къпе. Много са ми смешни. Ама чудя се ако имаме момче дали в определен момент няма и аз да започна да се притеснявам да ме гледа гола...  newsm78

Силви, радвам се, че се разписа и мерси за похвалите във фейса за колажа.  Hug Горе-долу го натаманих. Ти взе ли изпитите? И Анди така искаше да дърпа на тати си пишата в началото, беше адски смешно да ги гледаш тя как се киска, а той как се срамува и се опитва (неусешно) да се поприкрие.  Joy Но сега вече, както казах, свикна и не й прави впечатление.

Друго за което се сещам е, че Анди има афинитет към моите гърди.  Mr. Green Всеки път като ме види гола иска да ги целува с думите "много ти обичкам цицките, защото от там съм пила мляко, когато съм била бебе"... Направо няма отърване.  ooooh! Joy

Шайче, Анди МНОГО се кефи на гимнастиката.  Heart Eyes Ходи 2 пъти в седмицата с голям кеф. Попаднахме на страхотна преподавателка, което е страшно важно! За Коледа имаха "представление", учудих се туй мое дете на тази възраст и за толкова кратко време колко е научило, как изпълнява, че и сравнително в синхрон...  Heart Eyes За балет и аз много мислех, но самите гимнастички не ме съветват.  Било още по-натоварващо от гимнастиката, най-вече заради това нон-стоп ходене и подксачане на пръсти. А и много от гимнастическите неща са взето от балета, та май и той няма да ни избяга.

# 143
Вредните неща за ядене не са забранени при нас и може би за това Белослава много не се впечатлява от тях. Винаги в магазина иска да купувам нещо и за нея, но се съгласява да е млечен десерт или нещо подобно. Не, че те са много полезни. Иначе яде бисквити, но купувам пълнозърнести или с овесени ядки. Аз ям много странни шоколади- с мента, с портокал, натурални и тя много бързо изгуби интерес към тях.

Янче, напролет може и да се пробвам да я запиша. Не знам как ще го съчетаем и с плуването. Мен ме спира това да не се запали прекалено, защото въпреки, че на килограми е много слаба ( 13,5 кг), на вид си е пухкава и изобщо като анатомична конструкция не е за гимнастика. От друга страна е с толкова развито равновесие, че по 5 минути може да стои във везна , прави пълен шпагат без някой изобщо да й го е показвал.

# 144
  • София
Четох, четох, та да видим какво съм запиомнила Simple Smile Пък и Сънчо ме разсмя с нейното" гледам повече да дудна отколкото да чета" Simple Smile
Янче, супер, че на Анди и харесва на гимнаситиката. И за мен е по-добрия ваниант от балета.
dyndla не се е разписвала ското как са. Ще ги изписват ли от болницата?

За акането имаме обратния момент, но не се оплаквам. Ака по 2-3 пъти на ден и то защото няма търпение да седне и да се изака наведнъж и да се застои, а след малко се усеща, че има и още  Laughing

Hariela, на твоя въпрос колко често. Ами май всеки ден даваме по нещо, което смятам, че може да мине и без него, но рядко устискваме. Шоколади, вафли, Зайо Байо, купени сокчета и подобни не давам. Обаче бонбони си похапва. Има разни за смучене, сега откриха един руски магазин до нас и от там взимаме, като нашите едновремешните са и поне са без оцветители, белички са. Иначе взимаме Царевин от диетичните рафтове, това е от рода на Зайо Байо, но е без оцветители и овкусители. Но не мога да го удържа съвсем на домашни неща. Правя много често освен готвеното и закуската и кекс или торта или сладки, плодове давам, ядки. Като цяло знае в магазина какво му е позволено и какво не, но понякога се поддавам на исканията му. А и пак от този руски магазин една сладка извара има, е по едно време всеки ден по 1 си искаше.

За разликата момчета/момичета сме доста напред с материала  Laughing Не се крием, аз нямам и възможност понеже сама си го гледам предимно и съм свикнала винаги на отворена врата за да го чувам къде е и какво прави, това ми  е останало то както беше бебе и не мога да се пречупя и сега да я затварям като влеза и няма никой друг вкъщи. Та в определени дни от месеца ме е питал какво става и съм му обяснявала, че на жените така им се случва. Един ден госпожата вика "Тедо искаш ли майка ти и баща ти да ти купят едно бебе от пазара" и той човека си и обясни, че бебетата се раждат  Joy Ама той го знае това в детайли даже, защото знаеше за дупчицата на мама и за бебето че е в корема и му обясних, че бебето като нарастне и се ражда и той пита как. Ами как, така слиза надолу и излиза през дупчицата. И той продължава ама как, искам да видя и настоява. Ами като държиш му пуснах едно клипче продбрано естествено раждане, доста бързичко и без викове и много кръвища, снимано някъде в чужбина. 3 пъти, 3 пъти го гледа, и всеки път като излизаше главата на бебето и той се надгаше да погледне по-така  Joy Накрая аз не издържах и казах, аз повече това не мога да го гледам. Но за съжаление загубих линка, иначе наистина доста адекватно видео за любопитни дечица беше. Един ден ме пита "А кой прави бебетата", казах му, че татковците. Сега чакам скоро да ме пиопита и как и вече за това не съм сигурна, че трябва да му отговоря истината. За другото както и да е, но това мисля, че вече не е за неговата възраст. Знам ли  newsm78 Какво да му кажа всъщност?

# 145
  • Sofia
Панди, ами не, готвя само за децата. Нашето ядене го готви мъжо. Аз само от време на време, но много рядко. Иначе правя разни домашни сладки, банички, кексове, мъфинки и т.н. А децата нали писах, че вечер ядат от нашата храна. Само на обяд си ядат супите, които са приготвени за тях, защото ние с мъжо рядко си готвим супи, а пък държа те да ядат течна храна. На мене самата рядко ми се прияжда супа, виж на мъжо по-често му се случва. Той обича сутрин да закусва със супа.  Simple Smile А когато готвя пилешка супа или супа топчета, ги правя в по-големи количества, за да има и за нас. Но другите супи децата си ги ядат. Аз на обяд хапвам от крак, на плота, така съм свикнала и то по-скоро сухи неща. Мъжо само събота и неделя се храни на обяд, иначе нали е на работа. Та така... Всички заедно сме на масата само вечер и затова тогава ядем едно и също. А Лизи вече е голяма, всичко си яде. Даже научи неполезните храни по-рано от сестра й, от самата нея за мое огромно съжаление.
И много се учудвам, като кажете, че децата ви не обичат сладките неща или Зайо байо примерно. Аз не съм ги сложила под ключ, за да не стане "забраненият плод е най-сладък", но точно така се получава на практика, влекат си я София и това е. И аз ограничавам, колкото мога, ама до 3 годинки, като не знаеше кое какво е, ми беше по-лесно.

# 146
Здравейте!
Ние ходим на градинка от няколко месеца, говорим страшно много и въпросите не спират за всичко, което види. Бяхме болнички 2 седмици, но вече сме добре!
За забранените храни - ядем всичко, просто гледам да не му давам често.

# 147
  • София
Януш, така си е, хората са различни, аз затова и написах, че всеки си има своите разбирания (туй за голотията).

Ра_Ив, направо изби рибата с тоя клип за раждане. Помня, че като малка и на мен това ми беше много интересно. Бебе на нулева възраст ми беше настолната книжка, много я обичах.
Берьозка ли е магазина? Те навсякъде са ги пръкнали из София поне, имало интересни неща.
За дудненето - то аз чета, но не винаги пиша на всеки по нещо.
Ако намериш клипа - да дадеш!

Като каза как ставали бебетата, на един приятел синът му точно това го попитал, но вече към 8-9 години примерно. Та след дългите обяснения на Ники Мишо казал: Татее, това ми прилича на голямо копане...

# 148
  • София
Здр. мамчета. Тука съм, чета ВИ редовно, но нямам настроение за писане. Изписаха ни от болницата, защото отделението е пълно с болни деца. Моите били здрави, но не били за изписване според докторите, но поради причината, че има мн. блони деца в отделението трябвало да си ходим. Пък и мойте сладури не мога да ги затворя в стаята т.е. те не искат да стоят мирно и все щъкат по-коридорите. Това било опасно за тях, че щели да се заразят отново.
И така първата вечер премина просто страшно Алекс не спря да кашля. А в болницата два три дена преди да ни изпишат не съм го чула да кашля. Пак е с температура и на вс. отгоре си лепна някакъв вирус с разтройство и повръщане. Та вече  ни изпращат за инфекциозна болница, но аз се дърпам. Ще го пробваме  още един ден и ако не му мине ще ходим и там. "Да опознаем всички болници в София"
Беба е добре почти спря да  кашля, но пък няма глас.
Мамчето и тя уж малко по-добре, но лошото е че си трябва постоянно човек да има при нея. Аз обаче не мога да  и обърна толкова внимание с тия болни деца. Cry Cry

Hariela- признавам те страхотна си. Така да готвиш на дечица. Браво.

Гледем, че пишете за забранените храни. Аз също съм против тях, но от престоя ми в болницата съм позволила да ядат каквото и да е само да хапнат нещо. Там не искаха да ядат нищо. Баща им идваше всеки обед да ги храни т.е. ядяха само един път на ден. И за това там позволявах да им купува зрънчовци и такива неща само и само да хапнат нещо. Ефект почти никакъв. Баткото вече прилича на тия от "концлагерите", особено след последните му перипети. Та в момента съм съгласна всичко да ядат само да покажат, че имат апетит.

Глупи - браво за кухнята и аз така съм се зарекла, че като влезна в новата си кухня няма да спра да готвя.
Леле колко дълго стана. Извинявам се. Simple Smile Simple Smile

# 149
Айде и ние сме болни. Дани ми го върнаха във вторник от градината (след два дена на градина) болен, с кашлица и сополи. Аман вече, предните два дена бяха много зле, Томи даже повръща веднъж, Дани с малко Т., но най-гадна е кашлицата. Наложи се да им взема сироп за кашлица, който едвам ги накарах да пият.

За готвенето, аз за обяд им правя нещо средно между яхния и супа, тоест сварявам различни зеленчуци и малко го сгъстявам, да не е съвсем течно. Много обичат спанак с ориз и пилешко, броколи с картофи и пуешко, зелен боб с картофи и пиле, супа от тиква, морков и картоф. Още: карфиол с броколи, грах и елда; пиле с ориз; пилешка супа; кайма с доматен сос, броколи, спагети и морков; макарони с пилешко месо, царевица, грах и чушка. Ей такива неща им готвя. В повечето случаи го мачкам на пюре, защото Томи е много злояд и като е  пщре яде повече и по-бързо. Иначе сдъвква 5 хапки и изгубва интерес. А Дани като види естествено и той иска пиенце... За вечеря ядат от нашето ядене.

Диндла, направо ужас. Дано се свършва вече тази мъка.

За забранениете неща, Хари, и ние сме така, Томи ги научи много по-рано от Дани, но няма как, покрай баткото така става. Иначе гледам да не им давам много, много. Томи няма и особен итерес към сладкото, от време на време си взима някоя бисквита, но като цяло не е от лакомите. Звънчо тука няма, така че не давам. Шоколади не давам, ако давам сладко то е: бисквити, Киндер бишкота или как там й се вика (бишкоти с крем по средата), Корни (не го ядат много, но отбивам номера с него  hahaha hahaha), бишкоти обикновени, рядко нещо с шоколад.
Освен за сладкостите, Томи се научи и доста по-рано да гледа телевизия, което не ми допада особено, но няма как, на баткото пускам да гледа от време на време и той сяда веднага и той, няма как. Пък и това е единствения начин  да го нахраня - пред телевизора.

За момчета/момичета, Дани не е от любопитните, знае какво има, но не го интересува особено разликата. Ние не се крием, аз съм свикнала да ходя гола из къщи, все още не ми прави впечатление, ама той Томи още си ми виси постоянно по гърдите  Joy

Глупи, честита кухня.  bouquet С кеф да си я ползваш.
Ра_ив много смешно това с клипчето.

Общи условия

Активация на акаунт