Първо, започнахме АБ и мазането с Бактробан. Според док от ИСУЛ със сигурност имало бактерии, които трябва да бъдат изчистени. Как така без да вземе секрет, не знам, но както и да е... С инфекция сме в лявото ухо. Има много секрет, който трябва да бъде изчистен, но сега не може, тъй като е инфектирано. Да сме спрели Анди от градина за един месец, в който напълно да се стабилизира и ... да й направим операция на третата сливица. Като го чух, ми се насълзиха очите, тъй като знам аз и моята клета майчица през какво сме преминали заради моите сливични Илиади и Одисеи. Та има голяма вероятност Анди да ми е наследила състоянието...
Още на следващия ден беж при друг (доста препоръчван за деца) доктор. Еми диагнозата се потвърди. Жената (има страхотен подход към децата) каза, че не от най-тежките случаи, не е спешно и че бихме могли да изчакаме още няколко месеца дали няма да се свие от самосебе си. НО все пак препоръчва да се махне, защото детето много се мъчи. Диша само през устата, съответно тя постоянно съхне, много хърка, говори носово, ето че и в ушите започна да я удря. То никога няма гаранция дали няма да се появи отново, но вторият док смята, че щом детето до момента не е боледувало често, има по-голяма вероятност сливицата да не се появи отново... Сега имаме 2 месеца (докато отмине вирусният период) да го мислим. Междувременно я заведох и при друг хомеопат. Отношението отново бизнес, бизнес и само бизнес , но както и да е, няма да коментирам. Назначи ни някакво двумесечно лечение-схема и ще видим... Иначе вторият докторк каза, че първият е прекалил с медикаментите, че няма такова нещо като нон-стоп даване на противоалергични препарати, че това не решава проблема, след изпиването на АБ да спрем всичо... Според нея също нямало смисъл да я спираме от градина, каза и че АБ, който започнахме да пием, бил ненужен... Колкото и това да ми звучи добре като докторски манталитет, все пак не знам кое в случая е най-добро и правилно... Все пак 10 дни поддържаше Т+имаше ушна инфекция, пробвахме (твърде дълго) да й мине от самосебе си без АБ. Е, не стана. Освен това от една страна може пък и да е по-добре да я спрем от градина, ако ще я оперираме. Но от друга страна не ми се иска да свикне да е в стрерилна атмосфера. После като се върне на градина няма ли да хваща по-лесно всичко живо??

Офффф. Тотална обърквация.
, вярно сме на един хал. Ти къде води малката? А с аудиограмата се изследва слухът ли? От Тонзилотрена нямаше ли ниакакъв ефект? А този Цинабсин не може ли да се проема заедн с Тонзилотрен за по-добър ефект или е противопоказно? Него не са ни изписвали. Веднъж само са ни изписвали Тонзилотрен, но го пи много кратко, учудвам се, че повече не ни го изписаха, което ми се струва странно. Чудя се дали да не го взема сега на своя глава. Така или иначе е хомеопатично и не би трябвало да навреди...
Наистина да са ни живи и здрави дечицата.
Новата ни темичка тръгна зле,дано скоро да се преобърне и да се разпишем с хубави неща