Първо, започнахме АБ и мазането с Бактробан. Според док от ИСУЛ със сигурност имало бактерии, които трябва да бъдат изчистени. Как така без да вземе секрет, не знам, но както и да е... С инфекция сме в лявото ухо. Има много секрет, който трябва да бъде изчистен, но сега не може, тъй като е инфектирано. Да сме спрели Анди от градина за един месец, в който напълно да се стабилизира и ... да й направим операция на третата сливица. Като го чух, ми се насълзиха очите, тъй като знам аз и моята клета майчица през какво сме преминали заради моите сливични Илиади и Одисеи. Та има голяма вероятност Анди да ми е наследила състоянието...

Иначе вторият докторк каза, че първият е прекалил с медикаментите, че няма такова нещо като нон-стоп даване на противоалергични препарати, че това не решава проблема, след изпиването на АБ да спрем всичо... Според нея също нямало смисъл да я спираме от градина, каза и че АБ, който започнахме да пием, бил ненужен... Колкото и това да ми звучи добре като докторски манталитет, все пак не знам кое в случая е най-добро и правилно... Все пак 10 дни поддържаше Т+имаше ушна инфекция, пробвахме (твърде дълго) да й мине от самосебе си без АБ. Е, не стана. Освен това от една страна може пък и да е по-добре да я спрем от градина, ако ще я оперираме. Но от друга страна не ми се иска да свикне да е в стрерилна атмосфера. После като се върне на градина няма ли да хваща по-лесно всичко живо??

Офффф. Тотална обърквация.