На ден по сто пъти влизам, ама няма какво да пиша. Нищо ново при нас. Жега та жега, Кати се радва, че басейнчето / подаръка ни от миналогодишните подаръци

Пожелавам на всички леко да мине горещото лято и най-вече леко да е раждането 
И аз съм привърженик на детските празници на открито. Хем по забавно, хем по икономично 
) И на мен ми се иска да заведа Марти да се повози на метрото, но сега с този корем изобщо не ми се слиза под земята
) И ние преди все задна хрема имахме, откакто го спряхме от детска нямаме грижи. Даже последният път ги изчистихме само със физиологичен разтвор и сребърна вода.
)) Ние сега сме малко в София, на вилата и ми е доста спокойно. Само да не беше толкова топло, ама ще оцелеем. Хубаво е, че се разписаха доста мами които одавна ги нямаше
)
А ти нормално ли ще раждаш? Може ли на лични да ми пишеш ако знаеш каква е цената на секциото там? И защо не можеш да си избереш лекар, който да те изражда? 

.
Незнам дали е период,защото се надпреварват в градината да говорят или е от стреса в градината и онази госпожа,но незнам как да подходя.Казвам му да говори бавно и,че аз го слушам ама се притеснявам .Да се консултирам ли с логопед или да изчакам.Иначе говори много и правилно,ама...
Деси много обича да получава подаръци, а когато е адресирано само за нея ще се зарадва много 

А на госпожите в детската градина като им казах в началото, че една седмица Деси няма да е на градина, те ми препоръчаха да я държа колкото мога повече в почивка, че били сборни групи и на Деси изобщо нямало да й хареса
просто детето от бързане да си сподели емоциите и да се надпреварва с другите да говори, и да бъде чуто , се получава така.