Извинявам се,че не пиша...следя ви,стискам палци на бременните мамчета
и ви пожелавам весело и изпълнено с емоции лято
и ви пожелавам весело и изпълнено с емоции лято

Такива хора, като твоя мъж рядко се срещат, чак пък нова дреха да не иска да облича...
Лека полека ще се отпусне детето, ще намери своите съмишленици в игрите. Моят племенник беше доста свито дете по природа, малко залепен за полата на майка си, дето се вика, трудно завързваше запознанства и се отпускаше пред непознати, имаше и доста страхове. От известно време сестра ми го води на психолог, всяка последна неделя те двамата с мъжа й имат среща с този психолог, без детето, говорят си за него и за самите тях, за нещата от живота им. Сестра ми казва че намира голяма промяна в Марти към добро, станал е по-отпуснат, по-уверен в себе си, по-лесно е започнал да завързва контакт с хората. Аз нямам наблюдения, защото не се виждаме толкова често, колкото на мене би ми се искало или просто, когато е с нас, той си е същия, нали ни познава и затова не мога да направя разлика.
А мъжа ми, той е тежък случай, аз съм го признала. Сакън, новото нещо ще го изяде. Като бяхме в Германия например, му бях взела две - три тениски /такива каквито би трябвало да ги хареса/, видя ги, каза много са хубави и до там. Наскоро, сигурно преди седмица - две започна да ги облича, и то защото нямаше какво друго да сложи. И задължително се измрънка - ама ми е тясна, ама ми е широка, ама не знам си какво. Не го и слушам вече, той ако не измрънка като има нещо ново няма да е той просто 
и скоро да ти увеличат и заплатата
Диша все по-чисто. Много играе и се забавлява с деца, говори като латерна и вече всеки ден ми казва колко много ме обича. Последните няколко дни седя и си мисля,боже как съм живяла без Марти преди това. Просто няма по приказно нещо от детето 

При вас как е положението?

Изтра си детето съвсем спокойно процедурата. Иначе нищо друго интересно... Леко почва да се вълнува че идва рождения и ден. Поръчала си е кукла / сигурно стотната поред
Сънчо, и на мен Кърджали много ми харесва и също срещнах много мили хора! Дали и ние не бяхме отседнали в х-л Перперикон?
А на едно жестоко заведение 5 възрастни се наядохме и пихме като казаци петима възрастни за 50 лв. Тук у Софето нЕма такива цени! Пак ми се ходи...