Славенка, честита работа на теб, толкова дълго чакана. Пожелавам ти да е доходоносна и приятна за вършене!

Ние тия дни ще си имаме рожденичка малка и сладка на цели 2 ставаща, та малко приготовления имам. Голяма непослушанка е станала - ей сега търчах пак да накисвам дрехи, че набарала на брат си един маркер за бяла дъска и си нарисувала целия клин в черно, барабар с чорапите и одеалото на дивана и то докачило... Дано се изперат, че това и беше от хубавите клинчета.
Онзи ден докопало момичето едни шоколадови бонбони и се скрила под масата и аз се чудя защо е толкова тихичка, а тя си ги разопаковала и си бели хартийките и си прихапва сладко-сладко. Всички бонбони ги изселих в най-високия шкаф.
Я да питам мамите с дечица на държавна градина. Мият ли им ръцете преди, след ядене и най-вече след тоалетна, че нещо тия дни много им се нервя на нашите. А Боби като го питам и направо ми вика, ааа ми ръцете не сме си ги мили днес.
Да са живи и здрави и бебе и мама и баткото и таткото

/
Домошар4е си е мили4кият, да видим докога ще го държи това. Преди седмица покрай друга тема, тръгнах да му обяснявам как като порасне ще му надебелее гласа, как ще отиде някъде да у4и, да работи, как ще живее отделно от нас и ще си има приятелка и той, горкият, бе готов да се разпла4е : "Ама аз искам тук да си живея...". Къде тръгнах да му разпрявам такива неща...