И за това си мерим с живачен или галваничен,така май беше новия вид. Но си е мъка да седи мирно няколко минутки или пък нощем,като спи изтощена от Т.
.
.
Много дни тази висока Т...
И аз съм за топлата вана, която ти е обяснила Шайн. Ние само така действаме. И му слагай мокри чорапки на краката, китките. Аз слагам и на челото, но хич не го търпи София.
. Честита ти бременност и тук, да е лека и безпроблемна, с здраво бебенце на края!
). Май един и същи вирус мъчи дечицата ни.
Чудя се да я заведа ли утре при личната или да чакам до четвъртък, когато така или иначе имаме час при УНГ? 
Вярно много дълго поддържа тази висока Т.
Кажи дали сте пробвали метода с топлата вана, за който пишат момичетата. Не го бях чувала и аз също бих го пробвала... А ТИ как я караш? Как издържаш?
Трябва много да почиваш. Знам, че с болно дете няма как това да се случи, защото сърцето ти се къса и искаш постоянно да си край него. Но опитвай поне по мъничко да дремваш в друга стая, докато таткото стои с Алекс. Притеснявам се и за теб! 
Според нашия лекар (в Исул) увеличените сливици при повечето деца са на алергична основа и доста често с растежа нещата се нормализират. Склонна съм да му се доверя, тъй като аз съм живото доказателство за упорита трета сливица в следствие на множество алергии. За съжаление обаче, причината се разбра твърде късно. След рязане два пъти на 6 и 8 г, сливицата рецидивира отново в тийнейджърска възраст, само че в мутантска форма. Цялото ми гърло беше осеяно в сливични "гроздове". Тогава лекуващият ми лекар (който и до днес ме види, ме помни) каза, че в практиката му, аз съм вторият такъв случай, който вижда. Последствията при мен бяха много тежки. Болна нон стоп, по 2 месеца с тежки хреми и кашлици, ходила съм по нощите да ми отпушват носа с едни железа, след поставяне на местна упойка... Докато накрая, при последната операция когато бях на 17, един лекар в ИСУЛ попита родители ми "вие това дете тестували ли сте го за алергии?" И естествено отговорът беше "не", защото в онези години почти никой не говореше за алергии. Лекарят беше убеден, че моята трета сливица е изцяло на алергична основа. И когато покойният др Мустаков-баща ме тестува, познай - бях алергична към поне 50% от алергените. След лечение чрез инжектиране на алергени в продължение на година и половина, станах нов човек. Започнах да боледувам веднъж годишно (зимата) и вече без тежки хреми и кашлици. Това, което се промени оттогава е, че алергиите станаха известни като "болестта на 21-ви век" и лекарите много по-често се сещат за тях като причина за дадено състояние. Та за това съм склонна да вярвам, че противоалергични препарати са по-добрият вариант за потискане на състоянието, отколкото "лечението на парче" с различни хапчета за гърло, капки и АБ, които само облекчават проблема временно. Просто се притеснявам дали наистина препаратите, които ни изписва са толкова изчистени и подходящи за дълъг прием, колкото казва.
Та да, наистина трябва да заведа Анди при една хомеопатичка, която много ми препоръчаха, евентуално да правим паралелно "овладяване" на тези сливици.
И то доста висока 

Тази нощ имахме голям напредък- най-високата температура беше 39.2, което ми се видя направо нищо. Доста по-добре е детето, сега спи, защото поредна нощ кашля и не може да спи, сега явно наваксва. Не стигнахме до ваната, явно организмът събра сили да се бори сам най-после. Много благодаря за подкрепата!
Иска ми се вече да е късна пролет и да са свършили вирусите! Много изтощително и неприятно.... А аз не мога да се отделя много от детето, то нощем се буди и ни търси, става адски неспокоен,ако ни няма и двамата и душата ми се къса. Даже снощи бълнуваше как не иска в болница и ни стискаше за ръцете, така само заспиваше, уверен, че си е вкъщи, с нас.