Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 443
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Престраших се и аз Simple Smile  Пуснах снимки за предизвикателството- то не че стана много по темата, по-скоро е интерпретация на тема много очна линия и червено червило  Embarassed

# 91
Престраших се и аз Simple Smile  Пуснах снимки за предизвикателството- то не че стана много по темата, по-скоро е интерпретация на тема много очна линия и червено червило  Embarassed

Споко и моето ще е интерпретация, няма да е класически пин-ъп  Wink Но то това е идеята на предизвикатествата  Peace

# 92
Иве, рролетните метеорите блестят достатъчно. Повече от нормалните, но несравнимо по-малко от златната пудра на Шанел. Нямам драконовите, за да сравня с тях. При мен се получава едно много приятно розово-прасковено сияние с разпръснати леко забележими бляскави частици. За моята кожа този ефект ми харесва много. Направо съм очарована. Сутринта ги сложих, още се забелязват.

За сроковете: и аз прахообразни продукти не им гледам толкова с ока, повечето течни така или иначе се скапват, та ги хвърлям. Бяла козчетика не изплозвам след изтичане срока на годност, задължително.

Ух, сега ми вкарахте мухата с тия ружове. Принципно не харесвам подобни продукти, но сега решх, че трябва да си взема... Да видим какъв обаче. Чета за розовия диамант на Диор, гледам и на Мак, хвърлила съм око и на един лимитиран на Живанши... Да видим какво ще се случи. Трябва ми някой дискретно розов, че съм с много светла кожа и лесно би ми се получило петно.

# 93
  • в 1001-та нощ
ах, Дами  Rolling Eyes Embarassed сега пък класически пин ъп  Rolling Eyes нали точно за  вариации говорехме  Rolling Eyes

и аз съм с вариации и комбинации и може и тото да си пусна  Flutter

# 94
mima_r, ти тук ни скри шапката с двата грима, които показа, сигурна съм, че и този за предизвикателството се е получил!

Така като ви чета всички ще сте с ваши си интерпретации, аз ще съм различна  Laughing с опита си за класически пин-ъп, ако не забравя да го изпратя.

tamar, намерих я и мнооого ми харесва   bouquet, утре ако имам настроение съм си набелязала един малко по-различен  грим да го пробвам.

Епона, в миналата тема забравих да напиша, че и твоят последен грим много ми хареса, май цветовете не бяха точно в твоя стил, но и така ти отива.

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 16:47 от Le Soleil*

# 95
Le Soleil,мерси. Аз много време все в сиво/черно се гримирах. Сега откривам и преоткривам розовото, синьото, лилавото, нюда и т.н. Трудно се възприемам, но ми е мерак да рробвам нови неща и започват да ми харесват новите цветове.

Ах, тя нашата отчетна за никъде не е вече, никой почти не пише в нея. Видях те в групата в ФБ и се сетих.  Hug

# 96
Самсара, защо не опиташ вечер преди лягане да ги мажеш с най-обикновено масло /за готвене/?
По добре с мед, супер ефикасно  Peace

Ще пробвам задължително  Hug Но моите устни са си така от години, направо вяра нямам, че могат да се оправят.

Le Soleil* - какви очи имаш  Heart Eyes- Жаки е права, кой ти гледа грима при такива очи !

И аз като IL луднах сега на тема ружове - само това гледам и въпреки,че намерих на-прекрасния, искам още  Crazy - освен спиралата, сега и без руж не излизам  Flutter

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 19:24 от Самсара

# 97
  • Варна
В предната тема мярнах идея за комбиниране с Epatant. Много ми харесват тези сенки, но съм ги слагала само веднъж точно поради причината, че не знам с какво да ги комбинирам. Може ли да постнете снимка с грим, в който е използван този цвят?  Simple Smile

# 98
  • София/Горна Оряховица
Ама това е толкова благодатен цвят, с какво ли не ще си ходи.
Златно, лилаво, сливово, зелено, дори жълто или синьо, ако си по-смела.

Влюбена съм в него и illusoire  Heart Eyes .

# 99
В предната тема мярнах идея за комбиниране с Epatant. Много ми харесват тези сенки, но съм ги слагала само веднъж точно поради причината, че не знам с какво да ги комбинирам. Може ли да постнете снимка с грим, в който е използван този цвят?  Simple Smile

Има разни клипчета в youtube, ако искаш ги прегледай
това ми хареса http://www.youtube.com/watch?v=3Ik6HaLpTPw

ето още, но не съм ги гледала http://www.youtube.com/results?search_query=Chanel+Illusion+D%C3 … 1ac.2.PS2ITnTxWEM

# 100
  • Варна
Ама това е толкова благодатен цвят, с какво ли не ще си ходи.
Златно, лилаво, сливово, зелено, дори жълто или синьо, ако си по-смела.

Влюбена съм в него и illusoire  Heart Eyes .
Аз точно тези двата имам от този вид. Всъщност онова, което ме притеснява е дали може да се комбинират сенки от различен тип - мазни /както е в случая/ с прахообразни и матови. Няма ли да стои кофти? Питам ви защото нямам грам време за експерименти и проби Sad
Благодаря ти Le Soleil* , ще ги прегледам Simple Smile

# 101
  • София/Горна Оряховица
Аз ги нямам, въпреки че много бих искала, но по мой спомени някой беше споменавал, че даже и ги прелива с други сенки.

Наистина щом нямаш време прегледай клипчетата в youtube, но пак си има нужда от проби, за да не се получи някой фал преди излизане примерно  Crazy .

# 102

Аз нещо нямам спомен да е показван грим с Епатант скоро, но такъв вид сенки, комбинирай с нещо неутрално /кафяво-бежаво/ и няма да сбъркаш  Peace Колкото да подчертаеш още повече красотата на сенките и да оформиш визията на окото по желания начин  Wink

# 103
В предната тема мярнах идея за комбиниране с Epatant. Много ми харесват тези сенки, но съм ги слагала само веднъж точно поради причината, че не знам с какво да ги комбинирам. Може ли да постнете снимка с грим, в който е използван този цвят?  Simple Smile
Маришка, защо комбинации с това съкровище? Само то! Какво още му е нужно за да изпъкне? Това са едни от най-невероятно изглеждащите сенки за очи излезли последните години и са си напълно самодостатъчни. Никога не ги нося с друг цвят. Само с очна линия за подчертаване на миглите. Слагам ги и отгоре и отдули на клепача и страшно ми харесва. Мирифик нося по абсолютно същия начин винаги сами. Евентуално би могла да комбинираш двата цвята, но аз не бих го направила. Hug

# 104
Мариша, на мен това ми е любимата комбинация  с Епатант http://blushingnoir.com/2011/08/chanel-epatant-mirifique-illusio … -swatches-review/
Не ми харесва как стават с друг вид сенки, нося ги като очна линия върху неутрален цвят, а Епатант и самостоятелно.

пп, Денси ме изпревари  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт