Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 448
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Мерси за новата тема!
Още не съм чела нищо от нея, само видях, че отново има показани прекрасни гримове!

Аз днес се опитах да направя това

Обаче с наличните сенки и уменията ми се получи това, а и една нормална снимка не успях да направя
Скрит текст:

# 76
Добре се е получило Flutter То с тези очи и най-незабележимите и нежни сенки стават приказни Heart Eyes

# 77
Страхотно се е получило. Много ми харесва грима от картинката и аз ще го направя.

# 78
Жаки, Денси, много ви благодаря  Hug

Елфичка, наистина си много красива!

# 79
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема  bouquet
Страхотни красоти показвате  bouquet
elfi4ka,радвам се,че отново показваш снимки Hug - който си го умее,го умее-независимо от цената и марката на продуктите  bouquet Peace

# 80
Le Soleil* ,имаш страхотни очи,Щом харесваш гримовете на Снобка,може да си направиш и другите нейни,очите ви много си приличат.Елфичка,добре дошла и целувки на малките съкровища Heart Eyes

# 81
  • в 1001-та нощ
Веси  Blush направо  ще си нося кутийчица  Flutter пък ще мислим за "реванша"  Flutter

Носи, носи  Grinning За реванш може да ми отсипеш по малко от глитърите на ГР  Whistling

Ивче, страшно се е получило  Heart Eyes Много хубава комбинация.

оооо, никакъв проблем, ще нося и прахообразните на NYX - да разменим с Адри - те са 6 бр - два вида светло зелено, жълти, златни, коралови, сини (светли ....)

така, че подготви се - да не отскачаме до аптеката  Flutter

Мерси за темата
Аз направих 1 път грима за предизвикателството, но ми се иска още поне 1 вариант. мислех да е днес, но си харесах друг грим.

чудесно  Hug колкото повече покажеш, по-добре  Hug Peace

Le Soleil*  Peace много добре ти е станало  bowuu

....a.l.e.n.a,страхотно изпълнение отново!И кожата ти е перфектна,какъв руж си ползвала за скулите?...

лелеееее  ooooh! ooooh! ooooh! ама  наистина много набито око имаш  Party вчера така се заплених от разглеждането на продукти, че днес сложих друг руж - пак от палитрата на BHCosmetics, но по-ярък и с блясък  Rolling Eyes

Елфи  Hug радвам се, че по-тайно се връщаш, страхотно гримче, чудесно затъмняване, очна линия, мигли, добре, че ме светна за очната линия на ГР - всички съм пробвала и не мога да ги сменя с друга  Blush

Здравейте,
можете ли да ми препоръчате палитра с цветове-грим на прилична цена? Peace
Писах и в друга тема, но не знам дали е подходящо. newsm78

BHCosmetics - имат много цветови вариации за 88 и 120 цвята, студени, топли, мат, перлени ... и много кодове и намаления  Peace

# 82
Момичета,много ме засрамихте  Blush Добре,че е грима,иначе изобщо не съм толкова красива  tooth

Le Soleil* много ми хареса грима ти  Heart Eyes .Същия е като на снимкита,а и очите даже  Crazy Heart Eyes Имай предвид,че това е доста обработена и изчистена снимка със засилен контраст.С любителски апарат без обработка и трикове на снимане е почти невъзможно да изглежда точно с този интензитет на цветовете.Много ти отива тази комбинация ,мисля да я изплагиатствам и аз  Heart Eyes

*Biskvitka*  Hug Предполагам ,че с качествени сенки и добри четки би било различно  Crazy Но за съжаление никога не съм опитвала с такива  Rolling Eyes
Ще се включвам по-често вече  Heart Eyes
Проблемът е,че като се гримирам сутринта в 06:30 да карам малката на училище после изобщо не ми се разгримира и гримира наново и затова все не мога да намеря време да направя нещо "по-така" цветно и интересно  Thinking

# 83
Тamar, не знаех, че това е Снобка, аз и не разглеждам много блогове.Сега обаче ме заинтригува и има да си гледам гримове цял следобяд.

Еlfi4ka, това определено ще е различен грим за теб, задължително да ни го покажеш като го направиш!

# 84
Благодаря за темата на мис Нели   bouquet

Елфичка, всички знаем колко е красива  Hug

Прахообразни продукти не чета срокове  Blush, течни и спирали обаче да и хвърлям. За бяла козметика няма какво да се коментира - там следя стриктно.

Посмях се с лафа на копче за рошават гарга  hahaha - сладко и вярно  Hug

Аз обаче съм много тъжна, защото си купих балсам на Piz Buin и устните ми съвсем изпръхнаха и изсъхнаха - няма оправия  Tired...вече не знам какво да тествам

# 85
Самсара, защо не опиташ вечер преди лягане да ги мажеш с най-обикновено масло /за готвене/?

# 86
  • На острова
Самсара, защо не опиташ вечер преди лягане да ги мажеш с най-обикновено масло /за готвене/?
По добре с мед, супер ефикасно  Peace

# 87
Оооо,тя е задължителна,най-хубавите гримове в нета са нейни,ще ти хареса  bouquet http://www.snobka.pl/artykul/makijaz-257-victoria-s-secret-10963

# 88
  • Стара Загора
Едно нежно гримче на страхотни зелени очи

Скрит текст:

Днес ми показаха нов матиращ фдт-ен на Лореал, но нямаше естествено как да пробвам на лицето си и сложих съвсем леко на ръката от най-светлия цвят. Текстурата е много лека и приятна, все едно мажеш въздух  Laughing, супер готино усещане. Като размазах и все едно нямаше нищо. Смятам да взема един, но да видим кога - имам 2 фдт, а аз ще има да ги мажа до другата зима. Не обичам да имам повече продукти от този тип, защото и не ползвам всеки ден.

http://fabfashionfix.com/wp-content/uploads/2013/01/428116_49740 … 4_509714568_n.jpg

Показаха ми и ББ на Нивеа, но най-светлия цвят на мен ми беше жълт, така че няма какво повече да коментирам.  Laughing

# 89
  • София/Горна Оряховица
Елфи, добре дошла отново, липсваше ми  Heart Eyes .
Как може всички да сте толкова нежни в тази тема, направо ме е срам да се показвам тука  Blush .

Общи условия

Активация на акаунт