Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 464
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Как сте дами  Grinning

Алена....страхотен грим!!!Определено с молив отдолу.Иначе ми е незавършено  Peace

Да не воайорствам и аз , нещо скромно като "за разходка"  Laughing Каквото и да правя,все еднакви гримове ми се получават,но аз и не правя нищо по въпроса да ги разнообразя де  Laughing Както казах съм в творческа апатия и си карам с обичайния грим  Whistling
Скрит текст:

От както Ви чета ме изненадвате,но това ми взе акъла  Blush а и ти си много красива  ако можеш да ми кажеш какви продукти използва ще съм ти много благодарна   bouquet

# 61
Да дам отчет от вчерашния шопинг - ходих до Мак да видия новото червило на Ники и се оказа, че при нас още го няма. Щяло да го заредят на 31-ви. Просто не можах да повярвам, че в БГ го има доста преди УК. Браво на Мак БГ.  smile3501

Гледах и новите пролетни колекции на Chanel, Ysl, Dior, Guerlain. От Шанелската много ми хареса хайлайтъра - много бледо бежов със ситни леко златисти блясъци. Много фин и нежен.  Heart Eyes
Също лаковете за нокти. Другите неща не бяха лоши, но нищо впечатляващо.
YSL-ската е много различна като цветове, от всички останали розови колекции. Там повечето неща ми харесаха просто защото бяха по-различни, нетипични и студени пастелни цветове.
Диор - ружовете са страхотни. Двойни със матова и блестяща част. Може да се нанасят само мат, блясък или микс за по-леко бляскаво. Цветовете са много хубави и двата - едното е прасковено-розов, а другото светло розово.  Heart Eyes Също ББ крема Нюд е много хубав.  Heart Eyes Сенките са предимно светло розови и ще ги пропусна защото имам подобни.
Герлен - гледах мереоритите и са доста по-бляскави от драконовите, незнам защо Темпталия твърди, че нямат блясък. Аз лично тях ще ги пропусна. Иначе са малко по-скъпи със £6 но пък като количество са доста повече от другите, това май компенсира картонената кутия.
Ърбън чакали на 1-ви февруари чакали нови палитри и други неща. Ще видим какво ще дойде.
Ланком както и по-рано изобщо не ми хареса. Нищо особено като цветове и като качество. За мен тази колекция е най-слабата им пролетна от години насам.  Peace
Мак - пълна скръб.  Whistling

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора. Joy
Не мога да постна от 5 минути.  Joy

# 62
И аз в новата тема  balloon
elfi4ka, много хубав грим.

# 63
Жаки, мигли от Джъмбо ли си взимаш?
Много искам да придобия изкуствени мигли за експерименти и в ДМ примерно винаги съм се спирала да купувам, защото си мисля, че са някакви ужасни (не разбирам от тея неща и малко ме е страх при употребата им). Преди време гледах, че направихте някаква масова поръчка от Арден... Ама съм толкова зле в това отношение  ooooh! (с изкуствените мигли имам предвид).А  не  като да нямам нужда от малко уплътнение  Mr. Green
Като чуя вече Ърбан и направо се побърквам, честно ви казвам Grinning Искам всичко оттам. И ако не спрете с тези Метеорити ще врънкам на приятеля ми да ми купи за Св. Валентин и без това точа неговите карти в момента  Twisted Evil

# 64
Исках да тествам как са, защото някой ги беше похвалил. Но няма как да се разхождам с брокатени мигли Simple Smile Имаха само такива шантави и шарени. После намерих едни други при четките за грим, но не ми харесаха.

Иначе по принцип ползвам само мигли от естествен косъм. Пластмасови не купувам

# 65
troncheva много ти благодаря за милите думи  Hug По принцип това ми е ежедневния грим,даже се чудих да го показвам ли,защото не е нищо особено като продукти.

Лице:ФДТ Мейбълин Афинитон,пудра ГР,руж Флормар/двойката праскова и бежаво/.
Вежди: молив ГР
Очи:молив Бруклин/черен/,сенки -китайска палитра 120 цвята,спирала Мейбълин Колосал/жълтата/
Устни:молив на ГР и някакво китайско червило  Laughing

Гримът беше доста по наситен.За веждите да не говорим.Но на снимката е излязъл почти нюд  Crazy

kopche...не съм във вихъра си  Rolling Eyes Това не е почти нищо.
В апатия съм,защото не ми се експериментира с нищо.Нито с цветове,нито с техники  Thinking
На аватара е Габи Спаник  Sunglasses

# 66
troncheva много ти благодаря за милите думи  Hug По принцип това ми е ежедневния грим,даже се чудих да го показвам ли,защото не е нищо особено като продукти.

Лице:ФДТ Мейбълин Афинитон,пудра ГР,руж Флормар/двойката праскова и бежаво/.
Вежди: молив ГР
Очи:молив Бруклин/черен/,сенки -китайска палитра 120 цвята,спирала Мейбълин Колосал/жълтата/
Устни:молив на ГР и някакво китайско червило  Laughing

Гримът беше доста по наситен.За веждите да не говорим.Но на снимката е излязъл почти нюд  Crazy

#Crazy  Никога не съм мислела,че с такива сенки може да бъде постигнат тооолкова добър резултат  Whistling

# 67
  • София
Ей, от сутринта се опитвам да прочета темата "работейки" и да се запиша. Ама и сега ми дава нови отговори, затова се цопвам вече.

Елфи, много си хубава с новата прическа!

По повод срока на козметиката, дайде съвет. Взех си комплект крем на Биодерма и маска. Маската изтича 02/2013. Крема е до 2014, но маската няма да я изразходя до края на февруари. Да я ползвам ли и да я хвърлям? Повече с тези комплекти няма да се лъжа  Naughty

# 68
Освен ако не получа някакъв обрив от нея аз лично не бих я хвърлила.

# 69

#Crazy  Никога не съм мислела,че с такива сенки може да бъде постигнат тооолкова добър резултат  Whistling

Сенките са мноого по-наситени.Почти не си личат на снимките.В гълъбово сиво са.Аз използвам само тази палитра и съм много доволна  Peace
Ето още една снимка на друг грим пак с тази палитра,на която сенките са излезли по-наситени.Извинявам се,че повечето сте я виждали във ФБ,но който не е...:

Скрит текст:

# 70

Сенките са мноого по-наситени.Почти не си личат на снимките.В гълъбово сиво са.Аз използвам само тази палитра и съм много доволна  Peace
Ето още една снимка на друг грим пак с тази палитра,на която сенките са излезли по-наситени.Извинявам се,че повечето сте я виждали във ФБ,но който не е...:

Скрит текст:

Пак ме шашна! Embarassed С всяка снимка,който ми показваш все повече ме убеждаваш,че си невероятно красива  Crazy

# 71
Здравейте,
можете ли да ми препоръчате палитра с цветове-грим на прилична цена? Peace
Писах и в друга тема, но не знам дали е подходящо. newsm78

# 72
По принцип това ми е ежедневния грим,даже се чудих да го показвам ли,защото не е нищо особено като продукти.
Много ми хареса и на мен. Simple Smile

# 73
Здравейте,
можете ли да ми препоръчате палитра с цветове-грим на прилична цена? Peace
Писах и в друга тема, но не знам дали е подходящо. newsm78
Kaкви да са сенките като финиш и цвят и какво разбираш под прилична цена?

# 74
  • София
Освен ако не получа някакъв обрив от нея аз лично не бих я хвърлила.

Мерси, Жаки! Ще следя какво се случва.

Общи условия

Активация на акаунт