Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 728
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
NovemberRain, страхотни гримове, явно това си е твоята палитра, не, че с другите гримът ти се получаваше по-малко добре!

Алена, теб си те представям колко нежна си на живо с този грим!

Жаки, тези сенки са направи приказни  Heart Eyes

Аз и преди съм писала, че не мога да свикна да слагам нещо във водната линия, а много ми се иска поне бял или бежов молив да ползвам за там.

От вчера съм се заровила в блога на Снобка, Тамар   bouquet
Предизвиках се с това, но май много високо си вдигнах летвата  Joy

Скрит текст:
]

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 19:18 от Le Soleil*

# 226
На това се казва грим за Св. Валентин, а Mr. Green

# 227
Гримът добре, ама лещите направо ме плашат.

# 228
Да изкараш ангелите на половинката Mr. Green и на всички останали

# 229
  • в 1001-та нощ
аз имах предвид, че очаквам да има разлика в качеството на елф и сефора   Peace

В полза на коя марка?

....

очаквам Сефора да са по-добри  Peace

Жаки  Shocked Shocked Shocked ама обещай да участваш в любовния грим, ако се избере и животни ще правим, аз вече имам вдъхновение и ще взема да се оживотинча предварително, че после ако нямам муза  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Le Soleil*, мерси за милите думи  Embarassed мисля, че много добре ти се е получило, ако беше ползвала и по-светли сенки за светлото - мисля щеше и да е още по млечно и контрастно  bowuu

направо ме зариби и аз да пробвам  bowuu bowuu bowuu и ще ти покажа на лични после  Peace

# 230
И любовен грим ли ще има? Grinning Е там пък нямам никакви идеи Blush
Освен може би моите ягоди с шоколад, но вие ги знаете и без това. Правила съм ги миналата година

# 231
Alena, ето сравнение на другите палитри от серията:

http://www.musingsofamuse.com/2012/09/e-l-f-studio-baked-eyeshad … tches-photos.html

Ето още един Светивалентински

# 232
  • в 1001-та нощ
И любовен грим ли ще има? Grinning Е там пък нямам никакви идеи Blush
Освен може би моите ягоди с шоколад, но вие ги знаете и без това. Правила съм ги миналата година

говорихме си в новата анкета да включим грим за Св.Валентин "Аморе мио" и животинските  Peace нали ще има 2 места в анкетата

ако се избере любовния - срокът ще е до 15 число - тъкмо да хванем празника, струва ми се много добре, после примерно да направим животните, ако се изберат ....

# 233

Le Soleil*, мерси за милите думи  Embarassed мисля, че много добре ти се е получило, ако беше ползвала и по-светли сенки за светлото - мисля щеше и да е още по млечно и контрастно  bowuu

направо ме зариби и аз да пробвам  bowuu bowuu bowuu и ще ти покажа на лични после  Peace

Пробвай, пробвай, с удоволствие ще разгледам снимките!

На мен ми се прииска още толкова много неща да опитам, много сте зарибяващи!

# 234
Аз лично не се гримирам с нещо специално за Св. Валентин. Розовото не мога да го дишам
Aко се падне ще мисля за нещо по-нетрадиционно

# 235
  • в 1001-та нощ
Alena, ето сравнение на другите палитри от серията:

http://www.musingsofamuse.com/2012/09/e-l-f-studio-baked-eyeshad … tches-photos.html

Ето още един Светивалентински

Скрит текст:

хм ....според коментиращия са направо еднакви, като текстура, финиш ..... и вероятно с един дистрибутор  Shocked изненадана съм, но съм чела че сенките на елф преди са било много гадни, моите стават, но нямат тази пигментираност за прецизно полагане на цвят, ако се прави нещо с повече цветове, за сега при мен Vice  води класацията - в обхвата на моя опит  Peace

тази идея за Св.Валентин е много soft  Heart Eyes аз съм намислила нещо доста по-hard, но какво ще стане е друг момент  Blush

на 14.02 имаме и годишнина от сватбата, така, че трябва да внимавам с фаталността в посланието  Heart Eyes

# 236
На мен тоя празник ми е страшно лигав и досаден. И всяка година става по-зле. И го намирам особено коварен за всички, които са сами. Ставало ми е адски тъжно като видя жени или момичета с наведени глави или насълзен поглед. Комерсиализацията все едно иска да им натрие носа, че са сами. Отвратително.
А и не може човек на един ресторант спокойно да отиде, то е блъсканица като на Нова Година.

# 237
  • София
И аз не обичам и не празнувам Св. Валентин. Миналата година дори се усетихме с мъжа ми коя дата е чак като се обади свекървата да ни честити  Laughing

# 238

На мен ми харесва   Peace На горния клепач освен очната линия има ли сенки? Защото на снимката не си личи много  Blush

# 239
  • в 1001-та нощ
Аз лично не се гримирам с нещо специално за Св. Валентин. Розовото не мога да го дишам
Aко се падне ще мисля за нещо по-нетрадиционно

и аз ще бъда фатална  Peace

Общи условия

Активация на акаунт