Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 671
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Радвам се, че ви хареса опушеното, но за да не стане объркване - това не е молива на Ейвън  Mr. Green Това са Loreal Burning Black  Peace

Днес, като за петък, съм с по-небрежен и лек грим. Ще пробвам да снимам довечера, он не знам какво ще се види.

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 09:05 от veselina_s_p

# 331
Весе, страхотен е този цвят и ти стои прекрасно Heart Eyes

Аз напоследък не мога да си намеря точния нюанс, който искам - нещо тъмночервено, по средата между винено и керемидено, тъмен maroon може би Thinking И аз не знам точно какво е, но каквото и да пробвам, или е твърде лилаво, или твърде кафяво ooooh! Виждам го в комбинация с бронзовото тату, имам подобно в грамадната палитра, но съм го поизкопала доста и ми се иска да го намеря в голям размер. Ще пробвам и Burning Black, нищо че не е съвсем точен цвят, пак е ужасно красив Crazy

# 332
Да, много е красив  Flutter А на живо е още по-добре, защото има малки блестящи частички. А в комбирания с погмента на Инглот се получи страхотно  Heart Eyes Но си е доста тъмен цвят все пак.
Аз имам едно такова, каквото търсиш. Много си го харесвам. Но беше една лимитка на Катрис  Rolling Eyes Мога да го донеса са срещата, макар че вече не може да се намери  Thinking

# 333
  • Sofia
Много искам да видя Burning black на светли очи.
На мен са ми много тъмни и ме захлупват, не се харесвам с тях, а цветът е страхотен в кутийката.

# 334
  • в 1001-та нощ
Привет Мацки, днес ползвах други цветове от Накед 2  bowuu след като снощи се престраших да ползвам едно от кафевите за костта и ужаааааасно ми хареса  newsm76 newsm76

Ето трите цвята, които ползвах днес:

1. за подвижния клепач Half Baked - много красиво светло златно - мека светлина, маже се  Peace
2. за под веждата Bootycall - сянката от вчерашния ми грим  Heart Eyes

Скрит текст:

3. за костта YDK - кафениакво с особени брокатчета разноцветни

Скрит текст:

ето и суоч на всички цветове:

Скрит текст:

ето и какво се получи:

и още в скрития текст:

Скрит текст:

и тук на малко по--студена светлина, но според мен - предишните са реални, не знам на др. компютри как излиза  newsm78

сега се връщам да Ви чета, надявам се да сте писали и показвали - да има храна и за окото  bowuu Heart Eyes  bouquet

# 335
  • в 1001-та нощ
Alena...кое не е шедьовър?Бих казала,че това е един от най-добрите ти гримове  Heart Eyes Много ми хареса ,даже ми се прииска да се гримирам така,но нямам син молив,а и на мен не ми отива особено  Thinking Сиво-да,но синьо възприемам само на кафяви очи  Heart Eyes
 Ще ти пиша нещо на Лс.

синьото не е молив, Елфи, а сенки от Vice палитрата,  цвят UNHINGED - има снимка в скрития текст - дясното синьо

убедена съм, че ще сътвориш приказка, като знам колко си прецизна   bouquet  bouquet

чакам да ми пишеш  Peace

Много искам да видя Burning black на светли очи.
На мен са ми много тъмни и ме захлупват, не се харесвам с тях, а цветът е страхотен в кутийката.

аз мисля, че го имам, мога да се пробвам, ако моите се броят за черни, но в момента - нямам конкретна идея - какъв да е гримът  Blush

Може би и Жаки - ако сложи светли лещи  Rolling Eyes тя е майстор  bowuu bowuu ще измисли как да стане  Heart Eyes newsm76 txtloves

# 336
  • Отвъд алеята зад шкафа
Някой ползвал ли е тези четворки на Флормар, как са като качество?:

Скрит текст:

# 337
a.l.e.n.a, справила си се отлично с Naked 2 и как ти отиват тези цветове ...  Heart Eyes

Зарибявате ме страшно с UD, само не знам с коя палитра да почна. Ще ми се да си поръчам тези, но не знам от къде и дали въобще може.

http://www.temptalia.com/urban-decay-oz-the-glinda-palette-review-photos-swatches

# 338
Прекрасни гримове, както винаги   bouquet
И аз като Пух, искам да си харесам някакъв такъв особен цвят......., но не съм го открила.

# 339
Все още няма палитрите на ОЗ. И аз харесах тази, но ще чакам да я докарат тук може би за Великден.

Получих преди малко матовата Нейкид. За мен цветовете са чудесни, но палитрата е много малка, наистина много. Малко хора смятам, че ще дадат особено ако я видят наживо, толкова пари за нея. Става за чанта и за път идеално.

Много ми харесват гримовете ви. Heart Eyes

# 340

И аз като Пух, искам да си харесам някакъв такъв особен цвят......., но не съм го открила.

Аз така като Пух и тебе събрах една торба сенки в търсене на "особения" цвят.  hahaha Сега търся само моите цветове.  Чувствам, че са при UD и никъде другаде.  Mr. Green

# 341
Все още няма палитрите на ОЗ. И аз харесах тази, но ще чакам да я докарат тук може би за Великден.

Моля ви се дайте сигнал, като ги заредят или дори ако чуете, че ще зареждат.  Praynig Мятам се на някой нощен автобус и идвам до София. То не се издържа на това безгримие тук.  Crossing Arms

# 342
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, справила си се отлично с Naked 2 и как ти отиват тези цветове ...  Heart Eyes

Зарибявате ме страшно с UD, само не знам с коя палитра да почна. Ще ми се да си поръчам тези, но не знам от къде и дали въобще може.

Скрит текст:

http://www.temptalia.com/urban-decay-oz-the-glinda-palette-review-photos-swatches

ах, мерси  newsm76 Two Hearts

това розово, както го видя и направо пощурявам  newsm76 newsm76 newsm76

иначе UD има в ЛФ, Hqhair, beautybay ... европейски без митница, но не съм гледала какво има, скатавам се до февруарската заплата и съм снишила глава до под масата  Blush

и да се оплача  Cry Cry Cry само тук ще бъда разбрана  Cry Cry Cry на компактните метеорити на 2 точки се вижда дъното  Cry Cry Cry до лятото ще свършат и какво ще правя не знам  Cry може би ще гледам какви пудри имат герлен или други компактни метеорити, ах, ах  Blush Blush Blush

# 343
  • Sofia
Момичета, имам въпрос към вас. Ползвам фдт на Мак Studio sculpt. Много съм доволна - от покритие,консистенция,цвета ми е идеален....но не съм чувала добри отзиви за фдт-ните им.Всеки казва,че са тежки,че запушват порите и т.н. (което не съм забелязала за момента) Rolling Eyes Тъй като ми е на привършване опаковката, съм се впуснала в размисли дали да не погледна нещо герленско,ланкомско..дали ще са по-добри? Може би някой ,който има база за сравнение от по-продължително ползване? Blush

# 344
  • в 1001-та нощ

Получих преди малко матовата Нейкид. За мен цветовете са чудесни, но палитрата е много малка, наистина много. Малко хора смятам, че ще дадат особено ако я видят наживо, толкова пари за нея. Става за чанта и за път идеално.

Много ми харесват гримовете ви. Heart Eyes

да разбирам, че ти се побира в дланта?  Shocked

Аз така като Пух и тебе събрах една торба сенки в търсене на "особения" цвят.  hahaha Сега търся само моите цветове.  Чувствам, че са при UD и никъде другаде.  Mr. Green

а какъв цвят търсиш  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт