Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 617
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Най-много ме впечатли Gelee-то на Estеe Lauder... направо се влюбих в него, ще прозвъня софийските магазини, току виж има някоя изостанала бройка  Mr. Green

Харесаха ми също едни кафеникави сенки на Флормар, ше се въздържа само и единствено защо сенки в тази гама има много  ooooh!

# 526
На Веси гримът беше в пъти по-впечатляващ наживо!  Heart Eyes Уникален!

# 527
  • в 1001-та нощ
Хайде, разказвайте!  Mr. Green
Кой какво видя, от какво се впечатли, какво си купи или ще си купи?  Simple Smile

П.П. виждам че започвате с разказите, но моля бъдете по-точни
Коя палитра на Dior?
Не знам коя е, от Voyage колекция е. Страхотна! Heart Eyes
...

Hug

Скрит текст:

Веси, наистина на живо беше по-впечатляващ  Peace

# 528
На Веси гримът беше в пъти по-впечатляващ наживо!  Heart Eyes Уникален!
Много впечатляващ, много! Heart Eyes Това на снимките нищо не е от истинската му красота.

А да точно това е палитрата на Диор благодаря! Hug Сега ако я намерите някъде с доставка до България, ще направите много хубаво! Hug  bouquet

# 529
В Германия съм, което не го прави по-лесно - нито УД, нито Инглот, нито всички хубави неща, които има в УК например.

Говори ми! Решила съм в понеделник да щурмувам магазинчетата тук (в едно малко градче в Германия до границата с Люксембург), да видя какво мога да намеря Simple Smile Добрата новина е, че в близо до работата на моя приятел (който бачка в Люксембург) има една огромна Сефора  Mr. Green
Иначе аз си поръчах от BeautyBay Deluxe палитрата и чакам да дойде. Ако всичко е наред, се чудех точно между Ammo-тo и Мariposa  Crazy

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 11:14 от WomanBerry

# 530
  • София, Лагера
Аз онемях от едно кобалтово синьо в палитка на Адри. И Алена я има. Не се сещам за името и не мога да го постна, но не ми излиза от акъла.

БТВ аз съм страшен фен на лапис лазули  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes:
Скрит текст:

# 531
Обръщам се към lepidopteria, защото и тя е с мазни клепачи.
Вчера пробвах база за сенки, отгоре бял молив и след 8 часа с грим, няма и помен да са мръднали цветовете. Трябва да пробвам и за по- дълъг период.  Heart Eyes

Много хубаво разказвате за срещата! Чета ви с удоволствие!   bouquet

# 532
Здравейте!
Не се гримирам често и не съм запозната със всички продукти-моля за помощ от вас  bouquet

1.Може ли да ми кажете какви изкуствени мигли да си купя-за първи път ще си слагам,а нямам възможност да посетя гримьорка.

2.Искам да си взема и светлоотразяващ фон дьо тен(или подобен продукт),но да не е скъп.

1. Ардел.
2. Ревлон Фоттореди.

# 533

много съм внимателна вече - с какво се затрупвам  

Красота.  Heart Eyes Може ли линк?  Flutter

И аз съм вече внимателна, но след подробен анализ на наличните продукти мисля, че ми трябват хубави ружове и разни неща за контуриране.

п.п. Да се похваля. Получих при размяна от мнооого мила съфорумка една палитра, в която се влюбих от раз. За първи път ми се случва това със сенки.  Laughing

И като стана дума за мигли, аз си купих едни от Лили. Мислех, че са много куча марка, но всъщност никак не са лоши, а и ги видях на сайта на Хародс.

Скрит текст:

# 534
  • Стара Загора

# 535
Hello

Гримирах се днес с 14-ката на Флормар! Благодарности пак на Весето Hug
Опуших леко с Еспресо на МАC и розовият "порцелан" на Инглот. Стана чудничко Heart Eyes

Обаче моята кожа е абсолютна мистерия. Вчера се събудих с най-ужасният обрив, сухо лице, опъваше, направо си ме болеше. Въпреки фдт-на имах едни ужасно гадни ситни топченца...гадост просто Sick
Днес се събуждам сутринта и лицето гладко, меко, няма и следа от обрив или каквото и да било друго. Как става тоя номер не знам Crossing Arms Гримирах се с Колорстей и bb крема Скин79, сложих Метеоритите и всичко е тип топ. Гримирах се в 9 и лицето още е перфектно. А цяла седмица преди това нещо не беше като хората и лъщеше.

# 536
Жаки, радвам се, че ти е харесал цвета на Флормар  Hug
Седмицата, която казваш, че не си се чувствала добре, само с бб-то ли беше или пак, както днес? Аз нещо хич не се спогодих с бб кремовете  Rolling Eyes В чист вид и без това нямаше как да ги нося, защото цветовете въобще не са моите.

# 537
Много съм доволна от Калър стей на Ревлон и базата да сенки на Никс, снощния ми грим издържа 8 часа непокътнат  bowuu

# 538
Бях и само с bb-то и само с фдт. Не знам защо така....ще взема да си пусна едни кръвни изследвания Thinking
Определено само по bb ми е мазно. Но и сигурно, защото слагах повече тъй като ми беше гадна кожата. А днес и от двете сложих малко, защото лицето ми е екстра.  

Искам да идват вечееееее Heart Eyes
Ще има и нови страхотни мигли и пудри и бронзанти и всичкоооооо

# 539
  • София
Копче, колко е дълъг този списък на Инглот от Ел?  Crazy
Toзи списък е по-скоро моята нужда от определени цветове, с които исках да се запозная и експериментирам с Инглот и Ел Мем Hugбеше така добра да  ми препоръча няколко универсални и красиви цветове:
DS 460, AMC Shine 46, AMC Shine 37, AMC Shine 42, AMC Shine 30, DS 467.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт