Приморско - 2013

• 84 635
  • 676
  •   1
Отговори
# 345
Ауууу, мразя всякакви такива гадинки - щипалки, водорасли и медузиии...  ooooh!
Все се надявах още да е рано за тях, че скоро и ние пътуваме, живот и здраве.  Praynig
Никак не са ви дълги постовете, а много полезни, благодаря, че споделяте подробно.  Hug

# 346
Ами разстоянието от Шурелови до плажа си е доста.Аз реална прадстава за метри май нямам ама си е 25мин спокойно ходене и мойте деца са големи обаче в жегата направо не мрънкат ами бунт вдигат.И точно това разстояние ни отказа LaughingТази година няма да сме в Приморско и съм избрала хотел който е на самия плаж ,та мъжът ми най сетне е доволен ,че няма да носи багаж HugВ Приморско такъв хотел са Перлите на северния плаж ...ами то май и на южния е Перла хотелът ,но те са стари хотели и ...знам ли колкото и чисти да ги държат влагата си е от значение..понамерисват сигурно,обаче пък може и да не съм права .Който ги е посещавал последната година да каже!За Жерави няма да коментирам,мисля е с тези обявени цени може да се избере нещо по -добро   bouquet

Перлите са поддържани и чисти хотели - няма проблем с влага или миризми.
Бях в Перла плаза миналото лято, но в Приморско наистина няма хубави плажове,освен плаж Перла,но до там си е път и трябва да се ходи с кола или влакче.

# 347
  • София
Е,как пък да няма хубави плажове???

# 348
  • плевен
Ами разстоянието от Шурелови до плажа си е доста.Аз реална прадстава за метри май нямам ама си е 25мин спокойно ходене и мойте деца са големи обаче в жегата направо не мрънкат ами бунт вдигат.И точно това разстояние ни отказа LaughingТази година няма да сме в Приморско и съм избрала хотел който е на самия плаж ,та мъжът ми най сетне е доволен ,че няма да носи багаж HugВ Приморско такъв хотел са Перлите на северния плаж ...ами то май и на южния е Перла хотелът ,но те са стари хотели и ...знам ли колкото и чисти да ги държат влагата си е от значение..понамерисват сигурно,обаче пък може и да не съм права .Който ги е посещавал последната година да каже!За Жерави няма да коментирам,мисля е с тези обявени цени може да се избере нещо по -добро   bouquet
Защото не сте ходили на Равда за да видите какво не е хубав плаж-Приморско е прекрасен.

Перлите са поддържани и чисти хотели - няма проблем с влага или миризми.
Бях в Перла плаза миналото лято, но в Приморско наистина няма хубави плажове,освен плаж Перла,но до там си е път и трябва да се ходи с кола или влакче.

# 349
  • В.Търново
Как да няма хубави плажове?Големи,до колкото знам и южния плаж не е за изпускане.

# 350
За мен - не са хубави.
Северният е с много камъни,през юли морето там е бурно,с много вълни.
Южният - невъобразимо претъпкан и шумен.
За сравнение - плажът на ММЦ Приморско е в пъти по - добър от горните два.
Някой спомена Равда - била съм в хотел на плажа м-у Равда и Несебър - е, по - ужасен плаж,ако може тази мръсна ивичка да се нарече така,наистина няма.

# 351
И аз благодаря за инфото. Hug Мисля да обиколим всички плажове! Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 юли 2013, 16:59 от kirionka

# 352
Здравейте Grinning

Някой може ли да ми даде отзиви за хотел Синя Лагуна на ул.Ропотамо. Имат и малка механа към хотела,ако някой знае дали готвят вкусно?
Благодаря предварително!

# 353
  • Пловдив
някой ходил ли е тази година тук - http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-poc … ia-club-2437.html
ще се върна да чета назад, но нямам време сега  Embarassed
требва да намеря подходящо място - ние сме д две деца на 2,5 и 4 години и виждам че има и детски кът.
Близо ли е до плаж?
Не съм ходила на приморско от преди 1 год  и съм забравила кое къде се намира Simple Smile

# 354
Утреи аз ще открия сезона в Приморско.  Някои може ли да сподели какво е времето там и дали става за плаж.

# 355
  • София
Времето е студено и днес валя много дъжд. Дано от утре да се оправи, иначе не става за плаж.

# 356
Утреи аз ще открия сезона в Приморско.  Някои може ли да сподели какво е времето там и дали става за плаж.
Айде, на добър път и да споделяш как е времето, че и ние идваме след вас.

# 357
Дано да ни е хубаво времето. Ще се включвам от време на време.

# 358
  • У дома... някъде
Ние си тръгнахме днес и през ноща беше валяло,определено беше облачно и не ставаше за плаж.А мислехме да отидем поне до към обяд. ConfusedДано случите на време,че си е кофти да отидеш на почивка и да седиш два дена в хотела с деца и разходките не им помагаха,все питат за морето.
 Whistling

# 359
  • Пловдив
Вчера само сутринта валя, но следобяд си беше идеално за плаж. Днес е ясно небето и смятам да посетим плажа на Перлата.

Общи условия

Активация на акаунт