Приморско - 2013

• 84 624
  • 676
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, планували сме си кратка почивка отново на Приморско за уикенда и ме интересува как е морето, поуспокоили се и как е положението между северния плаж и Перлата?

Установих,че трудно се намират места дори и по малките хотелчета,но все пак резервирах в хотел Дъга.

Приятна почивка на всички .

# 601
Незнам на кое казваш между Северния плаж и Перла, но точно  на пясъка до резиденцията е спокойно (поне вчера беше). Сега има по-силен вятър и предполагам, че и вълните ще са повече. На много места засичам табелки със свободни стаи.

# 602
Незнам на кое казваш между Северния плаж и Перла, но точно  на пясъка до резиденцията е спокойно (поне вчера беше). Сега има по-силен вятър и предполагам, че и вълните ще са повече. На много места засичам табелки със свободни стаи.

Благодаря за информацията.
На плаж ходим до заведението Вип Интрига ако не се лъжа така пишеше,може би това се води северния плаж още.Повече ни допадна там отколкото до джетовете на перлата.Там също е плитко и няма много навалица в морето.

# 603
  • София
Цитат
Незнам на кое казваш между Северния плаж и Перла, но точно  на пясъка до резиденцията е спокойно (поне вчера беше). Сега има по-силен вятър и предполагам, че и вълните ще са повече. На много места засичам табелки със свободни стаи.

На плаж ходим до заведението Вип Интрига ако не се лъжа така пишеше,може би това се води северния плаж още.Повече ни допадна там отколкото до джетовете на перлата.Там също е плитко и няма много навалица в морето.

Точно до кея /откъм Приморско/ там дето са рибарите няма джетове, те са от другата страна на кея. Там водата е много чиста, плитко е и е свободна зона. Там дето са джетовете е жабуняк, вече досами Перлата пак е чисто, но пък е по-дълбоко.

# 604
  • София
Pisa - благодаря ти Simple Smile А нет има ли?

# 605
Pisa - благодаря ти Simple Smile А нет има ли?

Само платен 2лв-1ч, 3лв-2ч.

# 606
Момичета някой има ли впечатления от тази година от вилите на ММЦ Холидей и Ропотамо? Чета много противоречиви мнения  от пълни с мухъл, мръсни, не се сменят кърпи и чаршафи...до най-чистото и прекрасно място...Може да е имало проблеми през годините, знам ли. Някой ако има пресни впечатления ще се радвам да пише.

Аз също четох много негативни мнения и резервирах със свито сърце само заради плажа. Не съм очаквала да ми хареса толкова. Бяхме във Вили Лотос. Всеки ден чистеха, никакви забележки нямам в това отношение. Кърпи и чаршафи на всеки 3 дни. Много хубаво устроено с алеи, пейки, гора, хладничко, не сме пускали климатиците хем бяхме в голямата жега там. Басейна беше чист. Е падаха листа, но нали е гора, сутрин ги честеха хората, но не могат да седят цял ден да ги ловят във въздуха. От инклузива също сме доволни. Риба постоянно - пъстърва, бяла риба, скумрия, веднъж скариди. Агнешко и телешко не всеки ден, свинко и пилешко постоянно.  Само на закуска е голяма блъсканица. Храна и напитки без проблем си изнасяш, макар да пише, че е забранено, никой не ни е правил забележка. Руснаците в шишетата наливаха и с кутиите изнасяха. Анимацията беше супер. На български е, цял ден занимания на плажа за децата. Вечер първо детска дискотека, след това забавления за възрастните. А плажа е разкошен - широк, плитко във водата даста навътре, никаква навалица. Определено е моето място. Не знам какво не им е харесало на другите, но съм ходила на 4 звездни хотели, които не са и на половината на това, което получихме тук.

Вие цял комплекс ли бяхте наели /с общият хол/? И още не се ли чува дискотеката -Ла Пиовра нощно време?

# 607
Галчудо,  благодаря но няма нужда да проверяваш,  аз вече накупих манджа за хлапака  Simple Smile
Но ти благодаря за информацията за супер маркета. Ние отсядаме в хотелче много близо до лятното кино и ще мина на проверка   bouquet

# 608
Може ли някой да ми напише впечатления от вили холидейс или вили ропотамо  bouquet

# 609
Цитат
Незнам на кое казваш между Северния плаж и Перла, но точно  на пясъка до резиденцията е спокойно (поне вчера беше). Сега има по-силен вятър и предполагам, че и вълните ще са повече. На много места засичам табелки със свободни стаи.

Точно до кея /откъм Приморско/ там дето са рибарите няма джетове, те са от другата страна на кея. Там водата е много чиста, плитко е и е свободна зона. Там дето са джетовете е жабуняк, вече досами Перлата пак е чисто, но пък е по-дълбоко.
На кея (за мен е по.скоро вълнолом) вчера имаше големи вълни, с червен флаг и народът се изнесе към пясъка пред резиденцията, там флагът беше зелен, ставаше за къпане, но водата беше пълна с водорасли.

# 610
  • Бургас
Тази година си е типично за август.Искаше ми се да се повтори миналогодишното време.

# 611
има ли завърнали се от престж сити на ммц
как е храната там, плажа далече ли е от хотела и хубав ли е

# 612

Вие цял комплекс ли бяхте наели /с общият хол/? И още не се ли чува дискотеката -Ла Пиовра нощно време?
[/quote]

Да, цял комплекс. Общия хол е за две стаи, отделно в дворчето на няколко метра е къщичката с другата стая. А диваните в хола са толкова удобни, направо се влюбих. Ето тук има снимки от нашата почивка  http://www.album.bg/preslavahristo/albums/204688/
Срещу нашите бунгала бяха мезонетите на Ропотамо. Много добре ми изглеждаха, но на тези около басейна им е шумничко, макар че дограмата не е лоша и като се затвори може би да не се чува. По пътя за ресторанта минавахме покрай Ропотамо, тези които не са мезонетите, надникнах в едно, в което нямаше хора - ми какво да кажа, стая, голямо легло, единично легло, разпъваем фотьойл, това заема цялата стая, но то пък и какво да правиш в стаята. В дъното е кухненското боксче и банята. Отпред си имат тераски с масичка и столчета.  Хубаво е, че всички са на сянка под дърветата и не вярвам да се чувства липсата на климатик. Вечер става доста хладно, вземах си горно за ресторанта. По-нагоре от нас бяха Холидей. Мисля, че са същите като Ропотамо, но без кухненския бокс. Всички бунгала са новички, с теракота, с хубава дограма, нищо общо с представата за бунгало. Лично на мен не ми миришеше на мухал, а като се влезе мирише ако се сещате на вила в планината, не е неприятно, все пак в гора са. И лично обърнах всички матраци и никъде нямаше мухъл. А матраците и възглавниците са много удобни, като в облак спях.
Дискотеката се чуваше съвсем слабо като седиш навън, в стаята изобщо. Може тези бунгала, които са по-към дискотеката по-да се чува. Но дискотеката е закрита и музиката е вътре.

# 613
Ние другата седмица идваме  Crazy Като гледам прогнозата за времето е хубава.
А как стои въпроса с платените чадъри и шезлонги? До кога са там? Ние миналата година бяхме за 5 дни от 18 септември и нито един нямаше  hahaha

# 614
  • Бургас
Това Престиж сити доколкото го видях, защото много рядко ходя на Южния плаж/ точно 1 път за това лято/ е срещу плажа т.е пресичаш през дюните и си на плажа.Доколкото успях да видя има завършени и незавършени сгради, басейни.

Зайче, то след 18 септември хора няма, ти чадъри  Wink

Общи условия

Активация на акаунт