Приморско - 2013

• 84 560
  • 676
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Аз мисля да заведа сина ми, че цяло лято все не остана време, но ще е в събота евентуално и ще пиша как е ако отидем .Макар, че не очаквам някаква промяна към по-добро.

# 646
Включвам се и аз в темата. От утре сме в Перла Плаза, може ли някой да сподели, какво да очакваме?

# 647
  • Бургас
Аквапарка както предполагах няма никаква промяна, по-скоро запада, но като цяло важното е децата да са доволни.Много е скъпо вътре - най-ме ядоса малка бутилка мин.вода 2 лв., но  се преживява.

Поопразни се вече, но пък морето е супер за сега.Хладно е сутрин и вечер, така че си взимайте дрехи.

# 648
Някой с отзиви за Гранд хотел Приморско, че имат хубава оферта в момента ?

# 649
  • Пловдив
Поредна година ходя в Приморско, тази година цели 2 пъти. Градчето е страхотно има си от всичко и за семейни хора и за млади.
Почти винаги отсядаме в семейното хотелче "Аноя", тази година бяхме в семейна къща "Димитрови" почти до самия плаж - ул.3март номер 57А . Останахме много доволни. Втория път отседнахме в съседната къща на тази до "Димитрови" лошото е, че в  8:30ч. трябваше да се освободи стаята.
Със сигурност догодина пак ще съм в Приморско.  bouquet

# 650
  • Sofia
Някой да е отсядал тази година в Жерави 2 и по точно ме интересуват икономичните стаи без климатик в другата сграда? Неделя заминаваме за 5 дни и бързо трябва да изберем мястото.

# 651
  • Бургас
Вече не е горещо, даже не бих си и помислила за климатик, но все пак знаеш ли какво е изложението на стаите, защото може и да напича, особено ако са на по-висок етаж.Май като цяло хотела е изток-запад newsm78.

И по повод поста на  Десиссслава- Shocked -никога не сме казвали на гостите си да напускат толкова рано стаята, дори и в пиковия сезон, колкото и това да ни затруднява.

# 652
  • Пловдив
Да, официално си пише "Освобождаване на стаите 8:30ч. и аз за първи път попаднах на толкова ранен час за освобождаване на стаите.
Иначе от семейна къща и от хотелчето "Аноя" съм много доволна - няма проблем да си оставиш багажа при тях след напускане на стаята и да използваш банята след плаж. (както при нас се случи сутринта напуснахме стаята след плажа отпътувахме наобратно)

# 653
  • Sofia
В крайна сметка резервирах в хотел Зара. http://www.zara-primorsko.net/
В Жерави 2 няма места за икономичните стаи.Някой да ми даде инфо за Зара? Hug

# 654
  • Бургас
Скъпо ми се вижда като за сега ако е 40 лв цената за двойна стая, ако сложиш и две закуски 20 лв. става 60лв. .Например в Белведере имаше промоция 32 лв на човек - закуска и вечеря.Всички отзиви бяха много добри, а и си е хотел с всички екстри и анимация.

# 655
  • Sofia
Галчудо ,ако говориш за хотел Зара,цената е 29 лева за 2 -ма и дете до 10 години- безплатно ,със закуска.

# 656
Не знам хотел Зара къде е, но по описанието в сайта им е доста далече от плажа, а вероятно и от центъра , че и пристанището и изобщо... Иначе добре изглежда, но..
Защо не пробвате на място да си намерите? Сега има много свободни и изгодни , близо до плажовете и хотелски стаи и квартири. Поне миналата година беше пълно с обяви на място точно от 1 септември.
В Приморско има много хотелчета, квартири ..изобщо е пълно и добре направено. Има избор голям

# 657
  • Sofia
Не знам хотел Зара къде е, но по описанието в сайта им е доста далече от плажа, а вероятно и от центъра , че и пристанището и изобщо... Иначе добре изглежда, но..
Защо не пробвате на място да си намерите? Сега има много свободни и изгодни , близо до плажовете и хотелски стаи и квартири. Поне миналата година беше пълно с обяви на място точно от 1 септември.
В Приморско има много хотелчета, квартири ..изобщо е пълно и добре направено. Има избор голям
Аз вече резервирах ,така че няма връщане Simple Smile Ние ще ходим на Перла на плаж с кола ,затова разстянието не ни е проблем.

# 658
  • Бургас
Не са си обновили цените значи.Няма да е далеч, тук разстоянията са малки.Единствено от Южния плаж ще е по-далеч.

# 659
И аз да се включа, с мнение за ХОТЕЛ ФЛИРТ Приморско. Пълно разочарование от собствениците! Прекалено много ги интересува дали имат сметка от гостите си. Ако не си поръчвате достатъчно много в заведението им, значи не сте добри гости. Мъжът винаги стои на една маса и наблюдава кой какво си поръчва. В същото време на него му се сервира като на бей, изглежда, че това му е задължението - да следи гостите. Дребнави са и е важно само дали печелят от теб. Делят гостите си на чужденци и българи, при което първите са с привилегии, а вторите не.С една дума, не са добри хора. Да не говорим, че искат да се освобождава стаята в 10- 10.30 часа. Какъв плаж може да направи човек за 1 час? Били сме и другаде, но никога не са държали да напускаме толкова рано! НЕ ВИ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ! Видях и други подобни на моето мнения, но късно, за което съжалявам. Не правете моята грешка!

Общи условия

Активация на акаунт