Звездни компромати-161

• 55 940
  • 738
  •   1
Отговори
# 45

E, много е готин моя любимец Флинчо!  Heart Eyes На тати прилича повече!  Grinning

# 46
Кой е този Ангел до Никол известен ли е?

# 47
  • София
Кой е този Ангел до Никол известен ли е?
Това май е Малкия градус - на тати момчето.  Laughing Разбирай - син на бизнесмен.

Коментарът за Мария е доста грубичък, че и циничен - не бих написала подобно нещо, но не мога да отрека, че много вярно отразява действителността.  Laughing

# 48
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кейт Уинслет Heart Eyes

# 49
За Мария мога да кажа - каквото повикало, такова се обадило: с подобни нейни изказвания, че много бачка, какво очаква да чуе?

# 50
  • София
Хю Джакмън и Джейк Джиленхал снимат Затворници
Елизабет Хърли за руския Tatler
Дженифър Лопез
Брадли Купър пристига в Токио
Ким с Кание в Париж
Кели Озбърн вероятно сгодена
Уилоу Смит със собствен стил
Кейт Бекинсейл

Кейт Уинслет е прекрасна.  Heart Eyes

# 51
# 52
Николета

Леле, Флин колко е пораснал  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 53

Не знам защо, но Джейда ми е неприятна Rolling Eyes
Харесвам останалата част от семейството Peace

# 54
Миранда Кер на всички снимки е страшно елегантна  Peace

# 55
  • Burgas, Bulgaria
Много харесвам Кейт Уинслет,като актриса,като жена,от нея лъха интелект,класа и женственост.

# 56
# 57
Понеже някои тук проявиха желание да наковат Марчето във фейсбука ѝ, но ги изтрили - копирам един неизтрит коментар от там. Ще го сложа в скрит текст, защото според мен е малоумен. Започва с ника на потребителя, който го е оставил  Thinking

Скрит текст:
Алисия повече от Николета Ти пък 'щото си късаш задника от работа и затова имаш такъв стандарт на живот нали? Сега и участията си прекратила, не знам с какви очи говориш за работа (правиш песни и промоции за хоби, за да показваш лъскавите си дрехи, ама не се хабиш да обикаляш заведенията и да радваш хората нали, за по-лесно) какво си ми се разписала тук, обичам ви, скъпи мои, мили мой, хората трева ли пасат? Ама нека хубаво, че си преустановите тия клубни участия случайно да не изтървеш Хриси, че иначе кой ще ти бута всяка сутрин парички в джобчето, Мария Мария, уникално меркантилно подобие на жена си. Личи си, че не си пипала работа, ама работа в истинския смисъл на думата и не знаеш как хората си късат г*зовете с извинение и пак не могат да скалъпят 350 лв. Давай раждай едно дете и да мирясаш с една тлъста издръжка, личи ти как ламтиш да я излапаш набързо. И не давай съвети на хората при положение, че ти си заряза семейството, след като още щом усети намалените приходи на бившия ти мъж вдигна гълъбите. Виж Дженифър Лопес в последното си интервю какво казва "Мъжете са за обичане, и сама си изкарвам парите" ама ти си живия пример в цялата поп фолк гилдия колко меркантилна може да бъде една жена. Едно време беше едно проскубано цигане умиращо от глад, сега ти се отвори възможност и затова си направи 5 вагини, да смучеш пари от където можеш! За смях си!

Грубо е, но си има и доза истина. Макар, че това не се отнася само за Мария, а за целокупния браш.

# 58
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много харесвам Кейт Уинслет,като актриса,като жена,от нея лъха интелект,класа и женственост.
Истинска кино-икона в класическия смисъл на думата Flutter

# 59
по принцип недолюбвам сайта , който  цитирам:

http://vipzona.bg/fun-zone/galeriya/11356-ibrahimovich-i-pike

Ибрахимович и Пике в някакъв странен момент на нежност  Confused
Това е много старо и доста коментирано тук.

съжалявам за спама тогава, аз го срещнах за първи път.
може ли обяснение с едно изречение, че ми стана интересно

Общи условия

Активация на акаунт